klomen menogon ve incir kuru

zambakli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
58
21
32
Klomen menogon 1 kutu daha almadim SGK karsilamadi çokpahali ddoktorum incir kuru yap dedi bnm gibi olan var mi folikul inşaallah gelişir. Menogon iğne nasil daha önce kullananlar sizi bekliyorum

incir kürü inanilmaz..Menogon ignesi pahali biraz.Daha cok menogon ignesi yumurtanin kaliteli olmasi icin kullandiriliyor.Ama incir kürü hepsine on basar ne yalan söyleyeyim.Ben zamaninda yapmadigima bin pismanim.

incir kürü inanilmaz..Menogon ignesi pahali biraz.Daha cok menogon ignesi yumurtanin kaliteli olmasi icin kullandiriliyor.Ama incir kürü hepsine on basar ne yalan söyleyeyim.Ben zamaninda yapmadigima bin pismanim.

Ilk defa kullanacagim adet olmayi bekliyorum hem menagon u hemde incir kurunu allahim sen yardim et kac dk kaynatiyoruz inciri

Saracoglu sitesinde 15 16 incir 20 dk diyor trtdeki programda 5 6 tane inciri 15 dk kaynatın diyor hangisini yaptiniz bn hangisini yapayim

Ben sabahlari 7-8 inciri kaynatiyordum.hafif ilininca ictim.aksamda ayni seyi yaptim.yani hep taze ictim.ben havucu icine attim kucuk bir sey bolup amaburada incir suyuyla ilgili baska biride havucu ayri kaynatip karistirin diyordu.saracoglu oyle demis.isterseniz onu yapin.

Onumuzdeki aya cok cok umudum var allahim utandirmasin insaallah. Cok tsk ederim bilgilerin icin

X