kizlik zarim mi zedelendi

ha sona

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
2
0
33
Ben lazere gidiyorum bu hafta genitalden yaptirdim acyip bir yanma oldu oradaki kadin krem verince ben evdede herhangi bir krem ise yarar diye dusundum ve surdum sonra vajinamda bir yanma oldu cok fenaydi beklesem daha iyiydi ben de yikadim falan ama 1 saat sonra bembe bir akinti geldi normalde boyle bir soruyu belki sacma bulurdum bende ama o kremin resmen icime kadar isledigini ve yandigimi hissettim yakllasik yarim gun ara ara geldi bu akintida bnim kizligim bozulmusmidur. Doktora gitmek istemiyorum aileme boyle bir sacmalik yaptim mi diyecem

Zannetmiyorum krem erittimi yani o kanana baska yerden olabilir krem mentolluyse yakmis olabilir vajinanizi ama icine sert bisey girmeden bozulacagini hic sanmiyorum gercekten sacma olur eger oyleyse

Canım bu zar kolay biseymi ki hemen bozulsun korkma hic öyle birşey olmaz mutlaka deriyi tahriş etmiştir veya vajinada iltihaplanma olabilir ona bağlı bi kanamadan olabilir idrarini bi yaparken yanma oluyormu??

Bencede deri tahris olmustur buyuk bir ihtimalle bende banyoda masturbasyon yaptim icine sokmadim kan da gelmedi kendi kendime evham yapiyorum oyle bozulma olmaz degil mi sizlerede sorayim dedim

Canım bu zar kolay biseymi ki hemen bozulsun korkma hic öyle birşey olmaz mutlaka deriyi tahriş etmiştir veya vajinada iltihaplanma olabilir ona bağlı bi kanamadan olabilir idrarini bi yaparken yanma oluyormu??
Nadiren de olsa evet oluyoo ondadir dimi ya cok saolun

Kolay kolay bozulmayan bir yapi canim bende bekarim zarar gelecek diye korkuyorum isin acikcasi kiz olmak zor zanaat valla korumamiz gereken olgularimiz var allah yuzumuzu kara cikarmasin insallahh

Bencede deri tahris olmustur buyuk bir ihtimalle bende banyoda masturbasyon yaptim icine sokmadim kan da gelmedi kendi kendime evham yapiyorum oyle bozulma olmaz degil mi sizlerede sorayim dedim
Sende çok kurcalama istersen sonra başka bi topiktede seni dinleriz:KK51:

Canım lazerden sonra oluyor öyle.
Yandığı için tahriş ediyor deriyi, normal yani korkma bence.

X