- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
- 53
- Konu Sahibi melegim_06
-
yok canım bizde de tatile giden hamile dönüyorKızlar aklıma cook takılan birseyi sizinle paylaşmak istiyorum.Yanlız sakın bu nasil soru böyle demeyinsimdi biz yaklasik 10 gun once tatile gittik ve biz 2 aydir çocuk düşündüğümüz için korunmuyorduk.ewett soruya gelelim DENİZDE SPERMLER ÖLÜR MÜ?simdi sizden bu konuda yardim istiyorum yanlis anlasilmasin aksamlari cocuk calismalari yapıyorduk sabaha denize giriyordum hani spermlerin belli bir yaşama süresi var biliyorsunuz acaba suya girdiğimden hepsi gidiyor mudur?bakin aslinda çoğunlukla hepimizin basina gelen ama dile getiremedigimiz bir konu.Sizden tahminlerinizi rica edicem
Canim deniz suyu o kdr icerine girmiyor ic basinc dis basinc olayiKızlar aklıma cook takılan birseyi sizinle paylaşmak istiyorum.Yanlız sakın bu nasil soru böyle demeyinsimdi biz yaklasik 10 gun once tatile gittik ve biz 2 aydir çocuk düşündüğümüz için korunmuyorduk.ewett soruya gelelim DENİZDE SPERMLER ÖLÜR MÜ?simdi sizden bu konuda yardim istiyorum yanlis anlasilmasin aksamlari cocuk calismalari yapıyorduk sabaha denize giriyordum hani spermlerin belli bir yaşama süresi var biliyorsunuz acaba suya girdiğimden hepsi gidiyor mudur?bakin aslinda çoğunlukla hepimizin basina gelen ama dile getiremedigimiz bir konu.Sizden tahminlerinizi rica edicem
Aminn canım insallah bizimki baska bahara kaldi gibiKalırsın inş anne olmak isteyen herkes kalsin
Canım benimkide kaldı ama Allahtan Ümit kesilmez hayırlısı böyleymiş napalim üzmek yok stres yokAminn canım insallah bizimki baska bahara kaldi gibi
Dogru söylüyorsun da elde degilki isrer istemez aklimda surekli birde çalışıyorum üstelik ew hanımı olsam demekki kafayı yemistimCanım benimkide kaldı ama Allahtan Ümit kesilmez hayırlısı böyleymiş napalim üzmek yok stres yok
Insallahta malesef kuzum iliskinin 13.gününde 0.07 görünce dedim denize girdin zaten 1 2 si girmiştir iceri onlarda denizde geri çıkmıştırGiden gitmiştir gittigi gibi inşallah yumurtayi dòllemiştir :)
Alemsin ne deyim gulumsettin beniölmemişlerdir sabaha kadar yapacaklarini yaparlar onlar sen korkma
alakası yok canım sıkıntı yapma. Zaten ilişki de sperm azıcıkta olsa gideceği yere gidiyor merak etmeKızlar aklıma cook takılan birseyi sizinle paylaşmak istiyorum.Yanlız sakın bu nasil soru böyle demeyinsimdi biz yaklasik 10 gun once tatile gittik ve biz 2 aydir çocuk düşündüğümüz için korunmuyorduk.ewett soruya gelelim DENİZDE SPERMLER ÖLÜR MÜ?simdi sizden bu konuda yardim istiyorum yanlis anlasilmasin aksamlari cocuk calismalari yapıyorduk sabaha denize giriyordum hani spermlerin belli bir yaşama süresi var biliyorsunuz acaba suya girdiğimden hepsi gidiyor mudur?bakin aslinda çoğunlukla hepimizin basina gelen ama dile getiremedigimiz bir konu.Sizden tahminlerinizi rica edicem
Teşekkür ederim canim insallah öyledir son adet tarihini bekleyecegim 15 eylülalakası yok canım sıkıntı yapma. Zaten ilişki de sperm azıcıkta olsa gideceği yere gidiyor merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?