Erkek İnfertilitesi KLINEFELTER Li Olupta kaan aydos ta micro tese olan varmı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

medine04

Guru
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2009
47
1
296
İstanbul
Kızlar daha önce başka yerde eşim ameliyat oldu bulunamadı şimdi kaan hoca da tedaviye başladık bizim durumumuz da olupta aynı doktor da ameliyat olan varmı? Çok merak ediyorum klinefelter li olupta bulunan oldumu?veya duydunuz mu?

Kızlar daha önce başka yerde eşim ameliyat oldu bulunamadı şimdi kaan hoca da tedaviye başladık bizim durumumuz da olupta aynı doktor da ameliyat olan varmı? Çok merak ediyorum klinefelter li olupta bulunan oldumu?veya duydunuz mu?

canım benim eşim oldu olgunlaşmamış sperm bulundu

arkadaşım sizin durumda olan bi çok arkadaş var...
tabi ki biçok arkadaş var eşinde 47 xxy sendromu olan ve sperm bulunan...
hatta aralarında bebişini kucağına alanlar, hamiş olanlarda var...
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...arkadaslar-burada-toplanalim-dertleselim.html
bu linkten okuyabilirsin...
ama o topikteki arkadaşlarda başka azospermli arkadaşlarda çoğunlukla http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...esi-azospermi-olanlar-burada-dertleselim.html topiğinde oluyorlar (bende bu topikteyim)...
eşi azospermi olanlar topiğine gelirsen biçok şey öğrenip diğer arkadaşların durumunuda takip edebilirsin...
ayrıca azosperm tablomuzdaki sizinle aynı durumda olan arkadaşların tedavi sürecini son durumlarını okuyabilirsin...
allah yardımcınız olsun...

Kızlar merhaba benim eşim klienferter sendromu daha önce tese ameliyatı oldu ama bir sonuç alamadık sonuç alıp hamile kalan var mı bunu duymaya ihtiyacım var şimdi kaan hocaya başlayacaz bakalım ne sonuç alcaz

Kızlar merhaba benim eşim klienferter sendromu daha önce tese ameliyatı oldu ama bir sonuç alamadık sonuç alıp hamile kalan var mı bunu duymaya ihtiyacım var şimdi kaan hocaya başlayacaz bakalım ne sonuç alcaz

Benim eşimde klinefelter ve 6 aylık bi kızım var suan kaan Aydosa gittik kürler ve ilaçlar ise yaradı ama çok oyaliyo başka bi merkeze gittik bide çok dua etmek.gerekiyor ben duaların sonucu olduğunu dusunuyorum epey bi zaman geçmiş ama inşallah sizinde vardır bebeğimiz

Benim eşimde klinefelter ve 6 aylık bi kızım var suan kaan Aydosa gittik kürler ve ilaçlar ise yaradı ama çok oyaliyo başka bi merkeze gittik bide çok dua etmek.gerekiyor ben duaların sonucu olduğunu dusunuyorum epey bi zaman geçmiş ama inşallah sizinde vardır be

Allah bağışlasın bebeginizi benim esimdede ayni sorun var hangi klinikte tedavi gördünüz?

Back
X