kızzlarrrrr sizce bu ilişki yürür mü (arkadaşım adına)

öööfffff size inandırmak gibi bir derdim yok. yooook hiçbir şeyin farkında değiliz bizler koca yokluğundayız sorgulamadan evlenicez fshdsjhf

Son düzenleme:
yani ne yapalım ülkede düzgün adam kaldı da bizim mi haberimiz yok. elimizdeki malzemeler bunlar sizler çok detaylı düşünüyorsunuz acaba kendi hayatlarınız için de geçerli mi bu durum. yoksa her türlü şüpheyi zihninizin bir köşesinde biriktirip saklıyor musunuz.

sana adamın numarasını vereyim istersen biraz bedavacı bir tipe benziyosun, bölüşürüz ekmekleri dsajJKJHjJBÇBbZXöbnn. sizler sanki mükemmel ilişkiler yaşıyosunuz ya abiii bu ülkede her güün milyonlarca insan boşanıyor ya kafayı mı yediniz ne bu zorbalık ne bu kibir ne bu mükemmel arayış çabaları

ilk görüşte aşkla başladı her şey. senin ruhun kurumuş şuan durup sana aşkı anlatamicam aşkom kusura bakma

Siz birbirinizden çok farklısınız. Belki evliliğinizin ilk zamanları güzel geçer ama çocuk olunca bu farklar tolere edilemez. Bence evlenmemelisiniz, ama siz bilirsiniz

Benimki mükemmele yakın valla nazar değmeyin. Bin senedir falan da evliyiz, boşanma planlarda yok.

Fırıncı çırağı seni doyursun da gerisine sonra bakarız.

ilk görüşte aşkla başladı her şey. senin ruhun kurumuş şuan durup sana aşkı anlatamicam aşkom kusura bakma
Aşk neydi, aşk emekti

Siz önce ne yazdığınıza dönün bakın tekrar okuyun.Fikir konusunda sorun yaşadığınızı yazan sizsiniz .Basitleştirdiğiniz bu durum ilerde en büyük kabusunuz olabilir.Evet ülke diplomalı cahillerle dolu eğitimin hiç birşey katmadığı insanlar ülkesi ama ben sizi bu listeye koymadım Aydın ve fikirleri gelişmiş biri olarak yorumladım.Adamın dünya görüşünün dar olduğunu düşünerek yazdım.....

çok uyumluymuş gerçekten

Ben olsam 4 yıllık evliyim okuyup kazanmadan evlenmezdim ben pişmanım umarım doğru kararı alirsin

Düzgün adam nasıl bir çevrede olduğunla alakalı aslında. Biraz da şans meselesi. Hayırlısı artık ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…