Kızlarrr hamile miyim?

Simssss6

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2024
583
149
31
8CF746F5-AD45-4CDD-9346-33827F68877C.jpeg

Kizlar 2 yildir hamile kalamiyorum 3 gunluk regli gecikmesinden sonra testlerim böyle çıktı inanamiyorum ben hamilemiyimdir

Kizlar 2 yildir hamile kalamiyorum 3 gunluk regli gecikmesinden sonra testlerim böyle çıktı inanamiyorum ben hamilemiyimdir
Rabbim dileklerini kabul etmiş desene ❤️ hemen git doktora kan ver değerlerine baktır. Sağlıcakla kucağına almakda nasip olur inşallah,hayırlı olsun 🌸

Arkadaslar 2 yildir bekleyince ve hep begatif gorunce cok tedavide gorunce saskinligimdan inanamadim ikisininde yanlis cikma igtimali yok degilmi

Arkadaslar 2 yildir bekleyince ve hep begatif gorunce cok tedavide gorunce saskinligimdan inanamadim ikisininde yanlis cikma igtimali yok degilmi
Haklısın canım bu kadar net çizgide hata olacağını sanmıyorum hemen kan vermeye koşmalısın 😊 hayırlı olsun şimdiden

Nasil oldu surecinizi anlatirmisiniz kisaca , ne zamandir beklediniz ne tedavi gördüğünüz, belirti oldu mu vs

Nasil oldu surecinizi anlatirmisiniz kisaca , ne zamandir beklediniz ne tedavi gördüğünüz, belirti oldu mu vs
Merhaba biz 2 yila yakindir istiyorduk benim tek tüpüm kapali pcos var. 3 defa femara ve catlatma ignesi tedavisi gordum olmadi. Sonrasinda tup bebege gidecektik bu ay adet olmami bekliyordum boyle bir surpriz oldu

Belirtim extra yoktu. İki gundur adet agrisi yasiyordum ama adet olmadim bide normalde adet olacagimda goguslerim cok agrimaz goguslerimde cok agri oldu. Cok usuyordum bide havalar sogudu diye dusunuyordum ama ayaklarim hic isinmadi baskada belirtim olmadi

X