Aynen çok yoruldumbana 2 ay klomenle plmazsa aşılama yapıcaz dedi ama bende bu ay beklicem hsg yi çektirip çok korkuyorum filmden. Ctesi çektircem.Bazılarında hsg den sonra tupler iyice açıldığı için bebek olmaolasılığı yuksekmiş ama eşimde düşüklük var hiç sanmıyorum hiçbir zaman olmazsa diye çok uzuluyorjm allah hepimxd yardım etsin
Amin canım benimde bayramdan sonra belli olcak bundan sonraki surecin nasıl işliycegini amq bana doktor bi sayı vermedi llomen icin catlama ignesi bunun 5 e 6 ya kadar yolu var olmadı diye üzülme dedi ne kadar pozitif olursak o kadar iyi sonuc alırız ama olmuyoki iste çıkmıyor aklımızdantez zamanda kavustursun bizi bebeklerimize RABBIM
Amin canım benimde bayramdan sonra belli olcak bundan sonraki surecin nasıl işliycegini amq bana doktor bi sayı vermedi llomen icin catlama ignesi bunun 5 e 6 ya kadar yolu var olmadı diye üzülme dedi ne kadar pozitif olursak o kadar iyi sonuc alırız ama olmuyoki iste çıkmıyor aklımızdantez zamanda kavustursun bizi bebeklerimize RABBIM
Evet cnm doktorum önerdi aşılamayı o filmi çekmeden yapamam tüplerin açık olduğundan emin olmam lazım dedi. Bazen küçük yapışıklıklar oluyormuş onlarda açılıyormuş filmde verilen ilaç sayesinde sanada bence film çekmedn aşılama yapmaz ki inş hamile kslırsın gerek kalmaz sizde sorun ne peki
ii akşamlar arkadaşlar direk konuya giriyorum adetimi geçen ay 7sinde oldum bu ayda bugun öglen oldum sanırım ama kahverengi neden olabilir:18:acil cvp bekliyom
Tatlım bence takılma bişey yoktur olabiliyor bazen ama genede doktoruna sor tabi
bencede zaten şu ilaclar mahvediyo bizi ben kullandim kulanali agrilarim dinmiyo hep bi adet baskısi var karnim kasiklarmevet cnm kahverengi leke ilaçtan sanırım normal dedi
:26:
bencede zaten şu ilaclar mahvediyo bizi ben kullandim kulanali agrilarim dinmiyo hep bi adet baskısi var karnim kasiklarm
Benim 3 doz olcak bayramdan sonra gel dedi adet olmazsan icim sıkılıyoya ben ilk ke zklomen kullandım oda böyle oldu
yumurtaları çok büyüttü ve adet oldum küçülmedi
bugun dogum kntrol hapı verdi kullanmakta kararsızım ne yapsam acaba
Benim 3 doz olcak bayramdan sonra gel dedi adet olmazsan icim sıkılıyoartık o kadar yoruldum ki
Canım daha 5 ay bu klomenle 3 doz olcak ama testler negatif çıkıyo ama edette olmadim 19 gündür gecikiym sorun yumurtalarim olusmuyomus klomenle yumurta olusturup catlama ignesi yaziyo 12 gun adetin. Esimin problemi.yok ben sorun olunca buda beni 2 kere üzüyo her ay umutlanp negatif sonucu gorunce yıkılıyo insan al bak bu ay da oyle ne oldugu belli ne olmadigi doktor rahim 14 mm diyo anlamadim gitticanım sen ne kadar süredir istiyordun sorum neydi
Canım daha 5 ay bu klomenle 3 doz olcak ama testler negatif çıkıyo ama edette olmadim 19 gündür gecikiym sorun yumurtalarim olusmuyomus klomenle yumurta olusturup catlama ignesi yaziyo 12 gun adetin. Esimin problemi.yok ben sorun olunca buda beni 2 kere üzüyo her ay umutlanp negatif sonucu gorunce yıkılıyo insan al bak bu ay da oyle ne oldugu belli ne olmadigi doktor rahim 14 mm diyo anlamadim gitti
inşallah olur cnm eşinde problem yoksa neden 2kere üzülesin cnm sevin ondada olsaydı hadi daha zor olmazmıydı bu soğan ve incir kürünü çok övüyorlar kullandın mı.
O anlamda demiyom zaten sadece bu yükü tek basima üstlenmek üzüyo. Yok hic denemedim cok okuyom bende burda işe yariyomu acaba
Tarifi nasıl ki bnlarinvallahi bende burda okuyorum çoğu kişi yarıyor demiş denemekte fayda var
Tarifi nasıl ki bnlarin
ibrahim saraçoğlunun sayfasın da tam tarif var canım bi bak isterden ben 1kez soğan yaptım soğan normaldede yemem suyunuda içemedim
Bende icemem ki :) ben bunun kistlrre yaradiginin duydum canım
evet cnm tüm kadın hastalıklarına ii gelir diyorlar
ANLADIM CANIMM. EĞER AŞILAMAYA KALIRSAM BENDE DOKTOR DMESSE TEKLİF EDEYİM O ZAMANA..inşALLAh sana da gerek kalmaz canım sağolasıın..bende fsh yükskeliği vardı o normlae indi ama olmuyorr genee..bi de yumurta çatlıyor mu hiiç bilmiyordum ben doktora dedim klomen verdii bu ay başladık bakalım..ay sonunda belli olacak benim durumum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?