Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim dileklerini kabul etmiş desene hemen git doktora kan ver değerlerine baktır. Sağlıcakla kucağına almakda nasip olur inşallah,hayırlı olsunKizlar 2 yildir hamile kalamiyorum 3 gunluk regli gecikmesinden sonra testlerim böyle çıktı inanamiyorum ben hamilemiyimdir
Yok hamile degilsiniz
Haklısın canım bu kadar net çizgide hata olacağını sanmıyorum hemen kan vermeye koşmalısın hayırlı olsun şimdidenArkadaslar 2 yildir bekleyince ve hep begatif gorunce cok tedavide gorunce saskinligimdan inanamadim ikisininde yanlis cikma igtimali yok degilmi
Nasil oldu surecinizi anlatirmisiniz kisaca , ne zamandir beklediniz ne tedavi gördüğünüz, belirti oldu mu vs
Merhaba biz 2 yila yakindir istiyorduk benim tek tüpüm kapali pcos var. 3 defa femara ve catlatma ignesi tedavisi gordum olmadi. Sonrasinda tup bebege gidecektik bu ay adet olmami bekliyordum boyle bir surpriz olduNasil oldu surecinizi anlatirmisiniz kisaca , ne zamandir beklediniz ne tedavi gördüğünüz, belirti oldu mu vs
Belirtim extra yoktu. İki gundur adet agrisi yasiyordum ama adet olmadim bide normalde adet olacagimda goguslerim cok agrimaz goguslerimde cok agri oldu. Cok usuyordum bide havalar sogudu diye dusunuyordum ama ayaklarim hic isinmadi baskada belirtim olmadiNasil oldu surecinizi anlatirmisiniz kisaca , ne zamandir beklediniz ne tedavi gördüğünüz, belirti oldu mu vs
Sizin adınıza çok sevindim umarım her şey gönlünüzce olurKizlar 2 yildir hamile kalamiyorum 3 gunluk regli gecikmesinden sonra testlerim böyle çıktı inanamiyorum ben hamilemiyimdir
Amin insallah hepimiz icinSizin adınıza çok sevindim umarım her şey gönlünüzce olur