Kızlarr Yardım Edin Ne olurr Bebeğim Ailem ve Kocam Ailesi Hk.

Keskeci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
161
47
36
öNCELİKLEE BEN MEMURUM ÇALIŞIYORUM. ŞU AN HAMİLEYİM EŞİMLEE ŞİMDİDEN BEBEĞE KİM BAKICAK DİYE TARTSMAYA BASLADIK. O KENDI ANNESİ BAKSIN ISTIYOR BEN DE DOLAYISIYLA KENDI ANNEM. KAYINVALİDEM YENI EVLİYKEN BANA ÇOK ÇEKTİRDİ HATTA EŞİMLE BOŞANMA EVRESİ BİLE YASADIK ONUN YUZUNDEN KAYINVALİDEMİN AGZI BOZUK BIRAZ VE BEN BEBEĞİM ÖYLE LAFLAR DUYSUN İSTEMEDİĞİİM İÇİN BAKMASINI ISTEMIYORUM YOKSAA BİRAZ O BAKAR BİRAZ BENIM ANNEM DERİM AMA İNANNIN AGZI ÇOK BOZUK NORMAL BISEYMIŞ GİBİ SÖYLER BEBEĞİM ÖYLE ŞEYLER DUYMASIN :KK43: EŞİM BU SABAH AİLENE SÖLEE HEVESLENMESİNLER ANNEM BAKACAK DEDİ BEN DEE KİM MUSAİTSE O BAKAR DEDIM . SEN UNUT DEDI BENIM ANNEM BAKACAK DEDI BEN DE SİNİRLENDİM HİÇ KONUSMADIM KÜSTÜM KENDI DE SONRA BANA SEN DİK KAFALI OLMAA BENI DINLESEN SENI COK MUTLU EDERIM ANNEM BAKACAK İSTER KABUL EDER MUTLU OLURSUN İSTERSEN KABUL ETMEZ BÖYLE TARTISIR İKİMİZİ DE SIKINTIYA SOKARSIN DIYOR.. BEN NAPICAMMM

DAHAA BEBEK DOĞMADAN BUNLARI TARTISMAYA BAŞLADIK ÇOK STRES OLUYORUM KIZLAR YAA BENIM AİLEMİ EŞİM SAYMIYOR TEK ERKEĞİM BEN DİYOR BENIM ÇOCUGUMU BENIM AİLEM YETİŞTİRCEK ONLARIN VELİAHTI DIYOR

bENIM AİLEM İSE BUNLARDAN HABERSİZ TORUNU İÇİN HAZIRLIK YAPIYOR CUNKU İLK TORUUNLARII ÇOK HEVESLİLERRR EŞİM DOĞUM YAPTIGINDA BILE BENIM ANNEM KALACAK SENIN YANINDA SIMDIDEN ANNENGİLE SÖYLEE DİYORR DUA EDİYORUM BAŞKA ÇIKIŞ YOLUM YOK KENDIMI COK GUCSUZ HISSEDIYORUM

Aaaa. Bu nasil adam ya. Ay sinir oldum kusura bakmayin. Insan dogumda kendi annesini ister yaninda. Esinizin bu baskisi cok anlamsiz. Yerinizde olsam, memurlarin 2yil ucretsiz izni var. Onu alirim. 2yasina kadar kendim bakarim. Sonra da krese verir işime giderim. Ne kendi anneme ne de kv ye birakirim yani. Ki ben isimi biraktim. Kendim bakiyrm.

Aaaa. Bu nasil adam ya. Ay sinir oldum kusura bakmayin. Insan dogumda kendi annesini ister yaninda. Esinizin bu baskisi cok anlamsiz. Yerinizde olsam, memurlarin 2yil ucretsiz izni var. Onu alirim. 2yasina kadar kendim bakarim. Sonra da krese verir işime giderim. Ne kendi anneme ne de kv ye birakirim yani. Ki ben isimi biraktim. Kendim bakiyrm.
6 ay iznim var sadeceee ondan sonra napıcamı bılmıyorumm :KK43:

Bence de canım ücretsiz izin alabiliyorsan kendin bakmaya çalış. Doğmamış bebeğe don biçmişler şimdiden. Hem kendini hem de bebişini üzme canım. Bebeğinin annesi olarak daha çok senin karar vermen lazım. Olmadı uygun dille annem çoğunlukla bakar işi olduğunda da senin annen bakar dersin.
Benim annem de k.validem de hem yaş olarak çok büyükler hem de hasta insanlar. Bu nedenle çocuk düşündüğümüzde işi bırakmıştım kendim bakmak için. Maddi olarak evet daha zor oluyor ama en azından ben büyüttüm çocuğumu diyebiliyorum. Sizin için de en doğrusu, en hayırlısı ne ise öyle olsun canım.

Bence de canım ücretsiz izin alabiliyorsan kendin bakmaya çalış. Doğmamış bebeğe don biçmişler şimdiden. Hem kendini hem de bebişini üzme canım. Bebeğinin annesi olarak daha çok senin karar vermen lazım. Olmadı uygun dille annem çoğunlukla bakar işi olduğunda da senin annen bakar dersin.
Benim annem de k.validem de hem yaş olarak çok büyükler hem de hasta insanlar. Bu nedenle çocuk düşündüğümüzde işi bırakmıştım kendim bakmak için. Maddi olarak evet daha zor oluyor ama en azından ben büyüttüm çocuğumu diyebiliyorum. Sizin için de en doğrusu, en hayırlısı ne ise öyle olsun canım.
Dua ett canım baanaa ama izin konusu olmaz amirim sadece 6 ay dedı 6 aydan sonra napıcamı bılmıyorum eşim çok kararlı ben bu evre de tamam deyıp gecmeli miyim kabullenmiş gibi ya da bılmıyorum yaa nasıl bı yol izlicemii :KK43:

Dua ett canım baanaa ama izin konusu olmaz amirim sadece 6 ay dedı 6 aydan sonra napıcamı bılmıyorum eşim çok kararlı ben bu evre de tamam deyıp gecmeli miyim kabullenmiş gibi ya da bılmıyorum yaa nasıl bı yol izlicemii :KK43:
Allah yardımcın olsun canım

Amirin hic bisi yapamaz.yasal olarak 2yila kadar ucretsiz izin hakkin var. Alabilirsin. Esin de bu kadar uzerinde baski kurmasi hic iyi degil. Allah yardimcin olsun.

eŞİME KARSI BU KONUDA NASIL DAVRANMALIYIMM CNM
Esinizin tavri belli. Dedigim dedik ve annesinin agzina bakan biri belli. Boyle bir kisilikle yasamadigim icin akil veremiyrm size. Ama kvyi devredisi birakabilmek icin izin almaniz en guzeli. Cocugunuzun basinda durur kendiniz bakarsiniz.
Bir de merak ettim. Esiniz size hic heveslenmesin annengil vs gibi cumleler kuruyr ya. Siz ona kurmuyr musunuz bu cumleleri. Ben annemi istiyrm vs gibi. Hep susup karsilik vermiyr musunuz.

Aynisi benimde basima geldi canim ama ben calismiorum kayinvalidem hep bizi ayirmaya calistigi icin kocami doldurup doldurup yolladigi icin bende kustum sonra anneme otrmaya gtmstm esime 4 aylik bebegi bana getir grcem die tutturdu bende haliyle tek basina yollamadim kendimde gitmedim esime anlatmaya calistim ama anlamadi beni ve sonra birdaha senin ailende grmeyecek dedi ve benim annem daha hic bi lafa karismamistr cok sessiz onlarla basedemiceni bildigi icin hic laf etmez 3gundur gzume uyku girmio kendiside bilio annemlerin bisi yapmadini ama annesini dinlio hep kadin bizi hep ayrmaya calsti cocumuz war dedim banane senin bebenden dedi cocuma her hakareri etti yurusun buyusun o beni bulur gelir dedi bosanmamiz icin herseyi yapti ve yapio ben esime bu kadar annesi hakkinda konussam beni tersler kadin her hakareti lafi edio ama yine ona bisi denmio konular yakin oldugu icin bende icimi doktum ... sana diecegim su ki is kocanda bitio annesine esim kime istiosa ona balktirir srun ckrma dese kapar cenesini oturur assaya

Esinizin tavri belli. Dedigim dedik ve annesinin agzina bakan biri belli. Boyle bir kisilikle yasamadigim icin akil veremiyrm size. Ama kvyi devredisi birakabilmek icin izin almaniz en guzeli. Cocugunuzun basinda durur kendiniz bakarsiniz.
Bir de merak ettim. Esiniz size hic heveslenmesin annengil vs gibi cumleler kuruyr ya. Siz ona kurmuyr musunuz bu cumleleri. Ben annemi istiyrm vs gibi. Hep susup karsilik vermiyr musunuz.
aYNENN ANNESİNİN AGZINAA BAKIYORR HALAA HALBUKİ 2 YIL OLACAK EVLİLİĞİMİZZ.. BEN ÖYLE BİŞEY DEMİYORUM CUNKU ONUN ANNESI DE ANNE SONUCTAA ÖYLE DEMEYE HAKKIM YOK EŞİM BU KONUDA SEVIYESIZ VE SAYGISIZ OLSA DA BEN O KİŞİLİKTE DEĞİLİM Kİİ :KK43: ÖYLEE DEMİYORUM GENEL DEE OLMASI GEREKEN NASILSA O OLUR DİYORUM HER ZAMAN BENIM ANNEM VEYA SENIN ANNEN MUSAİT OLMAYABİLİR KİM MUSAİİTSE O BAKAR DİYORUM BUNA RAGMEN KAFANDAN SİL DİYOR HEP BENIM ANNEM DIYOR.. BEN DE ZAMANA BIRAKTIM CUNKU DAHA 5 AY VAR NE OLACAK ALLAH BILIR AMAA TAVRIMII BILIYOR EŞİM ANNESININ BAKMASINI ISTEMEDIGIMI DE BİLDİGİ İÇİN ONU KAFAMA SOKMAYA CALISIYORRR.

Aynisi benimde basima geldi canim ama ben calismiorum kayinvalidem hep bizi ayirmaya calistigi icin kocami doldurup doldurup yolladigi icin bende kustum sonra anneme otrmaya gtmstm esime 4 aylik bebegi bana getir grcem die tutturdu bende haliyle tek basina yollamadim kendimde gitmedim esime anlatmaya calistim ama anlamadi beni ve sonra birdaha senin ailende grmeyecek dedi ve benim annem daha hic bi lafa karismamistr cok sessiz onlarla basedemiceni bildigi icin hic laf etmez 3gundur gzume uyku girmio kendiside bilio annemlerin bisi yapmadini ama annesini dinlio hep kadin bizi hep ayrmaya calsti cocumuz war dedim banane senin bebenden dedi cocuma her hakareri etti yurusun buyusun o beni bulur gelir dedi bosanmamiz icin herseyi yapti ve yapio ben esime bu kadar annesi hakkinda konussam beni tersler kadin her hakareti lafi edio ama yine ona bisi denmio konular yakin oldugu icin bende icimi doktum ... sana diecegim su ki is kocanda bitio annesine esim kime istiosa ona balktirir srun ckrma dese kapar cenesini oturur assaya
aYNENN ACANM AYNENN BENIM ANNEMDE HIÇ ONLARIN LAFINI ETMEZZ COK BENZER SEYLER ANLATTINN

aYNENN ACANM AYNENN BENIM ANNEMDE HIÇ ONLARIN LAFINI ETMEZZ COK BENZER SEYLER ANLATTINN
Amaa eşimm annesinee öyle bişey demezz cunku kendısıde annesının bakmasını ıstıyorr benle zıtlaşıyorr :KK43:

bencilce.. bence çocugunu düşünüyorsan kariyerini ertele...
en azından 2 yıl ara verilebiliyor die biliyorum

bencilce.. bence çocugunu düşünüyorsan kariyerini ertele...
en azından 2 yıl ara verilebiliyor die biliyorum
memurluktan istifa edememm cocugumuda onlaraa bırakamamm ne yapcamı şaştım . ki eşim de işten cıkmamaaa ızın vermezzz

merhaba ben yeni üyeyim. ben senin yazdıklarına gerçekten çok şaşırdım. o bebek ikinizin bebeği ne demek benim çocuğuma benim ailem bakacak. doğum yapacak olan sensin ve sen kimin yanında kendini rahat hissediyorsan o bakacak bebeğine ve doğum yapınca yanında o kalacak tabi.bunu uygun bir dille anlatmanın bir yolu olmalı.aramızda konuşup sana yardımcı olmak için bir çıkar yol bulmak lazım.

X