Kızlık zarı

Sineyt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
1
0
30
Bayanlar ben bikini bölgemi temizlerken yanlışlıkla vajina deliğime parmagım ile baskı oldu bişey olmamıştır deyip duş aldım daha sonra iç camaşırımda pembemsi akıntı vardı ama ağrı falan yoktu anneme söylediğimde zedelenmiştir veya adetin yaklaşmıştır kızlık zarında problem yoktur dedi vajinal enfeksiyonu yüzünden de olabilir mi ?ama yine de aklımda soru işareti kaldı acaba kızlık zarım bozulmuş mudur ? Evli bayanlar veya bu konuda fazla bilgisi olan söyleyebilirmi ? Regl olmamada 4-5 gün vardı ondan da olabilir mi

bayadır böyle bir konu yoktu hadi bakalım birazdan burası kalabalıklaşır.

konuya gelince ne bileleim biz arkadaşım

Tek tek gelin lütfen bi escinsel olayi bi kizlik zari hikayesi harikasnz yani ne diyek..
Biz doktormuyuz yavrum evladm nerden bilek yani bisey oldumu olmadimi git doktora ögren yani cok kafana takiosan

Boyle sorularin maksadini gercekten anlayamiyorum. Fake olsa,kazanci ne olacak buraya yazilan cevaplardan...

Konu gercekse, kimisi olabilir,kimisi olmayabilir diyecek.. Yine kesin cevabi alamayacaksin. Nedir yani amac...

Sana 3 tip cevap verilecek. Kimisi fakeain diyecek. Kimisi olabilir,kimisi olmaz diyecek. Bu tip seyler dr un gozle muayenesi olmadan kafamiza cevabi bulunacak seyler degil.

Gormeden anlasilmaz yani.

Hamilesin.

Baskiyla ne olucak parmagin icine girmediyse bozulmamistir. Sen otururken de baski uyguluyosun oraya hatta bisiklete binerken duble baski. Acmayin soyle konular. Baskin var dediler geldik

X