klomen kullandığınızda kaç yumurtanız oluştu?

jasminej

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
474
345
34
merak ettiğim bir şey var. klomen kullandığınızda kaç yumurtanız oluştu? 6 yumurtam varmış benim bu ay, çoğul gebelik mi olur acaba :) sizin nasıl oldu???

merak ettiğim bir şey var. klomen kullandığınızda kaç yumurtanız oluştu? 6 yumurtam varmış benim bu ay, çoğul gebelik mi olur acaba :) sizin nasıl oldu?
Merhaba, ben klomen kullandığımda 1 yumurtam oluştu ve şu an bebişimi bekliyorum. İlk deneme de başarılı sonuç aldım. Şimdi merak ediyorum acaba ikiz olur mu diye :)

benim 6 tane oluşmuş 14.gün gittim 6mm sadece. umut yok dedi çok moralim bozuk
Moralini bozmamalısın. Sonuçta yumurtan var fakat 6 mm. gelişememiş. Bu demek ki tedaviyle gelişebilir. kendini üzme bende 1 yumurta vardı, ben 1 yumurtayla hamile kaldım. Diğer yumurtalarım gelişmemişti bile. Şimdi 6 mm yumurta nasıl geliştirilebilir onları araştıralım. Öncelikle hergün yürüyüş yapmanı tavsiye ediyorum. bi de stres ten uzak duracaksın.

benim 6 tane oluşmuş 14.gün gittim 6mm sadece. umut yok dedi çok moralim bozuk
Moralini asla bozmamalısın. Bana da bi doktor tüp bebekle bile belki olur demişti. Doğal yollarla kendime bakım yaptım. Ve başka bi doktora gittim. İlaç tedavisiyle ilk ay hamile kaldım. Bi de kadınların yumurtaları ve hormonları her ay değişkenlik gösterirmiş, bu ay böyle olmuş bi dahaki ay farklı olur inşallah

Elyaderya nasıl bir tedavi yöntemi uyguladi doktor. Bende yeni asilama yaptirdim. Iki yumurta vardı. bakalım yarin belli olcak sonuç.

4 minik yumurtam vardı klomenle başlayalım cevap vereccekmi görelim dedi. İlk ay klomenle 1 yumurtam gelişti, ardınddan çatlatma iğnesi oldum ve ilk ay hamile kaldım.
Fakat daha önce gittiğim doktorlar normal yolla gebeliğimin oluşamayacağını söylemişti.
2 ay doğal yolla bakım yapıp (Hayıt tohumu, soğan gürü, incir kürü gibi) daha sonrasında gittim başka bi doktora gittim.

4 minik yumurtam vardı klomenle başlayalım cevap vereccekmi görelim dedi. İlk ay klomenle 1 yumurtam gelişti, ardınddan çatlatma iğnesi oldum ve ilk ay hamile kaldım.
Fakat daha önce gittiğim doktorlar normal yolla gebeliğimin oluşamayacağını söylemişti.
2 ay doğal yolla bakım yapıp (Hayıt tohumu, soğan gürü, incir kürü gibi) daha sonrasında gittim başka bi doktora gittim.
Benim durumum ne nasıl acaba çok merak ediyorum :KK43: 14.gün küçüktü bu ay umut yok dedi ama ben bir umut bekliyorum yine de...

X