kk iyi hos guzelde banlanmak olmasa.....

nevbaharmina

acimak yok rocky.....
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
4.173
74
363
44
Bursa
yaww benim derdim belki sizinkilere gore cok haifi ancak ben kk da eglenmeyi cok seviyorum sevdigim arkadaslarimda burda o yuzden burdan da kopamiyorum..
benim derdim suu simdiye kadar kimseyle ole kavgam gurultum olmamistir..
hihihi ayiptir soylemesi bide proluyum iyikide prolu olmusum hayirli bi ise ortak oldum..:46:
ama elimden geldigi kadar site kurallarina uymaya calsitigim halde ne uyari almaktan neden banlanmaktan pacayi kurtaramiyorum
kislar siz bi akil verin..
:14::14::14::14::14::14:

Bize bişey yapmamışız gibi gelen şeyler objektif bakıldığında hatalı bulunuyor demek ki
Bende 1 günlük banlandım,hiç beklemiyodum ama oluyo işte:14:
Sonuçta üye sayısını bilmiyorum ama bu kadar fazla bayanın olduğu yerde tartışma olmaması mümkün değil

Fatom her konuya hemen sivri dille yorumunu yazmayacaksın
Kendini tutacaksın:27:

prolu ne demek oluyor ben bilmiyorum :D
banlansam ben banlanırdım gibime geliyor :d seni nie banlıyolar ki ??

bi kampanya vardi felcli hastalar icin yapilan kk olarak katildik o kampanyay belli bi bedelle aldik kartlarimizi prolu olduk ayy cok sevindim..:16:
ama sanirim ben cenemi tutamiyorum..

ama sanirim ben cenemi tutamiyorum..

Evet Fatma sorun bu olabilir mi?:ssz: Mesela her konuda geyik yapılmayacağını senin iyi bilmen gerekir diye düşünüyorum artık. Ayrıca PRO üye editör, admin ayrımı yapılmadan konu cezalık ise kimseye ayrım gözetilmez. Ceza alan editörlerimiz buyursun konuşsun..

yaww benim derdim belki sizinkilere gore cok haifi ancak ben kk da eglenmeyi cok seviyorum sevdigim arkadaslarimda burda o yuzden burdan da kopamiyorum..
benim derdim suu simdiye kadar kimseyle ole kavgam gurultum olmamistir..
hihihi ayiptir soylemesi bide proluyum iyikide prolu olmusum hayirli bi ise ortak oldum..:46:
ama elimden geldigi kadar site kurallarina uymaya calsitigim halde ne uyari almaktan neden banlanmaktan pacayi kurtaramiyorum
kislar siz bi akil verin..
:14::14::14::14::14::14:

ya canım hiç sorma
bi bakıyosun
neler neler yazıyolar
hiç kimsede uyarı almıyo
biz iki sohbet arasında geyik yapalım diyoz ceza geliyo
banlandığımda oldu
ama en sinir olduğum karşı tarafın kışkırtıp sonra belden aşağı vurması
bide sen cvp yazınca
hemen şikayet e bizde alıyoz banı uyarıyı
napalım kkdanda
ayrılamıyoz çenemizide tutamıyoz

Evet Fatma sorun bu olabilir mi?:ssz: Mesela her konuda geyik yapılmayacağını senin iyi bilmen gerekir diye düşünüyorum artık. Ayrıca PRO üye editör, admin ayrımı yapılmadan konu cezalık ise kimseye ayrım gözetilmez. Ceza alan editörlerimiz buyursun konuşsun..

ama abla mesela en sonuncu uyarimda valla niyetim geyik yapmak deildi
bilyosun ben saglikciyim konuya bakiimm dedim hayy bakmaz olaydim
gumm uyari aldim...

ama ben kk yi cooook seviyorummm:16::16:
istanbul da otursam valla hergun bulusma gunu yapardim..
cunku burda cook guzel arkadasliklar kurdum

nilüfererarda ve FatmaÖzkan az önce uyarı aldığınız mesajları ve hangi topikten aldığımı buraya da yazayım mı?

Ayıp ediyorsunuz..

selamm arkadaslarr kapatılan konularımızı acabılıyomusuz denedım acıldı..
ama artık eskisi kadar banlanmıyorum yada fazla geyik yapmıyorum....:27:

Back
X