- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
canım inşallah dualarınızla ben de kavuşucam bebişime .darkcım sen ve curly çok moral oldunuz bana.1-2 güne kadar adet olucam.dr adet olur olmaz gel demişti.bu ay mı olsun öbür ay mı daha karar vermedim ama yine de bir muayene olucam.sanırım orada karar vericem ben de çok düşünmek istemiyorum aslında.bebek düşünmekten bir süre sonra insan başka bişey düşünemez hale geliyor.kendi kendime kararlar aldım bir dahaki sefere annem ve kardeşim dışında kimseye söylemicem.4-5 gün robot gibi yatmıştım bu sfer fazla yatmıcam günlük hayatıma devam edicem fazla yorulmadan.Çünkü buradaki arkadaşların deneyimlerinden de gördüğümüz gibi hamişlik kısmetimizde varsa öyle de böyle de oluyor.transferden sonra hiç bişiy düşünmicem.zaten eskisi gibi heyecanım da kalmadı,alışıyorum sanki tedaviye ,bu benim yaşam biçimim gibi oldu.1 yıldır bebek tedavisi görüyorum.ve 1 yıldır bunun dışında yaşadığım bişiy hatırlamıyorum.ne kadar acı.neyse......bebişime kavuşunca inşallah unutucam bu acıları, bir gün ben de anne olucam.
dua et darkcım sen de hamişsin artık duaların daha etkili olur....mucccccckkkkkkkkkkkkkkk
dua et darkcım sen de hamişsin artık duaların daha etkili olur....mucccccckkkkkkkkkkkkkkk