• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullanıp hamile kalan varmı Arkadaşlar

tomris500

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2025
18
0
1
28
25 kasimda adet oldum 29kasimda adetim 5. Gunu doktor klomene basla sabah akşam iç bitince gel dedi.Klomen 3 aralıkta bitiyor, 4 aralıkta mi doktora gideyim 5 araliktamı arkadaşlar.Klomen ile hamile kalabilirmiyim

Neden sabah akşam genelde günde bir denir ayrıca Klomen adetin 3-4-5-6-7 günlerinde günde bir tane alınıyor diye biliyorum

Ben 2 ay Klomen kullandım, ikisinde de sabah akşam içtim
Sonra 3 ay Femara kullandım, kullandığım ilk ay sabah akşam içtim, diğer iki ay sabah öğle akşam içtim
Günde kaç adet kullanılacağını doktor kişiye göre belirliyor, herkes aynı adet kullanacak diye bir zorunluluk yok
İlacı kullanmaya illa adetin 3. günü başlanacak diye de bir zorunluluk yok

Neden sabah akşam genelde günde bir denir ayrıca Klomen adetin 3-4-5-6-7 günlerinde günde bir tane alınıyor diye biliyorum
Adetimin 2. Gunu yumurtaliklarima baktirdim Doktor 5. Gunu ilaca basla
Ben 2 ay Klomen kullandım, ikisinde de sabah akşam içtim
Sonra 3 ay Femara kullandım, kullandığım ilk ay sabah akşam içtim, diğer iki ay sabah öğle akşam içtim
Günde kaç adet kullanılacağını doktor kişiye göre belirliyor, herkes aynı adet kullanacak diye bir zorunluluk yok
İlacı kullanmaya illa adetin 3. günü başlanacak diye de bir zorunluluk yok
Peki hamile kaldınız mi
basla dedi

Back
X