Kızlarrr progestan..!!

06rey38

Zalımsın HAYAT..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2016
729
393
103
35
Bingöl
Leke yada kanama olmadan progestan içmek anlamaız deil mi.. ??? Başka doktora gitsem daha iyi galiba

vermez. bana da saçma geliyordu fakat kullansan faydana aniden vücudun ne tepki verdiği belli olmuyor.

vermez. bana da saçma geliyordu fakat kullansan faydana aniden vücudun ne tepki verdiği belli olmuyor.
Ama kan yok leke yok.. 2 hafta önce kesenin etrafında hafif kanama war dedi leken olunca al dedi.. Başka şehire geldim ilk görmedi sonra biraz war gibi dedi bide günde 2 tane iç dedi.. Hangisine inanayım içeyim anlamadım..

sen bir iç iki iç ama iç işini şansa bırakma ne yediklerimize içtiklerimize ne de insanların bünyelerine güvenilir.hamilelikte sıkıntı veren bir şey olsa sanırım keserdi.

Can'ım benim de kanama hep içeride olurdu .. Doktora gitmesem hayatta anlamazdım .. Sonuçta kanama demek düşük riski demek .. Progestan antibiyotik değil sonuçta , zaten onu vücudun üretiyor .. O haplar biraz daha ekliyor sadece Rahmi'n kasılmıyor

Teşekkürler cnm içiyim 1 tane o zaman.. 2 fazla geldi bana

canım progestan rahim duvarını kalınlaştırıp bebeğin tutunmasını sağlıyor. bende ilk hamileliğimde kullanmıştım iğnesini çok ağır ve acı verici olduğu için kafama göre bıraktım ve düşük yaptım..bence doktoru dinle ve sadece bir doktora muayene ol onu dinle yoksa kafan karışır. hakkında hayırlısı olsun sen elinden geleni yap ve dua et canım

banada verdı kahverengı lekem geldı aksamı hemen doktora gıttım kesenın etrafında az kanama var dedı 2 ıgne vurdu 4 ıgne daha verdı haftada bır vurul dedı bırde progestan verdı bunuda vajınadan koy dedı daha etkılıymıs kahverengı lekem ertesı gunde surdu ve kesıldı 1 hafta sonra gıttım kanama yok dedı zaten hıc lekemde gelmıo ama hala kullan dıor ben 2 gundur saldım hep unutuyom valla

hamile kaldığınızda adet gününüz gelmeden anladınız mı kızlar.. benim yarın adet günüm belim karnım ağrıyor göğüslerim 10 gündür çok ağrı yapıyor.. adet zamanı da bazen olurdu ama bu kadar hepsi bir arada olmamıştı.

adete 4 gün kala clear blue erken gebelık testı ıle oğrendim. hiç bir belirtim yoktu bu arada sadece o ay degerlendırdık tutumu dıe merak edıp yaptım

Bende ka
bende kafama göre içmiyorum ama dünden başladım bir tane almaya haftaya randewum war bakalım.. Bebek düşse kanama olur demi.. Kanamam yok çok şükür

Bende ka

bende kafama göre içmiyorum ama dünden başladım bir tane almaya haftaya randewum war bakalım.. Bebek düşse kanama olur demi.. Kanamam yok çok şükür
Olmayadabiliyor canım, benim bebek karnımda ölmüş ama 15 gün anlamadım 15 gün sonra kanamam gelince anladım. Doktorun verdiği ilaçları ihmal etme sonuçta o birşey görmüştür mutlaka her doktor hemen ilaç vermiyor öyle çünkü.

ben bata 4 gün kala belirtilerden hamile olduğumu anladım ertesi gün sabah erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı kan verdim kanda da çıktı. Ama benim belirtilerim çok barizdi vücudumun değiştini hissettim ben döllenmenin ilk haftalarında

Progestan çok ağır bi ilaç ve ben çalışıyorum nasıl zor anlatamam ama evladım için katlanmam gerekiyo ki bence doktorun tedbirli. İlk gebeliğimde düşük yaptım keşke o zaman da verselerdi de içseydim, düşük yapıp kürtaj masasına yatmak tahmininden de zor.

hmm ne güzel bugün adet oldum :) demekki bendeki belirtiler adet içinmiş

Kizlar birşey sorcam.bem catlatma ignesi oldum sonrasinda progestan kullanyorum ama ne zaman a kadar devam edecegimi.unuttum..bu sekilde kullanan oldu mu hic.. Adetin 20.gunu basladim ilaci alttan aliyorum sabah aksam..

Kizlar birşey sorcam.bem catlatma ignesi oldum sonrasinda progestan kullanyorum ama ne zaman a kadar devam edecegimi.unuttum..bu sekilde kullanan oldu mu hic.. Adetin 20.gunu basladim ilaci alttan aliyorum sabah aksam..
Nasıl bir tedavidesin bilmiyorum ama gebelik testi yapacağın güne kadar kesin kullanman lazımdır diye düşünüyorum. Gebelik varsa doktorun sana ne zamana kadar devam edeceğini söyler zaten. Ben tüp bebekte kullandım ve gebeliğimin 12.haftasına kadar devam ettim. Eğer gebelik oluşmazsa da yine doktor kontrolünde yüksek ihtimal kullanmayı bırakırsın.

Anladm canim.dusuk riski olmadigi.halde 12 . haftaya kadar de ettin di mi..2 gun filan.var benim adetime 1 haftadir ilaci kullanyorum..catlatma ignesinin yarin 14.gunu test yapcm bakalim hayır lisi.. Peki.canim bu ilac göğüs uclarinda agri yapar mi senin olduu boyle bir durum gebelikden once ilaca basladiginda

Evet canım düşük riski olmadığı halde tüp bebek olduğu için hiçbir şeyi şansa bırakmayarak 12.haftaya kadar içiriyorlar. Ben adetime 4 gün varken erken gebelik testi yapmıştım çift çizgi çıkmıştı inş sen de görürsün. Göğüslerde hassasiyet, şişlik, damaların mavi mavi belirginleşmesi, su gibi akıntı ve daha hatırlayamadığım bir sürü yan etki yapmıştı maalesef. Ama bebeklerimizin bize tutunmasına yardımcı oluyor diye seve seve çektik hepsini tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…