kızlarr acil yardım lütfen

barbara22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2012
46
5
Üniversite son sınıftayım yaklaşık 2-3 ay önce twitterda bi çocuk beni takıp etmeye basladı benımle aynı okulda okuyn benden bır donem once mezun olan bı cocuk..yaklasık 4500 takıpcısı var ve takıp ettıgı 200 kişi vr ben bunlardan biriyim baslarda ılgımı cekmıyodu ama sonra dıkktımı cektı ve bıraz bakındım kımdır nedır dıye ve zamanla ılgılenmeye basladıgımı fark ettım .O su an pılot adayı..Gerçekte hiç görmedim ama resımlerden ve yazdıklarndan etkılendım nasıl olur demeyın bende de hıc olmaz dı biri dese bende olmaz derdım ama hoslandıgımı fark ettım baska sosyal medya adresı yok ve twıtterdan mesaj atsam dıyorum benı yanlıs anlamasından da korkuyorum aynı sehırde yasıyoruz Sizce mesaj atmalı mıyım

Bikaç kişiye sordum bunu akıl aldım ama onun daha biçok kişiyle konuştugunu benımde bana cevap verse bile bunlardan biri olcağımı söylediler korktum açıkcası

Bir çok kişiyle ne tarz konuşuyor arkadaş gibi mi yoksa başka anlamda mi? Konuşmadan bilemezsin ki belki muhabbetiniz ilerler

Kendimi ona direkt mesaj atsam ne diyip tanıtabilirim bi merhabadan sonra bilemiyorum begendim demek cok klasik saçma olur gibime geliyor
bence konuya beğendim diye dalma. ilk mesajdan bir taraflarını kaldırmanın manası yok, bizim memleketin erkekleri pek anlamaz kadın tarafının ilan-ı aşk etmesinden.
sen dörtlüleri yak, o nasılsa gelir.
eğer uçak beni sarmaz diyorsan illa ki başka ilgi alanı vardır, onu yakalamaya çalış, bekle bir süre, yazdıklarını dikkatle incele. olmadı uçmak muçmak dalacaksın mevzuya el mahkum :KK70:

bence konuya beğendim diye dalma. ilk mesajdan bir taraflarını kaldırmanın manası yok, bizim memleketin erkekleri pek anlamaz kadın tarafının ilan-ı aşk etmesinden.
sen dörtlüleri yak, o nasılsa gelir.
eğer uçak beni sarmaz diyorsan illa ki başka ilgi alanı vardır, onu yakalamaya çalış, bekle bir süre, yazdıklarını dikkatle incele. olmadı uçmak muçmak dalacaksın mevzuya el mahkum :KK70:
:KK48::KK48: yazdıkların dikkatimi çekti diye konuya girsem neyi çekti dese verecek bi cevabım yok haklısın bi süre beklemeliyim sanırım ama nasıl bekleyeceğimi bilmiyorum :)

Bu arada sevgilisi yok gibi görünüyor ama bir sürprizle karşılaşabilirim sanırım bunuda unutmamalıyım

X