Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar ben kızlık soyadimida kullanmak istiyorum.ama eşim istemiyor kimlikleri değiştirirken dilekçe ver kullanma diyor .sen benim soyadimi almazsan bayrama sonra babam hasta onun ziyaretlerine tek başına kocasız gidersin diyor.benim karakterime ters diyor.napmaliyim
daha evlenmediyseniz hala bir şansınız var demektirArkadaşlar ben kızlık soyadimida kullanmak istiyorum.ama eşim istemiyor kimlikleri değiştirirken dilekçe ver kullanma diyor .sen benim soyadimi almazsan bayrama sonra babam hasta onun ziyaretlerine tek başına kocasız gidersin diyor.benim karakterime ters diyor.napmaliyim
kımlıkte yazıyro zaten eskı soyadı dıye, egerkı kullanmak ıstersenız dılekçe verıyorsunuz ama gerek var mı bence yok... cokta takılmamak lazım tabı esınızın tutumu yanlıs bu kararı sıze bırakmalı...Arkadaşlar ben kızlık soyadimida kullanmak istiyorum.ama eşim istemiyor kimlikleri değiştirirken dilekçe ver kullanma diyor .sen benim soyadimi almazsan bayrama sonra babam hasta onun ziyaretlerine tek başına kocasız gidersin diyor.benim karakterime ters diyor.napmaliyim