Klomen kullananlar yardımcı olabilir mi

Kediperi

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2016
19
11
6
39
Merhaba arkadaşlar yardıma ihtiyacım var ben bundan 10 ay önce kimyasal gebelik geçirdim 6 haftalıkken düşük yaptım ama kürtaj olmadım 3 ay korunduk ve yaklaşık 7 8 aydır bebek istiyoruz yanlız olmuyo aynı zamanda parkinson hastasıyım ve kullandığım ilaçlar prolaktin yüksekliğine neden olduğu için dostinex kullandım 2 ay önce ve hala gebelik olmadığı için doktorum klomen başlıcaz dedi gelcek ay şimdi sorum şu klomen kullandıktan ne kadar sonra hamile kaldınız ve klomen kullanımında ağır yan etkiler yaşadınız mı bu arada 39 kiloyum ben bi zararı olur mu sizce

39 kilo mu?

Ben kullandığım ilk ay hamile kaldım. İlk gebeligimdeydi. Yan etkilerini pek hatırlamıyorum ama güçlü olsalar hatırlardım sanırım.

Ben kullandığım ilk ay hamile kaldım. İlk gebeligimdeydi. Yan etkilerini pek hatırlamıyorum ama güçlü olsalar hatırlardım sanırım.
Hımm inşallah benimde olur bebeğim çok istiyorum klomen le çoğul gebelik oluyo diyolar da bu kiloyla sıkıntı olurmu die korkuyorum

Klomenin yan etkileri kisiden kisiye degisiyor. Ama yumurtasi gelismeyen bayanlar icn olmazsa olmaz bir ilax...
Bende cok yan etki olmustu ama bunyem hassas insallah sizde olmaz.

Hımm inşallah benimde olur bebeğim çok istiyorum klomen le çoğul gebelik oluyo diyolar da bu kiloyla sıkıntı olurmu die korkuyorum
Böyle bir ihtimal var tabiki çünkü yumurta sayısı fazla oluyor. Ama hamile kalıp kalmayacagin bile kesin değil ki. Sıkıntı ediyorsan bu durumu önce kilo al sonra tedaviye başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…