Miink can ben geldim :)
Canım hoşgeldin naber...bende tüp bebek merkezlerini araştırıyodum....şimdi gördüm yazdığını..
evet canım....artık bende eşimde yorulduk...kısmetse....
ben sorununu untutum yada hatırkamıyorum pkomu vardı yada eşindemi bir sorun var dı canım
ikiside yok canım Allaha şükür....sadece adet düzensizliği vardı...o da son 2 aydır düzenli maaşallah...ama artık yorulduk...
Hay allah ya hani bir skıntı sorun olsa neyse diyeceksin insanıda en çok yoran üzen herşeyin normal giderken olmaması. İnşallah o aşamaya gelmeden hamile kalırsın.
Bendede rahim anomalisi vardı banada bir doktor demişti rahim anomalisi olanların doğurganlığı zayıf oluyor tüp bebeğe kadar gidebiyoruz demişti benide acaba gidişatım böylemi diye düşünmeden edemiyorum acabba her ay böyle boşamı uğraşıyorum.
canım ben bu ay dinlenicem zaten...kısmetse de kasım ayında da merkeze gidicem kafamda da yeri belirledim eşimde tamam dedi...bakalım bu ay olur belki hiç bunlara gerek kalmaz inşallah...canım öptüm seni ben kaçtım ..iyi geceler..... opuyorumnanaktan
Canım Alminasıımm :1hug: özledim kız seni. Ben daldım kendi derdime, herşeyi herkesi ihmal ettim sanırsaam fisfisfis Ama artık daha iyiyim dünden beri. Nasılsın gülüm. Yeni işin yoğunmuş galiba. Aman aman yoğun olsun daha iyi. Ben seviyorum yoğun işi. Daha iyi vakit geçiyor. Kendine dikkat et canım yine de. Ben de seninle bu bebek konusunda hemfikirim vallahiii. Hele bi tane doğurayım, doğum kontrolü neymiş hiiççç umursamayacağım. Hatta bayramda hastanede yatarken eşime dedim, bunu sağ salim bi doğurayım ardından hemen bi tane daha doğuracam dedim.eşim ne dese beğenirsiiinn. Aman aman karıcığım sen hele bunu bi doğur ben başka istemiyoruuuuummm sırnaşık şey
nasılsınız?
moraller nasıl?
size birşey sorayımmı
klomen kullanılan ayda, bal-tarcın-çörekotu karışımından kullansam cok olurmu?
rahatsızlık verirmi acaba?
gülcancım benim yani tarihim 28ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?