kızlarr bana yardımcı olun lütfen...

Kelebek_10

.....
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2014
1.495
774
36
merhabalar herkese evimde aksesuar olarak kullandığım narlarım var ben renklerini değiştirmek istiyorum sizce hangi boya ile boyamalıyım bir fikri olan var mı bu işlere merak saldım ama nasıl yapılacağını bilemiyorum şimdiden teşekkürler güzel günler diliyorum

Eklentiler

• DSCN2355.JPG
    DSCN2355.JPG
    102,6 KB · Görüntüleme: 155
ben küçük bir yerde oturuyorum ama internetten baktım dediğiniz boyaya çok az miktarlarda satılıyor ben 45 ml yeterli olurmu sizce

bende ilk defa deniyecegim cok araştırdım o yüzden bu markayı söyledm ama baktıgımda cok az boya kullanıyorlar yeter sanırım narlara

bende ilk defa deniyecegim cok araştırdım o yüzden bu markayı söyledm ama baktıgımda cok az boya kullanıyorlar yeter sanırım narlara
peki teşekkür ederim birde küçük ahşap takı kutum var onuda beyaza boyayacağım ben iki tane 45 ml alayım sanırım yeterli olur

birşey daha soracağım sizde internetten mi satın almayı düşünüyorsunuz hangi siteden aldınız yada bende oradan alayım

birşey daha soracağım sizde internetten mi satın almayı düşünüyorsunuz hangi siteden aldınız yada bende oradan alayım
ben internetten daha uyguna buldum hobimarketim die bi siteden ahşap objeler tepsiler vardı bulunduğum sehre göre uygundu fiyatları boyalarda o marka genelde 5 tl

peki teşekkür ederim birde küçük ahşap takı kutum var onuda beyaza boyayacağım ben iki tane 45 ml alayım sanırım yeterli olur
zaten benım aldıgım sıtede boyalar 59 ml ama sadece boya yetmıyor biliyorsunuz degil mi su bazlı verniğede ihtiyacınız olacak tampon fırca gereklı boyama ıcın vernıgı sürmek içinde normal bi sulu boya fırcası olabılır

zaten benım aldıgım sıtede boyalar 59 ml ama sadece boya yetmıyor biliyorsunuz degil mi su bazlı verniğede ihtiyacınız olacak tampon fırca gereklı boyama ıcın vernıgı sürmek içinde normal bi sulu boya fırcası olabılır
YA BEN BİLMİYORDUM Kİ BUNLARI ÇOK ARAŞTIRMADIM EN İYİSİ KOÇTAŞTAN BEYAZ RENK YAPIŞKANLI FOLYO ALIP KAPLAMAK

kızlar boyadım narlarımı :) olmuşmu bakın bakalım tabi daha verniği var

Eklentiler

• DSCN2386.JPG
    DSCN2386.JPG
    58,3 KB · Görüntüleme: 89
X