- 9 Nisan 2009
- 2.892
- 101
- 363
- Konu Sahibi EU2
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok tatlılar yaaacokacimcoook..güle güle tak canobetty boop lu küpelerime bakın kızlar ,nasıl ben bide işyerindede takıyorum bunları kızsalarda ne yapayım çok seviyorum
![]()
kız matmazel ne çok cicin var:CüvCüv:çokta düzenlisin ayrıca çok sevdim bunu:)kelebekli tacına ve pembe saatine be sünger boplu küpelerine bayıldımsositososito..bebeği ilk önce senin kafan sandım:roflol:sonra uyandım işi
[/URL][/IMG]![]()
[/URL][/IMG]![]()
[/URL][/IMG]![]()
[/URL][/IMG]![]()
[/URL][/IMG] iştee bunlarr bujiterileri de sonra ekleyim onlar biraz zaman alır...![]()
çok saol ama baktım hiç yenilerini eklememişim 1senedir hiç bişey almamışım zaten gelen arkadaşlar akrabaların kızları saolsun geldiklerinde beğendiklerini alıp giderler ama bunlar en sevdiklerim ve hepsinin anlamı var
:roflol::roflol::roflol:benide misafir eder misiniz :1shok:
çok tatlılar yaaacokacimcoook..güle güle tak cano
kız matmazel ne çok cicin var:CüvCüv:çokta düzenlisin ayrıca çok sevdim bunu:)kelebekli tacına ve pembe saatine be sünger boplu küpelerine bayıldımsositososito..bebeği ilk önce senin kafan sandım:roflol:sonra uyandım işigüle güle tak kokoşum
matmazal bunları bizimkiler gibi koysan canım daha güzel olmazmı sünger booplu şeyi bulamadım defalarca bakmama rağmen karıştırdım ya