Kızlarrrrr akıl istiyorumm

Seda6262

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
52
1
37
Kızlar brn 2 yıllık evliyim eşimle 10 yıllık bi flört dönemimiz oldu elin beni istemiyo kızlar yaani seviyo birlikte olnak iatemiyo ona yanaştığımda üff puff diyo yorgunum vesayre işte cinselliğide arıyorum kenara konuşmuyo bile eline alıyo telefonu saattlerce eoyun oynuyo başka biri yok eminim ama hep telde akşama kadar haftanın 3 günğ ile gider diğer günler evde ayrıca birlikte oturuyoruz ailesiyle 4 aylık bide kıIm var kızlar sorum şu kocamı basıl kazanabilirim nasıl sikkatini çekebilirimm

Kızlar brn 2 yıllık evliyim eşimle 10 yıllık bi flört dönemimiz oldu elin beni istemiyo kızlar yaani seviyo birlikte olnak iatemiyo ona yanaştığımda üff puff diyo yorgunum vesayre işte cinselliğide arıyorum kenara konuşmuyo bile eline alıyo telefonu saattlerce eoyun oynuyo başka biri yok eminim ama hep telde akşama kadar haftanın 3 günğ ile gider diğer günler evde ayrıca birlikte oturuyoruz ailesiyle 4 aylık bide kıIm var kızlar sorum şu kocamı basıl kazanabilirim nasıl sikkatini çekebilirimm
sorun vardır belki de olamaz mı bunu bir araştırın ısrar etmeden önce

yazını anlasaydım yorum yapacaktım da ....

yazını anlasaydım yorum yapacaktım da ....
:KK66: canım eşin le 2 yıldır evliyim bide kızım var eşim baana soğuk davranıyo bnmle beraber olmaj istemiyo hep ben yanışıyorum ufff püff diyo elindn telefon hiç bırakmıyo hep oyun başka biri yok hayatında bundan eminim onu nasıl kaAnabilirim tekrar nasıl davranmalıyım akıl verin bana bana soğuk davranıyo sevdiğinden eminim ama ne yapacağımı şaşırdım ben

:KK66: canım eşin le 2 yıldır evliyim bide kızım var eşim baana soğuk davranıyo bnmle beraber olmaj istemiyo hep ben yanışıyorum ufff püff diyo elindn telefon hiç bırakmıyo hep oyun başka biri yok hayatında bundan eminim onu nasıl kaAnabilirim tekrar nasıl davranmalıyım akıl verin bana bana soğuk davranıyo sevdiğinden eminim ama ne yapacağımı şaşırdım ben
bir sıkıntısı olabilir mi??Konuştun mu eşinle??

Eşinle aranızda sorunlar vardı sizin değil mi?
Kayınvalide ile ilgili vs
Belki adam soğumuştur aranızda ki sorunlar nedeniyle.
Önce konuşun olmadı doktora gidin

forum dert dinleme formundan cikti elestri formuna dönüstü,herkes imla kurallarini bilmek zorunda degil ki,belki ögrenecek imkani yoktu. bu tavirlardan rahatsiz olan bir ben mi varim acaba ya..:KK12:

Eşinle aranızda sorunlar vardı sizin değil mi?
Kayınvalide ile ilgili vs
Belki adam soğumuştur aranızda ki sorunlar nedeniyle.
Önce konuşun olmadı doktora gidin
belki rutinden sıkıldı değişik şeyler yapsan ilgi çekici
teşekkür ederim. Yorumşarını için kusura bakmayon telde bi sıkıntı var tuşlarla alakalı yanlış yaZıyorum o yüden

forum dert dinleme formundan cikti elestri formuna dönüstü,herkes imla kurallarini bilmek zorunda degil ki,belki ögrenecek imkani yoktu. bu tavirlardan rahatsiz olan bir ben mi varim acaba ya..:KK12:
Çok teşekkür ederimm rahatsıZlığınıI bi siz belli ettiniz şu kahkaha atan insanlar yazık size acıyorum bnm tlde bi sıkıntı var bnde değil tuşlar basmıyo ne yapabilirimm kahkaha atılacak bi durumun olduğunu sanmıyorum

Çok teşekkür ederimm rahatsıZlığınıI bi siz belli ettiniz şu kahkaha atan insanlar yazık size acıyorum bnm tlde bi sıkıntı var bnde değil tuşlar basmıyo ne yapabilirimm kahkaha atılacak bi durumun olduğunu sanmıyorum

kafaya takmayin herkese aynisi yapiliyor burda,dediginiz gibi telefondan da kaynakli durumlar olabilir,ayrica herseye ragmen gayet ve acik net yazilmis bir mesajdi..

Hahaha kahkaha attım :KK70:

Hahaha kahkaha attım :KK70:
Öylemi ne kadar güzell demekki yüzünüzü bi nebze olsa güldüre bilmişim :KK66:)). Ama yazık. SiZe insanları bu kadar aşağılamayı be kadarda güEl beceriyosunuz umarım hayatınızda bizler gibi sorunlar yaşamaz mutlu yaşarsını ayrıca imşa kurallarını bilen düzgün yazan insanlar karşınıza çıkar ama yok siz bencil ve küstah olDuğunuz için yalnız kalıcaksınız

X