- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #22.781
tamam nen yiter yaprak bozdu zatentıp oynuyoz dedikya
nere giyçeniz biz bu geçtiğimiz yıl kemerdeydikotel bakıyoruz
ya bu sene güne girdim gün parasıyla tatile gidecez
bebek neyim olur bu sene yapalım tatilimizi dedik ama bakalımmm
otel bakıyoruz
ya bu sene güne girdim gün parasıyla tatile gidecez
bebek neyim olur bu sene yapalım tatilimizi dedik ama bakalımmm
kelin merhemi olsa kendi kafasına sürerya şimdi tıp oynamayın. bana akıl verin nolur.
eşim iki hafta önce sigarayı bırakmaya karar verdi tütene son aldık ama o günden beri yan çiziyo. bende kendi sigaraya başladım sen bırakınca bende bırakıcam dedim. başta içmiyodum onun görebileceği zamanlarda yakalanmış gibi yapıdum ama şimdi canım istiyo bayaği gizli gizli içiyorum yaaaa ben nefret ederdim sigaradan. nasıl vazgeçirecem o içtikçe ben eriyorumbu arada benimde başım dönüyo
niye vazgeçtin canımhııı benim akıldanmışsın sende. ama benim gün paralrının yarısı gitti. bi arkadaşa borç verdim. tatile de gitmekten vazgeçtiydim zatiii
nere giyçeniz biz bu geçtiğimiz yıl kemerdeydik
nen ultra herşey dahil süperdi ya :97::97: habire tıkındım durdum
ya şimdi tıp oynamayın. bana akıl verin nolur.
eşim iki hafta önce sigarayı bırakmaya karar verdi tütene son aldık ama o günden beri yan çiziyo. bende kendi sigaraya başladım sen bırakınca bende bırakıcam dedim. başta içmiyodum onun görebileceği zamanlarda yakalanmış gibi yapıdum ama şimdi canım istiyo bayaği gizli gizli içiyorum yaaaa ben nefret ederdim sigaradan. nasıl vazgeçirecem o içtikçe ben eriyorumbu arada benimde başım dönüyo
hııı benim akıldanmışsın sende. ama benim gün paralrının yarısı gitti. bi arkadaşa borç verdim. tatile de gitmekten vazgeçtiydim zatiii
niye vazgeçtin canım
niye vazgeçtin canım
allah iyiliğini versin emi.
sen kullan tütüne son u
herüfün kararsızlığı yüzünden canımı sıktı durdu. bi gidelim diyo. bi yok diyo
bizdede ben kararsızdim bi gidek bi boşver diyodum
geçen bebek ziyaretine gittğimiz kadın şu zamanlarınız iyi değerlendirin çocuk olunca bi parka gidip gezmeye hasret kalırsınız dedi benim anında fikrim değişti hadi gidiyoz bu yıl dedim
kız aşk olsun. ben o kadar diyom. hazır bebek yokken değerlendirin diye.
beni değil o kadnımı dinledin.
kız yok be seni dinledim asıl o kadın bahaneeeeeeee sensin şaheneeeee
aman son ana kadar bırak canım asıl kendileri istiyorlarda çaktırma senherüfün kararsızlığı yüzünden canımı sıktı durdu. bi gidelim diyo. bi yok diyo
evetbizdede ben kararsızdim bi gidek bi boşver diyodum
geçen bebek ziyaretine gittğimiz kadın şu zamanlarınız iyi değerlendirin çocuk olunca bi parka gidip gezmeye hasret kalırsınız dedi benim anında fikrim değişti hadi gidiyoz bu yıl dedim
kız aşk olsun. ben o kadar diyom. hazır bebek yokken değerlendirin diye.
beni değil o kadnımı dinledin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?