O zaman içini rahat tut canım ben normal yollarla hamile kaldın diye düşündüm nedense. Tabi yine test yaptırmakta fayda var ama. Sağlıkla büyüt prensesiHayır hayır eşim mikrotese ameliyatı oldu ben tüpbebek annesiyim gebeliğimde taramalarda hiçbir sknti çıkmadı ve bildiğim kadarıyla erkek bebeklerde babanın gen durumu yani ondada bu klinefelter olayı oluyo ama kız bebeklerde duymadım araştırmam gerekecek sanırım
Amin canım inşallahO zaman içini rahat tut canım ben normal yollarla hamile kaldın diye düşündüm nedense. Tabi yine test yaptırmakta fayda var ama. Sağlıkla büyüt prensesi
Allah bağışlasın. Paylaşım için teşekkürler.Kızlar asla umudunuzu yitirmeyin eşimin ilk klinefelter hastası olduğunu öğrendiğimizde doktorumuz bize asla çocuk sahibi olamayacağımızı söyle bize ve bunu Ankara'nın en büyük Doğum Hastanesi'nde duyduk sabır ve dua ile ve geçirdiğimiz tüp bebek tedavisinin sonunda şu anda bir kızımız oldu e olur arkadaşlar kimseye kulak asmayın sabır ve dua ile devam edin biz çok dua ettik ve Allah bize hayırlı bir evlat nasip etti İnşallah Asla umudunuzu yitirmeyin.
Sizdende inşallah, sizdmi aynı sknti yi yasiyorsunzAllah bağışlasın. Paylaşım için teşekkürler.
Sizdende inşallah, sizdmi aynı sknti yi yasiyorsunz
Biz doktora gidip bunu ogrendigimizde asla çocuğunuz olmaz dediler 22 yaşındaydık suan 24 yaşındayım ve dünya başımıza yıkıldı eşimin çevresinde ki arkadaşları bu bile yiyin için gezin paranızı hastanelerde çarçur etmeyin dediler ve bunu söyleyen insanlar inanin doktora yapmış insanlardi asla vazgeçmedm geceleri kalkıp sabahlara kadar gözyaşları içinde dua ettim sen işte Allahtan o elbet verir asla ümitsizliğe kapılma derdin ne olursa olsnYok hayır. Başka üzüntülerim var. Dualarınızın kabulü içimi ferahlattı.
Sizinde mi esinz klaynaferter hastasiTebrik ederim canım Allah analı babalı buyutsun.Allaha hersey kolay Ol der ve hemen oluverir.
Dua etmek inanmak cok onemli
Allah size bu mucizeyi yasatmıs
İnşallah bizlerde birgün boyle bir mucize yasarız.
Yok cnm bizde morfoloji sorunu var.bir tüp denememiz var negatif oldu..yazın tekrar düşünüyoruz..Sizinde mi esinz klaynaferter hastasi
O nasıl bi hastalikYok cnm bizde morfoloji sorunu var.bir tüp denememiz var negatif oldu..yazın tekrar düşünüyoruz..
Sperm yapısı bozuklugu.. artı sayı hız vs degerleri düşükO nasıl bi hastalik
Klinefelter kadar zor değilmiş umudunu asla kaybetmeSperm yapısı bozuklugu.. artı sayı hız vs degerleri düşük
Amin inşallah hepimiznkiNe müjdeli bir haber :)
maaşallah yolunuz bahtınız şansınız açık olsun inşallahhh
arkadaşımın eşide azosperm ve 13 yıldır bebekleri olmuyor nasıl bir yol izlediniz.tese ameliyatında mı sperm bulundu nasıl oldu.Hangi dr yaptı tüp bebek uygulamasınıAzosperm hastalığı yani sperm hücresi olmuyor vücutta
Amin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahGözünüz aydın bol bol koklayın yavrunuzu .Evinizi cennet kokuları sarmıştır ne güzellll.Allah hayırlı evlat eylesin,analı babalı büyüsün inşallah
Benim eşim de mikro teşe ameliyatı oldu önce Kaan Aydos hoca var Ona gittik Bize belirliyorlar verdi ama biraz oy alıyordu O yüzden Ankara Anatolia tüp bebek merkezine gittik Orada da Hakan Yaralı var bilindik bir doktor bize her şeyi açık açık söyledi ama çok ilgilendiler orada ameliyat oldu ve hücre bulundu sonra da yumurta toplandı benden o şekilde tüp bebek yaptıkarkadaşımın eşide azosperm ve 13 yıldır bebekleri olmuyor nasıl bir yol izlediniz.tese ameliyatında mı sperm bulundu nasıl oldu.Hangi dr yaptı tüp bebek uygulamasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?