KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

aman son ana kadar bırak canım asıl kendileri istiyorlarda çaktırma sen
benim eşimde bu sene gitmicez diyip durdu sen bilin didim geçen gün yok ya gideriz diyo kendi kendine

evet

hepsi aynı demekki. hayır son anda gideriz diyecek ama nereye gidecek. yer kalmayacakki hiç bi yerde.

polyanan geçmiş olsun bacım tikkat et kendine
nan sendemi balıksın doğum günün kutlu olsun canım eşinle kızınla nice mutlu güzel senelere
nan perşembe günüde benim doğum günüm hee şimdiden hazırlıklara başlayın topiği neym süsleyin bide şeker hamurundan pasta istiyom bide güsel güsel hediyeler alın tamammı

he kız vallaaa ya ne iyi olurduuu
evet siz ne zaman düşünüyonuz
bakarız nen

biz geçen yıl limak limra kemerde kalmıştık:97: çok güzeldi orada düşün

güzelmiş canım beğendim ben
siz kendinizmi buldunuz acente yardımıylamı
biz acenteden bakıyoruz indirimli oluyo eşimin arkadaşı turizmci yardımcı olacak balayı otelimizide o ayarlamıştı:97:

aaa kız madem öyle . toplu doğum günü yapsaydıkkkk

güzelmiş canım beğendim ben
siz kendinizmi buldunuz acente yardımıylamı
biz acenteden bakıyoruz indirimli oluyo eşimin arkadaşı turizmci yardımcı olacak balayı otelimizide o ayarlamıştı:97:
acenteyle gittik zaten pek fiyat farkı olmadı tek fark taksitli olması
kıştan para biriktirip trink parayla gitmek daha iyi canım
bidaha hayatta gitmem turla filan
çünkü acenteyle gidince uzaylı muamelesi yapıyorlar bide ordaki otelciler türk tatilcileri pek sevmiyor

nihan eşin hastaymış geçmiş olsun canım
yaprakk tatilemi gidiyonuz nenn:84::84::84::84:bende gitmek istiyodum yaa hatta oteli bile bulduydum ama yaa:84::84::84:ev alınca vaz geçtik
Calista Luxury Resort - Belek | Etstur bak buna gitçektikti
geçen senede buna gitmiştikhttp://www.etstur.com/Voyage-Belek-Golf-Spa
muhteşemdi gitmek istersen kesinlikle tavsiye ederim ale carteler falan çok güzeldi:97::97::97:

aaa niye ki hangi acentayla gittiniz biz ets turla gittik valla kapıda karşıladı bizi ets nin özel elamanı vardı herşeyimizle ilgilendi hep

biz temmuz gibi düşünüyoruz canım yıllık izinleri ozamana ayarlıyoruz
siz ne zamana
hımm temmuz olmaz sanırım ya bilmiyorum eşimin belli olmuyor bi sene tam yerleri ayarladık bi arkadaşı çıktı sırf bize inat vardiya arkadaşı o çıkınca biz gidememiştik şr.siz

ama büyük ihtimal ramazandan sonra olur ama bellide olmaz işte

tur değil kızz sadece buradan otelimizi ayarlıyo o kadar

anladım bacım bakalım bizde temmuz diyoruz ama değişmesse yani

sağol canım benim

du bakim bacımm
keşke gidebilsenizkııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…