Kİzlarrrrrrrrr yetiŞinnnn;(

monatella

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2015
241
33
28
Bakn simdi 3 senelikkk evliyim ve 1 buck yasnda kizm var yarn dogum gunum babamin yazligi varr anm gill ananmler
teyzmler hep orda yarnda enstm gtckk ve bana esimm sende gtsene diyooo yarn dogm gunum oldugunu da biliyooo neden bole
yapti sogudumu acaba bndenn kafayii yicemmm nolurr fikirrr:110:

Bakn simdi 3 senelikkk evliyim ve 1 buck yasnda kizm var yarn dogum gunum babamin yazligi varr anm gill ananmler
teyzmler hep orda yarnda enstm gtckk ve bana esimm sende gtsene diyooo yarn dogm gunum oldugunu da biliyooo neden bole
sen neyden şüpheleniyorsun ki senin doğum gününde seni yollayıp eve kadın atacağından mı?

eşine güveniyorsan ne güzel işte anaaaangiller,babangiller,teyzengiller,eniştengiller hep beraber kutlayıverin

biz mi dedik git diye, eşine sorsana bunu :KK53:
müneccim şeysi mi yedik. yoksa duymak istediğin şey '' aldatılıyorsun '' mu?

Evlisin, küçücük bi mevzudan(ortada mevzu bile yok aslına ) sonra ergence benden soğudu mu acaba diyebiliyorsun. Neden soğusun ya? Adam belki sürpriz yapacak, bi evden git diye bakıyor.

X