KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

heehee iyi demiş kıı

bilgenin verceği cvp
defnenin ölümünden etkilenmişindir

bilge nen alınma şaka yapıyom he

hayır olsun yaprakçım
sen gündelik olaylardan etkilenmişsin bilinçaltına işlemiş yaprağı ölümü ondan görmüşündür
cadımm
yaprak ölü diri getirir derler misafir falan gelcek olabilir ben yorumlayım bacım sana

benimki 1 hafta gece, 1 hafta normal çalışıyo bacım :82: desene buakşam ikimiz de yalnızız kı nihan. yakın olsaydık gelirdin bana ne güzel muhabbet eder yer ieçrdik ohh :97:

heehee iyi demiş kıı

ne istiyonuz ne güzel yorumluyo kankitom

geçenlerde balık görmüştüm bi yerden kısmet gelcek dedi geldiii bildi kankim iyi yorumladı
bana dil çıkar zaten hıh
benimki 1 hafta gece, 1 hafta normal çalışıyo bacım :82: desene buakşam ikimiz de yalnızız kı nihan. yakın olsaydık gelirdin bana ne güzel muhabbet eder yer ieçrdik ohh :97:

evet gelirdim laflardık valla
ben sabah işe giderken bana kahvaltı hadırlarmıydın

yüssüz nihan smili

bana dil çıkar zaten hıh

evet gelirdim laflardık valla
ben sabah işe giderken bana kahvaltı hadırlarmıydın

yüssüz nihan smili

kankimden kıymetli mi kızz.. ama sabah kalkıp hazırlayamazdım, akşamdan ekmek arası yapar sabah giderken de eline tutuşturudum tamam işte

kız çok romantik yimek yaptım. kurufasülye pilav. gece evde orkestra var hehheheh. bi de cacık bi de turşu eh soğansız olmaz

canım çekti hee la ben de hamile gibin herşeyi canım çekiyo

kızz yoksam hamilemisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…