klomen kullananlar yardım

Cksevyrm

Dinazor olaydım da bunları görmeseydim
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
643
363
32
Slm kızlar ben bu ay ilk defa klomen kullandim şimdi adetimi bekliyorum ama geçen ayin 19 unda oldum bugün 23 ama normalde İLACsız 6 ayda bir filan adet oluyorum acaba kan testi yaptirsammi daha erken mi eğer gebelik yoksa adet olurmuyum yardım edin nolur

Sürekli kan testi yaptiriyorum canım artık doktorlar beni tanıyo hastaneye gittiğim gibi gebelik testi mi diyorlar klomen kullandiniz mi daha önce gecikmeli mi olur acaba adet

Sürekli kan testi yaptiriyorum canım artık doktorlar beni tanıyo hastaneye gittiğim gibi gebelik testi mi diyorlar klomen kullandiniz mi daha önce gecikmeli mi olur acaba adet

aşılama için 3 kez kullandım üçüde negatif oldu hiç gecikmedi bende canım benim adetlerim düzenli 28 günde olur hep

Kızlar klomen bende kullandım. Kesinlikle adet geciktirmesi yapmıyor. Hatta doktorum adetimi düzene sokacagini bile soyledi.

Kızlar klomen bende kullandım. Kesinlikle adet geciktirmesi yapmıyor. Hatta doktorum adetimi düzene sokacagini bile soyledi.
Ben olmadım adet canım suan adet söktürücü kullanıyorum bebiste yok o yüzden yeniden başa döndüm

Kizlar aranızda klomenden sonra iğnesiz yumurtası çatlayan var mı? Kaçıncı günde catladilar ??

X