• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızzlarrrrr sizce bu ilişki yürür mü (arkadaşım adına)

Ben bu fırıncı aileyi hatırlıyorum sanki ama neyse.
Senin gibi kitap kurdu bir kız kitap okumayı gereksiz bulan hatta hayatı kitaplardan öğrenemezsin asıl hayat dışarda jargonunu kullanan, sabahları yürüyüş rutunine zaman kaybı diyen bu salatalıkla bir yere varabilecegini düşünüyorsan ne âlâ.
İş ciddiye bindi mi seni tek başına yürüyüşe spora filan gönderecegini mi düşünüyorsun.
Ve en mühim konu çocuk yetiştirme hayalleriniz bile tamamen zıt.
Kendi gibi bir zerzavat yetiştirmek istiyor.
Umarım farkindasındır.
öööfffff size inandırmak gibi bir derdim yok. yooook hiçbir şeyin farkında değiliz bizler koca yokluğundayız sorgulamadan evlenicez fshdsjhf

Son düzenleme:
Hani insanlar evlendiği zaman soruyoruz ve onlar da "Kuzum İnan bir anda oluyor" diyor ya işte insan şüphe duymadığı soru işaretleri olmadığı için bir anda oluyor. Demek ki hiçbir anlamda tam olarak hazır değiller. Kız Çalıkuşu arkadaşlarının da senden farkı yokmuş. Çetrefilli ilişkiler yumağı.
yani ne yapalım ülkede düzgün adam kaldı da bizim mi haberimiz yok. elimizdeki malzemeler bunlar sizler çok detaylı düşünüyorsunuz acaba kendi hayatlarınız için de geçerli mi bu durum. yoksa her türlü şüpheyi zihninizin bir köşesinde biriktirip saklıyor musunuz.

Numara ile alınmıyor ki hesap 🙄 yazıyorsunuz. Bir arkadaşım ekolü olduğundan emin oldum şu an.

Aşık olarak tanışmak ne demek? Önce aşık olup sonra mı tanıştınız yani? Tanımadığınız birine mi aşık olduğunuzu sandınız? Nasıl bir yokluk bu? 😂

Ortak gelire sahip olmanın nesi sorun diyen birinin evlilik için bir 8-10 sene bekleyip 40 fırın ekmek yemesi gerekir. Neyse ki adam fırıncı, ekmekler bedavaya gelecek 😂
sana adamın numarasını vereyim istersen biraz bedavacı bir tipe benziyosun, bölüşürüz ekmekleri dsajJKJHjJBÇBbZXöbnn. sizler sanki mükemmel ilişkiler yaşıyosunuz ya abiii bu ülkede her güün milyonlarca insan boşanıyor ya kafayı mı yediniz ne bu zorbalık ne bu kibir ne bu mükemmel arayış çabaları

Numara ile alınmıyor ki hesap 🙄 yazıyorsunuz. Bir arkadaşım ekolü olduğundan emin oldum şu an.

Aşık olarak tanışmak ne demek? Önce aşık olup sonra mı tanıştınız yani? Tanımadığınız birine mi aşık olduğunuzu sandınız? Nasıl bir yokluk bu? 😂

Ortak gelire sahip olmanın nesi sorun diyen birinin evlilik için bir 8-10 sene bekleyip 40 fırın ekmek yemesi gerekir. Neyse ki adam fırıncı, ekmekler bedavaya gelecek 😂
ilk görüşte aşkla başladı her şey. senin ruhun kurumuş şuan durup sana aşkı anlatamicam aşkom kusura bakma

ben sabahları sağlıklı olduğu için koşuyorum mesela, o ise zaman kaybı gibi görüyor ama ileride de sorun etmeyeceğini söyledi. kitap okumayı, almayı çok severim, 2 dolap dolusu kitaplığım var, kendisi okumayı sevmez, okumaz da. bir kez kitap hediye ettim, onu okumuştu. hayat kitaplardan öğrenilmez sen gerçek hayata geç daha neler öğreneceksin göreceksin der. benim okumama almama da karışmaz. çocuk yetiştirme konusundaki düşüncelerimiz farklı mesela. ben eğitimli başarılı ve ilerisi için hedefleri olan bir çocuk yetiştirmek istiyorum. mesela erken yaşta dil eğitimi isityorum ki, çift dilli olsun, resim, sanat yönünden de desteklemek istiyorum ama kendisiyse hemen iş hayatına atılsın istiyor. hatta okumasını bile gereksiz gördüğünü söylemişti gülerek bende çok ciddiye almadım açıkçası.
Siz birbirinizden çok farklısınız. Belki evliliğinizin ilk zamanları güzel geçer ama çocuk olunca bu farklar tolere edilemez. Bence evlenmemelisiniz, ama siz bilirsiniz

sana adamın numarasını vereyim istersen biraz bedavacı bir tipe benziyosun, bölüşürüz ekmekleri dsajJKJHjJBÇBbZXöbnn. sizler sanki mükemmel ilişkiler yaşıyosunuz ya abiii bu ülkede her güün milyonlarca insan boşanıyor ya kafayı mı yediniz ne bu zorbalık ne bu kibir ne bu mükemmel arayış çabaları
Benimki mükemmele yakın valla 🧿 nazar değmeyin. Bin senedir falan da evliyiz, boşanma planlarda yok.

Fırıncı çırağı seni doyursun da gerisine sonra bakarız. 😂

ilk görüşte aşkla başladı her şey. senin ruhun kurumuş şuan durup sana aşkı anlatamicam aşkom kusura bakma
Aşk neydi, aşk emekti 😂😂😂

hayır kendisi abi. ayrıca okumadı diye dar bir çerçeveye sahip değil, aksine esnaf olduğu için insan ilişkilerinde iyi. ben aynı pencereye bakamadığımız için bunu bir sorun gibi göstermedim, saygı duyduktan sonra sorun olmuyor dedim. bence sizin de kalıp yargılar dahilinde kendinizi sınırlandırmanız bir tuhaf. Her okuyan da kaliteli insan standartlarını taşımıyor, diplomalı yetersiz insanlarla dolu bu ülke. ki ülkenin eğitim durumu yüksek olmasına rağmen hali ortada... sevgilimin dar bir çerçevede yaşadığını da nereden çıkardınız, atansam dahi artık onu istemeyecek miyim sanki
Siz önce ne yazdığınıza dönün bakın tekrar okuyun.Fikir konusunda sorun yaşadığınızı yazan sizsiniz .Basitleştirdiğiniz bu durum ilerde en büyük kabusunuz olabilir.Evet ülke diplomalı cahillerle dolu eğitimin hiç birşey katmadığı insanlar ülkesi ama ben sizi bu listeye koymadım Aydın ve fikirleri gelişmiş biri olarak yorumladım.Adamın dünya görüşünün dar olduğunu düşünerek yazdım.....

ben sabahları sağlıklı olduğu için koşuyorum mesela, o ise zaman kaybı gibi görüyor ama ileride de sorun etmeyeceğini söyledi. kitap okumayı, almayı çok severim, 2 dolap dolusu kitaplığım var, kendisi okumayı sevmez, okumaz da. bir kez kitap hediye ettim, onu okumuştu. hayat kitaplardan öğrenilmez sen gerçek hayata geç daha neler öğreneceksin göreceksin der. benim okumama almama da karışmaz. çocuk yetiştirme konusundaki düşüncelerimiz farklı mesela. ben eğitimli başarılı ve ilerisi için hedefleri olan bir çocuk yetiştirmek istiyorum. mesela erken yaşta dil eğitimi isityorum ki, çift dilli olsun, resim, sanat yönünden de desteklemek istiyorum ama kendisiyse hemen iş hayatına atılsın istiyor. hatta okumasını bile gereksiz gördüğünü söylemişti gülerek bende çok ciddiye almadım açıkçası.
çok uyumluymuş gerçekten

selammmm kızlarrrr, bu sefer kendim için değil arkadaşım için yazıyorum, o sizin yorumlarınızı okuyup cevap verecek. hatta direkt onun dilinden sizlere aktaracağım.. kendisi maalesef hesap açamamış.
selam kızlarr, benim 1 yıldır bir birlikteliğim var. erkek arkadaşımla genel olarak uyumluyuz. yani ilişkimizin bir dinamizmi var. birlikteyken sıkılmıyoruz, gayet mutluyuz. arada elbette ki tartışmalarımız oluyor. ama kısa süreli. ikimizde inatçıyız. bazen ben yelkenlerimi indiriyorum, bazen o. alttan almayı öğreniyoruz. ben 25, erkek arkadaşım da 25 yaşında. ben üniversite mezunu öğretmenim. erkek arkadaşımsa lise mezunu. ikimizde aynı şehirdeniz o sebeple kültür farkımız yok. bilgi birikimi ve bu birikimin düşüncelerimize bakış açılarımıza yansıması kısmında bazen sıkıntı yaşayabiliyoruz ancak saygı duyduktan sonra sorun olmuyor. ben ailemin de bu farkı çok büyüteceğini düşünmüyorum, sonuçta kendi tercihi nedeniyle okumadı. kendisi fırın sahibi, fırıncılık yapıyor, fırını babası ve kardeşiyle birlikte işletiyorlar. bana evlenme teklifi etti, ben tabii ki düşünmek istediğimi söyledim çünkü gerçekten beklemiyordum, hissetmedim bile. 2026 yaz ayında evleniriz diyor. ailesini tanıştırmak istiyor. Ben atanmak istiyorum tabii kii. ama süreç uzun. beklesek diyorum, erkek arkadaşım beni istemiyorsun diyor. aslında ben maddi olarak bir düşünce içerisindeyim acaba ben çalışamasam da geçinebilir miyiz, yoksa illa ki atanmayı mı beklesek, beklesek tartışmalarımız artabilir, belki ayrılabiliriz dahi. ama evlensek maddiyat açısından zor olur mu sizce? ya da ikimiz arasındaki eğitim farkı ileride sorun açar mı sizce

( bu arada ilk kez sınava gireceğim o yüzden bir tereddüt içerisindeyim, özel sektörde de çalışmayı düşünmüyorum, tabii hayat şartları ne getirir bilemem)
Ben olsam 4 yıllık evliyim okuyup kazanmadan evlenmezdim ben pişmanım umarım doğru kararı alirsin

yani ne yapalım ülkede düzgün adam kaldı da bizim mi haberimiz yok. elimizdeki malzemeler bunlar sizler çok detaylı düşünüyorsunuz acaba kendi hayatlarınız için de geçerli mi bu durum. yoksa her türlü şüpheyi zihninizin bir köşesinde biriktirip saklıyor musunuz.
Düzgün adam nasıl bir çevrede olduğunla alakalı aslında. Biraz da şans meselesi. Hayırlısı artık ne diyelim

Back
X