Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ikiside yok canım Allaha şükür....sadece adet düzensizliği vardı...o da son 2 aydır düzenli maaşallah...ama artık yorulduk...

Hay allah ya hani bir skıntı sorun olsa neyse diyeceksin insanıda en çok yoran üzen herşeyin normal giderken olmaması. İnşallah o aşamaya gelmeden hamile kalırsın.

Bendede rahim anomalisi vardı banada bir doktor demişti rahim anomalisi olanların doğurganlığı zayıf oluyor tüp bebeğe kadar gidebiyoruz demişti benide acaba gidişatım böylemi diye düşünmeden edemiyorum acabba her ay böyle boşamı uğraşıyorum.

canım ben bu ay dinlenicem zaten...kısmetse de kasım ayında da merkeze gidicem kafamda da yeri belirledim eşimde tamam dedi...bakalım bu ay olur belki hiç bunlara gerek kalmaz inşallah...canım öptüm seni ben kaçtım ..iyi geceler..... opuyorumnanaktan

İnşallah canım en kısa ve kolay yoldan hamile kalır ve sağlıcakla kucağına alırsın. Bende öptüm iyigeceler.

canim benim bende seni ozledim iyi olmanada cok sevindim evet bi tuttursam sonra hersene birtane daha takiii klomen hincim bitene kadar hahahahaha evet isim cok yogun ama bende yogun isi seviyorum cok iyi vakit geciyor aksam 7 30 gibi eve geliyorum valla ne kadar yorgun olsamda hemen topige bakiyorum merak ediyorum burayi ayri kalamiyorum :)))))

zeyhat benim evim filizlere cok yakin hemen sahildeyim ins uygun oldugunda gorusur tanisirz bizderyaberil ile tanistik gorusuyoruz oda maltepede oturuyor

nasılsınız?
moraller nasıl?

size birşey sorayımmı
klomen kullanılan ayda, bal-tarcın-çörekotu karışımından kullansam cok olurmu?
rahatsızlık verirmi acaba?

gülcancım benim yani tarihim 28ekim

selam. Herşeyi kullan arkadaşım. Ben de kullanmıştım ilaçla birlikte. Çok faydalı olmasa da zararı da olmadı. Burdaki bi sürü arkadaş da kullandı. İ balsurata sorabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…