kızlarrrr bende burun estetiği yaptırdım resim attim bakin yorum yapin lütfennn

tugceb58500

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
30
1
29
Yaklaşık 2 ay oluyor sizce nasil olmuş kizlar. ? Ben takıntı yaptim hergün bir kusur buluyorum birde siz disaridan bakin istedim?
IMG_20150525_142205.jpg

Niye kafanatakyosun tatlim ben bi sorun goremedim ama ucunun dusuk oldugundan sikayetciysen ufak makyaj hileleri var onlara goz atabilisin

Eski hali nasildi bilemem ama suan gayet iyi bir burun gorunuyor gule gule kullanin :)

Niye kafanatakyosun tatlim ben bi sorun goremedim ama ucunun dusuk oldugundan sikayetciysen ufak makyaj hileleri var onlara goz atabilisin

Eski halinden güzel buna sükrediyorum ben teşekkür ederim önerileriniz icin bakicam makyaj hilelerine burnuma henuz bise suremiyorum biraz zaman gecsin deniycem

evet deniyebilirsin yanlış hatırlamıyorsam beyaz göz kalemiyle ilgili bişey duymuştum

Eski burnunuzda kotu degil tabi ki onuda en mukemmel sekliyle Rabbim yapmis fakat hani daha kibar burunlari daha cok begrniyoruz ya o gozle baktigimda bence suan ki burnunuz hicte takintiya yer birakacak bir burun degil acin retrica yi bol bol yan profil foto cekmenin tadini cikarin :)

Eski burnunuzda kotu degil tabi ki onuda en mukemmel sekliyle Rabbim yapmis fakat hani daha kibar burunlari daha cok begrniyoruz ya o gozle baktigimda bence suan ki burnunuz hicte takintiya yer birakacak bir burun degil acin retrica yi bol bol yan profil foto cekmenin tadini cikarin :)

Çok teşekkür ederim cok tatlısin cok sempatik ve doğru icten konuşmuşsun :-)

X