KK NIN EN GURURSUZ KADINI BENIM

meliSSAnil

Cok sukur bin sukur
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
2.274
1.644
Aglayarak yaziyorum
Aptalin salagin onde gideniyim ,gurursuz sacma salak bir his halindeyim
Yeni bosandigim esim dava temyizde suan ben itiraz ettim.Aylardir haber gonderip durdu barisalim pismanim diye
Onceleri hic umursamadim kararliydim ,ama son bir kac haftadir konusmaya basladik
Konusma derken samimiyet yoktu cocuklarla ilgilenip onlari gormeye eve geliyordu
Benim hala o pislige karsi icim sogumamis ,hala ofke hirs,kirginlik ,icimi titreten canimi acitan hisler var
Uzatmak istemiyorum ama toparlayamiyorum
Bugun onu cagirdim madem israr ediyorsun konus dedim anlat herseyi
Beni aldattigini anlat ,neden ,niye dedim Hadi aldattin neden gozume sokarak yaptin ,neden hersey ortada oldugu halde inkar ettin dedim
Hala inkar etti ,senin sucun dedi,huzur yokmus,hayati cekilmez olmus,saydi saydi bitiremedi
Aldatan tum erkeklerin bahanelerini saydi
Oysa biz son yillarda gayet iyiydik baska bir kadin ve hersey yikildi
Ona anlat dedim bana bir seyler soyle icimdeki bu aci bitsin dedim ,madem duzeltmek istiyorsun durust ol dedim
Ama basladi bagirmaya ,sen hastasin birsey yok ,bana boyle davranarak eve gelecegimimi saniyorsun asla gelmem kendine ceki duzen ver kocana saygi goster ......
Yani hem suclu hem guclu
Ben iyice delirdim alaymi ediyorsun diye
Kapiyi kilitledim dogruyu anlatana kadar burda kilitli kalicaksin diye
Ama o inkar edip beni suclayip durdu
Git kimle istersen onla ol ,bi daha sana doncegimimi sandin dedi.Oysa aylardir haber gonderiyor
Kendimi aptal yerine koydurdum o pislik herif resmen alay etti metresinede anlatacak gulup eglenecekler
Hakettim ,bide yaninda agladim iyice kuculdum ,ne kendini ne obur kadini asla suclu gormuyor
Ben bosanma davasi actim diye gurur yapmis
Kendimi nasil duzelticem bu ruh halinden nasil kurtulucam
Duygularimla oynadi yine.Aptallik ettim ,hem pisman olsun istiyorum hem icim intikam dolu
dustugum yerden nasil kalkicam egosu tavan yapmistir o itin

sizi aldatıp üste çıkacak adam zaten karaktersizin tekidir. siz MASUMSUNUZ, suçunuz yok! utanması gereken o. gerçekten birazcık insan olsaydı o halinizi görüp utanır ve pişman olurdu ama olmamış. boşverin adamın egosunu düşünmeyi, olmuş bir hata. bir daha yapmazsınız, haliyle sinirleriniz bozuktur, duygularınız karışıktır. ama ille de geçecek bu günler, Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.

Acaba eski konularını ben mi yanlış hatırlıyorum eşinin aldattığı kadının eşide biliyordu onları hatta malları kaçırmışlardı sana vermemek için.eğer doğru hatırlamış isem neden gönderdiği haberlere kanıp çağırıyorsun ki adam ekmeğine yağ sürülmüşçesine oyun oynamaya devam edicek sana. Anladı çünkü ona karşı içindekileri.

Ne demeye haber gönderiyon peşimde koşuyosun madem deseydin. Boşver bir kere daha görmüş oldun yıllarca evli kaldığın adamın gerçek yüzünü. Salla kimin peşinden gidiyorsa gitsin. Sürünsün

Keşke yapmasaydın ama olmuş bi kere boşver. Şöyle düşün, o pislik ilerleyen zamanlarda kendisini seven ve onun için gururunu hiçe sayan bi kadını kaybetti.. Bunu anladığı zaman sen zaten çoktan düzelir olacaksın. Acını yaşa ve at içinden.

Lütfen kendini suclamayı bırak olan olmuş sen kendıne yarınlara ,geleceğe bak dıkkatlı ol hayatına 5 kuruş etmez insanları da sokma

sizi aldatıp üste çıkacak adam zaten karaktersizin tekidir. siz MASUMSUNUZ, suçunuz yok! utanması gereken o. gerçekten birazcık insan olsaydı o halinizi görüp utanır ve pişman olurdu ama olmamış. boşverin adamın egosunu düşünmeyi, olmuş bir hata. bir daha yapmazsınız, haliyle sinirleriniz bozuktur, duygularınız karışıktır. ama ille de geçecek bu günler, Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.
sagolun
Ben aglamaktan tukendim gun boyu
bu derece benimle oynamaya hakki yoktu
Bir insan kac kere olebilir
O benim tum dunyami, hayallerimi herseyimi yikti
beni aglarken goruncede iyice mutlu olmustur
Ardindan biraktigi harabeye bakip

Bu adamın düzeleceği yok sanki senden intikam almış gibi seni aldatmış ve sana senin düzelmen gerek diye laf etmiş ,

bence artık yollları ayır bu adam başka yolun yolcusu dürüst değil olmadığı gibi senide küçümsüyor
karekteri zayıf , böyle adama değer vermeyi bırak miğdem de bulanırdı ayrıca sana hastalık dahi bulaştıra bilir ,

ilahi adalet var. sizin döktüğünüz her bir gözyaşı ondan tek tek çıkacak. hem bu dünyada hem ahirette, buna inanın! çok güçlü olun lütfen, artık kendinizi iyileştirme zamanı, unutma zamanı. mutluluğu hak ediyorsunuz ve mutlu olacaksınız da! bol bol dua edin, gönlünüzü ferah tutun. yaptığı her şey onun ayağına dolanacak.

Acaba eski konularını ben mi yanlış hatırlıyorum eşinin aldattığı kadının eşide biliyordu onları hatta malları kaçırmışlardı sana vermemek için.eğer doğru hatırlamış isem neden gönderdiği haberlere kanıp çağırıyorsun ki adam ekmeğine yağ sürülmüşçesine oyun oynamaya devam edicek sana. Anladı çünkü ona karşı içindekileri.
evet canim malesef dogru hatirliyorsun
o katmerli aldatilan benim iste o zavalli aptal kadin ,guclu olmayi beceremeyen ,duygularina yenik dusen benim
baskalarina akil verirken kolay ama kendime sozum gecmiyor
benim uzerimde olan mallari israr etti diye ortak yaptim onu
sonuda istedigini aldi ve rest cekmek oldu
Allah yanina birakmasin insallah

yapılacak her şeyi yaptığınıza göre artık içiniz daha da rahat olarak boşanırsınız.en azından barşmak için yolladığı haberlerin samimiyetsizliğinden emin oldunuz.içiniz tamamen rahat,müsterih olsun,kendi suçunu bastırmak adına size yüklenmiş.oturup arkanızdan güldülerinidüşünmein gülünecek değil onların haline acınacak bir durum var ortada zavallılar.Allah yolunuzu açık etsin,hiiiiiiççç moralinizi bozmayın ya barışsaydınız işte o zaman salak yerine konmuş olurdunuz.dua edin farketmişsiniz durumu...

Bu adamın düzeleceği yok sanki senden intikam almış gibi seni aldatmış ve sana senin düzelmen gerek diye laf etmiş ,

bence artık yollları ayır bu adam başka yolun yolcusu dürüst değil olmadığı gibi senide küçümsüyor
karekteri zayıf , böyle adama değer vermeyi bırak miğdem de bulanırdı ayrıca sana hastalık dahi bulaştıra bilir ,
Malesef hastalik ta bulastirdi zaten
kansere yol acan virus bulastirdi ve kanserin bir asama oncesinde drum farketti ameliyat oldum(hpv 16)
ama onun hic sucu yokki tek suclu benim hep
bir insan nasil olur hic kendini suclamaz

yapılacak her şeyi yaptığınıza göre artık içiniz daha da rahat olarak boşanırsınız.en azından barşmak için yolladığı haberlerin samimiyetsizliğinden emin oldunuz.içiniz tamamen rahat,müsterih olsun,kendi suçunu bastırmak adına size yüklenmiş.oturup arkanızdan güldülerinidüşünmein gülünecek değil onların haline acınacak bir durum var ortada zavallılar.Allah yolunuzu açık etsin,hiiiiiiççç moralinizi bozmayın ya barışsaydınız işte o zaman salak yerine konmuş olurdunuz.dua edin farketmişsiniz durumu...
ben barismayi dusunucek kadar alcaldim ,eve dondugunu hatasini anladigini hayal edip durdum hep
icimdeki aciyi tasiyamiyorum artik ,kaldiramiyorum yuregim cok agir cocuklarimin yaninda gozyaslarimi durduramiyorum
ben ondan sadece durust olmasini istedim bosuna inkar etme dedim
inkar etmesi beni cok yaraladi dogruyu soylese bu kadar yaralanmazdim

X