- 8 Ağustos 2024
- 133
- 30
- 22
- Konu Sahibi nursenathegirlll
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde boyleydi belki daha silikti 2 gün sonra koyulasti hayırlı olsun bence var gebelikBurda çok belli değil belki ama yakından bakınca çok hafif belli belirsiz bişey görüyorum üstelik hemen çıktı
Regle 5 gün kala yapmışsınız sanırım bu kadar erken olduğu için çizgi belli belirsiz bence var
Ya doğru görüyorum dimi boşuna heyecanlanmak istemiyorumÇizgi var canım kan verip netleştir
Canım çizgi var ama bazen bu testler yanıltabilir o yüzden kan ver emin ol :)Ya doğru görüyorum dimi boşuna heyecanlanmak istemiyorum
Evet çizgi görünüyor testi erkn mi yaptınız adetiniz gecikmismiydiBurda çok belli değil belki ama yakından bakınca çok hafif belli belirsiz bişey görüyorum üstelik hemen çıktı
Benimde bi gün önce oldu bi gün sonra paylasimima bak o sekilde olduBurda çok belli değil belki ama yakından bakınca çok hafif belli belirsiz bişey görüyorum üstelik hemen çıktı
Daha 5 gün var regleEvet çizgi görünüyor testi erkn mi yaptınız adetiniz gecikmismiydi
Ya elimde iki farklı marka var birinde çıkıyor diğerinde çıkmıyor onu çözemedimBenimde bi gün önce oldu bi gün sonra paylasimima bak o sekilde oldu
Var gibi ama yinede takip edin koyulaşmayı ve erken gebelik testi değil de normal kaset testlerden kulanin erken testler yanıltıcı olabiliyor kaset testler net varsa hemn sonuç veriyor koyulaşmayı da kaset testlerle takip edebilirsinizDaha 5 gün var regle
Tamam simdi gidip bide ondan alayimVar gibi ama yinede takip edin koyulaşmayı ve erken gebelik testi değil de normal kaset testlerden kulanin erken testler yanıltıcı olabiliyor kaset testler net varsa hemn sonuç veriyor koyulaşmayı da kaset testlerle takip edebilirsiniz
Bel ağrısı göğüs hassasiyeti ve ara ara kasık batması varBen açmadan gördüm. Belirti in var mı benim de 5 var :)