- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #22.301
bitanem böreği pişirdikten sonra dışarı alıp tepside soğutuyosun, sosu pişirip sosu sıcak döküyosun üzerine tepsi kapatıp böreklerin sosu çekmesini bekliyosun 15-20 dk falan. ama sosun hepsini dökmüceksin biraz kalsın tencerede çünkü tabaklara servis ederken yine 1 kaşık sos 1 kaşık yoğurt döküp üstüne öle vericeksin. diyelim ki yarın yiyeceksiniz. bu akşam börekleri yap, fırında pişir. ertesi gün de yiyeceğiniz zaman sosunu pişir sıcakken böreklerin üzerine dök 15 dk falan bekle. sonra hemen yersiniz hazır olur. ya da ben bazen şöyle de yapıyorum; hem börekleri hem sosu akşamdan pişiriyorum. sosu dolaba koyuyorumç ertesi gün ocakta ısıtıyorum sosu öyle döküyorum börekelrin üzerine. senin için daha kolaylık olur bu aslında
anladım canım akşamdan 2 sinide yapıp hazırlayım bu akşam eve gidersem yaparım eşim yine çalışmaya götürcek galiba beni
he kız gittim. elektrikçiler vardı, prizlerin yerlerini falan ayarladık.. müteahhit geldi sonra, tesisatçıya diyo ki ne istiyolarsa yap abi sakın karşı çıkma.. eşime diyo ki sen ne istiyosan söyle ben babanla hesaplaşırım
bilgenin verceği cvp
defnenin ölümünden etkilenmişindir
bilge nen alınma şaka yapıyom he
kızlar ya ben dün bi rüya gördüm cadım neki acaba ya
defneyi gördüm rüyamda havuza girmişti yüzüyodu
bende öldüğünü biliyorum rüyamda
baya etkiledi beni sabah kalktığımda şimdii aklımada geldikçe rüya üzülüyorum böyle hüzünleniyorum
bilgenin verceği cvp
defnenin ölümünden etkilenmişindir
bilge nen alınma şaka yapıyom he
hayır olsun yaprakçım
sen gündelik olaylardan etkilenmişsin bilinçaltına işlemiş yaprağı ölümü ondan görmüşündür
cadımm
yaprak ölü diri getirir derler misafir falan gelcek olabilir ben yorumlayım bacım sana
kovdun adamı he
ay benimkide gececi vardiyaları aynımı gidiyo yoksa kız bizimkilerinne zamana kadar gececi
ay bi vatandaş geldi şikayet bildirmeye yarım saat muhabbet etti
tmm şikayetini söle git oooo anlatıyoda anlatıyoondan bakamadım
heehee iyi demiş kıı
bana dil çıkar zaten hıh
ne istiyonuz ne güzel yorumluyo kankitom
geçenlerde balık görmüştüm bi yerden kısmet gelcek dedi geldiii bildi kankim iyi yorumladı
evet gelirdim laflardık vallabenimki 1 hafta gece, 1 hafta normal çalışıyo bacım :82: desene buakşam ikimiz de yalnızız kı nihan.yakın olsaydık gelirdin bana ne güzel muhabbet eder yer ieçrdik ohh :97:
niye kimse bişey yazmıyo
niye kimse bişey yazmıyo
bana dil çıkar zaten hıh
QUOTE]
hele hemende triplenir hemen
bacım benim kabul günümmüdür nedir gelen giden çok oldu şimdide bi polis memuru abi var o şikayet bildiriyor :97:niye kimse bişey yazmıyo
kız çok romantik yimek yaptım. kurufasülye pilav. gece evde orkestra var hehheheh. bi de cacık bi de turşu eh soğansız olmaz
bacım benim kabul günümmüdür nedir gelen giden çok oldu şimdide bi polis memuru abi var o şikayet bildiriyor :97:
iviiiitt triplenirim ben öp beni:78:hele hemende triplenir hemen
bana dil çıkar zaten hıh
evet gelirdim laflardık valla
ben sabah işe giderken bana kahvaltı hadırlarmıydın
yüssüz nihan smili
kız çok romantik yimek yaptım. kurufasülye pilav. gece evde orkestra var hehheheh. bi de cacık bi de turşu eh soğansız olmaz
bacım benim kabul günümmüdür nedir gelen giden çok oldu şimdide bi polis memuru abi var o şikayet bildiriyor :97:
evet yaa :44: bugün performns düşüklüğü gördüm sizde
kankimden kıymetli mi kızz..ama sabah kalkıp hazırlayamazdım, akşamdan ekmek arası yapar sabah giderken de eline tutuşturudum tamam işte
ekmek arası peynirnihan yaşadın menü pek sağlam
canım çekti heela ben de hamile gibin herşeyi canım çekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?