24.haftayı atlatan her hamile biliyor bu sıkıntıyı.
Ben öncesindede yaptırdım ve yüksek çıkmıştı 100 ve 50 lik.
Gene yaptırdım ve şu an 50 lik 196 çıktı..
100 lük ise gene çıkacak.
Ben açlığa dayanamıyorum.
3 saat zor dayanmıştım.
Şimdi ise bebeğimiz büyüdü.Ben fenalardayken sanki oda etkilenecek gibi hissediyorum.
Bildiğiniz gibi değil,3 saat geçmek bilmiyor.Nerdeyse kan vermeye sedyeyle taşınacağım hele ilk saat..
Şimdi şekeri kesip diyete girsem,yani bana ve yavruma zararlı olan şeyleri yemesem!
Bana faydası olur mu bilmiyorum..Olur gibi geliyor ama bir yanım 100 lük yaptırmalısın diyor.
Geçen yaptırdığımda 1.saat 240 idi diğerleri normaldi..Sanıyorum gene aynı seyretmese biraz daha yükselmiştir.
Tabi miş lerle yürümüyor.Sadece düşünüyorum,ve sormak istedim.
Büyük ihtimal 100 lüğüde yaptıracağım..
Ayrıca nette gebelik şekeri çok yüksek seyredenlerin bebeklerinde (Allah korusun cümlemizi)ani kayıplar meydana gelebiliyor muş.
Sırf bu yüzden bebeğini kaybedenler var mıdır acaba?
Bu gebelik şekeri sadece bebeğin iri olmasının dışında başka riskleride mi barındırıyor?
Ben öncesindede yaptırdım ve yüksek çıkmıştı 100 ve 50 lik.
Gene yaptırdım ve şu an 50 lik 196 çıktı..

100 lük ise gene çıkacak.
Ben açlığa dayanamıyorum.
3 saat zor dayanmıştım.
Şimdi ise bebeğimiz büyüdü.Ben fenalardayken sanki oda etkilenecek gibi hissediyorum.
Bildiğiniz gibi değil,3 saat geçmek bilmiyor.Nerdeyse kan vermeye sedyeyle taşınacağım hele ilk saat..
Şimdi şekeri kesip diyete girsem,yani bana ve yavruma zararlı olan şeyleri yemesem!
Bana faydası olur mu bilmiyorum..Olur gibi geliyor ama bir yanım 100 lük yaptırmalısın diyor.
Geçen yaptırdığımda 1.saat 240 idi diğerleri normaldi..Sanıyorum gene aynı seyretmese biraz daha yükselmiştir.
Tabi miş lerle yürümüyor.Sadece düşünüyorum,ve sormak istedim.
Büyük ihtimal 100 lüğüde yaptıracağım..
Ayrıca nette gebelik şekeri çok yüksek seyredenlerin bebeklerinde (Allah korusun cümlemizi)ani kayıplar meydana gelebiliyor muş.
Sırf bu yüzden bebeğini kaybedenler var mıdır acaba?
Bu gebelik şekeri sadece bebeğin iri olmasının dışında başka riskleride mi barındırıyor?
Son düzenleme: