Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler
bizde yaklaşık 3 yıldır korunmuyoruz olmuyor.hep dr.a gittiğimde bi aksilik çıktı tedaviye tam başlayamamıştık 2 aydır gonaphene ve ovitrelle deniyorum bu ayda olmazsa diğer ay tüplere bakılıp aşılama yapılacak.Rabbim hepimizin kucağını doldursunda başkasında görüp özenmeyelim kendi yavrumuzu sevelim inşallah...
selam kızlarrrrrr............hepinizin anneler günü kutlu olsun bizlerde en sabırlı en fedakar anneleriz onun için bugün bizim günümüzde sayılır...bidahaki anneler gününde inş. hepimizin yavruları kucağımızda olur inşşşşşşşşşşşşşşş.............
nasılsınız uzun zamandır giremiyodum.benim yeni muhtemel adet tarihim 27 mayıs diye listeye alırsanız sevinirim.muckssssssbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
umutlu22.......................................... ........... 2.kere hamiş olacak birgün..
serselo........................................... ............patikler örülmeye başlandı...olacak birgün....
kuzu84............................................ ...................birgün mutlaka olacak ********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMıNN.AMAAŞALLAH LıSTEMıZE
umutlu22.......................................... ........... 2.kere hamiş olacak birgün..
Serselo........................................... ............patikler örülmeye başlandı...olacak birgün....
Kuzu84............................................ ...................birgün mutlaka olacak ********************klomen veya gonaphene kullananlar*********************
..................mayıs ayı listesi.........................
Kuzu84............................3 mayıs
cennetimsin...................7 mayıs
welcome..........................7 mayıs
umutlu22.........................7 mayıs
[ı]nilufermas....................11 mayıs[/ı] [ı][ı]delfino............................14 mayıs
destina............................15 mayıs
zeyno_81.........................15 mayıs
[/ı][ı]melocum.........................22 mayıs[/ı][/ı]
[ı]aysen_34.........................22 mayıs[/ı]
[ı]ss2302..............................23 mayıs[/ı]
[ı]ilknurr1984..................24 mayıs[/ı]
[ı]hayran............................25 mayıs[/ı]
[ı]candygirl85..................27 mayıs[/ı]
[ı]zazez................................28 mayıs[/ı]
[ı]yumurcek......................[/ı]
[ı]eftalya22......................[/ı]
[ı]mihrace05......................[/ı]
[ı]gelincikd.......................[/ı]
[ı]ecrin87...........................[/ı]
[ı]selsu...............................[/ı]
[ı]dilemyare......................[/ı]
[ı]karakaya......................[/ı]
[ı]ezouygun......................[/ı]
[ı]gyshnky........................[/ı]
[ı].....................haziran ayı listemiz...........[/ı]
rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-duâ.” “rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***ya rabbi sana yalvarıyoruz.....sevgili peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden hayırlı ve salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz peygamberimiz muhammed aleyhusselam seni vesile ederek rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..ya rabbi bu yüce peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.aminn.amaaşallah listemize[/ı][/ı]
bakırköy doktor Serhat SAKIZ a gidiyorum müthiş bir doktor harika ilgileniyo ben ve daha önce gidenler hep olumlu sonuçlar alındı şiddetle tavsiye ediyorum.muayenehanesi
serselo........................................... ............patikler örülmeye başlandı...olacak birgün....
kuzu84............................................ ...................birgün mutlaka olacak ********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMAAŞALLAH LİSTEMİZE
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMAAŞALLAH LİSTEMİZE
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydin kizlar bende metformin kullaniyorum 2 haziran gibi yumurta takibi yaptiricam ins listeye benide eklermisiniz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Merhaba canımcğııım. Ya aslında uğradım ama perşembe ve cuma benim internette sorunlar vardı. Yani yazılanları okudum ama cevap yazamadım bu sorundan ötürü.
ayyy canım inş. hamiş listesinede bu ay geçersin adını büyük bir sevinçle yazarım...ewet umutlum yok bugün bende merak ettim hafta sonu da olmaz pazartesi ye kadar umutlumun sesi çıkmaz artıkkk...
kızlar bende klomen ve pregnyl iğne ile hamile kalanlardanım ve şuan da 8 haftalık hamileyim allahım hepinize nasip etsin ama doktor seçiminize dikkat edin ben öyle 3 senee uğraştım ve bu doktorum 3 ay içerisinde tedavi etti ve hamileyim
nasılsınız uzun zamandır giremiyodum.benim yeni muhtemel adet tarihim 27 mayıs diye listeye alırsanız sevinirim.muckssssssbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
kızlar klomen sonrası otrivelleyi kaçıncı gün veya adetin kaçıncı günü oluyosunuz. doktor bana bu ay bi gün erken iğne yaptırdı. acaba bu yumoşlsrın büyüyüp büyümesiyle mi alakalı? bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim. ben de kadına bu ay erken iğne yaptırdı die kızdım ve doktorumu degiştirmeyi düşündüm.
Exorcistçiğgim iğnenin vurulması adetinin kaçıncı günü olduğuyla alakalı deği. Yumurtaların ne zaman yeterli olgunluga eriişirse o zaman vuruluyor. Demek ki bu ay bi gün önce büyümüş yumurtaların. Hayırlısı olsun canım.
Buna şükür adaşım, en azından adet olmuşsun. Bak ben hala olamadım ve yeni tarihim de belirsin o yüzdeen :umursamaz: Hem başka topiclere uğruyorsun buraya uğramıyorsun, gözümden kaçtı sanmaaa. guclubacismile Özletme bebişim kendini. Merak ettik valahi. Hatta epey bi umutlandııık. Neyse hakkında hayırlısı olsun bebeeeemm kaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydin kizlar bende metformin kullaniyorum 2 haziran gibi yumurta takibi yaptiricam ins listeye benide eklermisiniz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Sağolasın Sultaaanıım. Senin de anneler günün kutlu olsun. Birlikte daha nicee nice anneler gününe ulaşırız inşallah. 3-5 çocuklu annneler olaraktaan opuyorumnanaktan
sağolasın sultaaanıım. Senin de anneler günün kutlu olsun. Birlikte daha nicee nice anneler gününe ulaşırız inşallah. 3-5 çocuklu annneler olaraktaan opuyorumnanaktan