KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ben de ben de yeniyim ve burayı çok sevdimm, süper bir paylaşım alanı... bitek bende mi var bundan dedğim ama çoğunuzda da olan o kadar çok şey var ki, paylaşmak güzel...

aynı zamanda yazmışız iyi sen nassın gezdinmi arkinle
iyiyim canım çok şükür
dün görüşemedik canım sabahtan anama gittiydim öğleden sonra arkadaşım geldiydi yok kız tükkanda oturduk çıkmadık dışarı dertleştik eccik kocem dışardaydı ondan çıkamadık

ben de ben de yeniyim ve burayı çok sevdimm, süper bir paylaşım alanı... bitek bende mi var bundan dedğim ama çoğunuzda da olan o kadar çok şey var ki, paylaşmak güzel...
Paylaşmak gerçekten güzel ama paylaşılacak insan da önemli bende çok sevdim buarayı :)

anladım iyi olmuş bol bol dedikodu yapsaydınız
Paylaşmak gerçekten güzel ama paylaşılacak insan da önemli bende çok sevdim buarayı :)
hoşgeldin canım

Tesadüf ki paşamın ismi Yusuf Gökdeniz Alemdar ya daha da sevdim ilk baş harfleri oğluşumun ismini simgeliyo bide daha da seviyorum...

denk gelmiş kaç yaşındasın oğlun nekadarlık Allah bağışlasın bu arada
akşam izzleyemedim ben internetten izlicem artık eşim arka sokaklara baktı

denk gelmiş kaç yaşındasın oğlun nekadarlık Allah bağışlasın bu arada
akşam izzleyemedim ben internetten izlicem artık eşim arka sokaklara baktı

Canım ben 28 yaşındayım ama yerden bitme ufacık bişeyim Doğumda biraz kilo aldım da kadına benzedim çocuk gibiydim resim eklicem zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…