- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #5.641
Evet canım ne oldu :) bu arada mely bebiim 9 aylık canım...elifgökdeniz yer gök aşk dizisinimi izliyosun
iyiyim canım çok şüküraynı zamanda yazmışız iyi sen nassın gezdinmi arkinle
Evet canım ne oldu :) bu arada mely bebiim 9 aylık canım...
Paylaşmak gerçekten güzel ama paylaşılacak insan da önemli bende çok sevdim buarayı :)ben de ben de yeniyim ve burayı çok sevdimm, süper bir paylaşım alanı... bitek bende mi var bundan dedğim ama çoğunuzda da olan o kadar çok şey var ki, paylaşmak güzel...
üf ya albümüme resim eklicem bi olmadı:95::95::95:
bende izliyorumda çok seviyorum
anladım iyi olmuş bol bol dedikodu yapsaydınıziyiyim canım çok şükür
dün görüşemedik canım sabahtan anama gittiydim öğleden sonra arkadaşım geldiydi yok kız tükkanda oturduk çıkmadık dışarı dertleştik eccik kocem dışardaydı ondan çıkamadık
hoşgeldin canımPaylaşmak gerçekten güzel ama paylaşılacak insan da önemli bende çok sevdim buarayı :)
Paylaşmak gerçekten güzel ama paylaşılacak insan da önemli bende çok sevdim buarayı :)
olmiyii sinir oldum ya:84:ekle ekle merakla bekliyorum kendinide ekle ha msn resmini ekle dicem hep unutuyorum:97:
Tesadüf ki paşamın ismi Yusuf Gökdeniz Alemdar ya daha da sevdim ilk baş harfleri oğluşumun ismini simgeliyo bidedaha da seviyorum...
anladım iyi olmuş bol bol dedikodu yapsaydınız
iki kadın biraraya gelirde dedikodu olmazmı hiç havada uçuştu
olmiyii sinir oldum ya:84:
İnşallah canım,benim netten tanışıpda şuan devam eden çok yakın ve samimi arkadaşlıklarım var hepsinide çok seviyorumumarım uzun süreli güzel paylaşımlar yaşarız..
Evet canım ne oldu :) bu arada mely bebiim 9 aylık canım...
umarım uzun süreli güzel paylaşımlar yaşarız..
denk gelmiş kaç yaşındasın oğlun nekadarlık Allah bağışlasın bu arada
akşam izzleyemedim ben internetten izlicem artık eşim arka sokaklara baktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?