Günaydın herkese. Hayırlı sabahlar.
Tatlım tekrar geçmiş olsun. Karın ağrıların hala devam ediyor mu? Her gün burda olunca rapor vermek de gerekiyorr bazen kaydirigubbakcemile
Ne demeek İlknurcuğğuum. Dertlerimiz aynı biliyorsun. Allah yardımcın olsun, en kısa zamanda dermanını versin inşallah. Kafana takılan başka şeyler de olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.
Tedavin hayırlı olsun Exorcistçiğiim. Birçoğumuz klomen+ovitrelle kullandık. Bazılarımız ilk ayda hamile kaldık, bazılarımız bir iki ay sonra, bazılarımız tedaviiyi bıraktıktan sonra... Bazılarımız da benim gibi haaalaa uğraşıyoor. boshayallersmile İnşallah sen de bir-iki denemede yakalarsın bebişini.
Aaa Çemkirmenin anlamını çook güzel anlatmıışsıın. Uygulamalı olunca ben daha kolay anlıyoruuum. kaydirigubbakcemile3 Tamam istediğin uyarıyı yaptın, ardından neden bu kadar uzatıyorsuun ki? Bizler salak mıyıız? Siz kesin ben de keseyim diyorsun yaaa, biz başlamadık ki biz bitirelim. Gelip gelip vıdıvıdı yapıp gidiyorsun. Amaaannn ben de seni niye dikkate alıyorsaam. sempatiksalakcinni Konuş konuş duuurr laelaelaelaelae
Seni açılışçı hatun seniii.
Özledim seni tatlıım. Nörüyooon.
umutlum canım dün biraz canım sıkıldı tahlillerim kötü çıktı bağırsakta tümörden şüpelendiler ben bugün 5 de başka hastaneye gidicem randevü aldım bide orda yaptıracam tahlil canım çok sıkıldı eşimde çok üzülüyor sağlığınıza dikkat edin ne olur bak sağlık elden gidince onun derdine düşüyoruz...
umutlum kimse için canını sıkma boşver konuşmak isteyen konuşsun kendi kendine burası çok güzel dostlukların kazanıldığı bir yer böyle gerilmeler olmasın sallayın gitsin rahat olun...