Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler
Kızlar kandiliniz mübarek olsun. Allh dualrımızı kabul etsin. Hamiş olmayan arkadaşlarıma en kısa zamanda bebek nasip etsin. Hamiş arkadaşlarımızıda hayırlı doğumlar nasip etsin.amin.
herkesin kandili mübarek olsun.dualarımız kabul olsun.evimizde bereket sağlık sıhhat eksik olmasın.rabbim bu günlerin hatırına dualarmızı kabul ederde bebişlerimize kavuşuruz inş...
...........................TEMMUZ AYI LİSTEMİZ.....................
ESEMOS............................1 TEMMUZ
SEYDAM............................2 TEMMUZ
HATİCE_48........................2 TEMMUZ
ZAZEZ................................3 TEMMUZ
SELSU................................8 TEMMUZ
SERSELO.........................10 TEMMUZ
ZEYNO_81.........................12 TEMMUZ
KUZU84..............................
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMAAŞALLAH LİSTEMİZE
kızlarrrr yaa bana yardım edin. adetim 10 gün gecikti . test yaptım negatif cıktı.bugün doktora gittim.ultrasonla baktı. küçük bişe görüyorum ama seni ümitlendirmim dedi. idrarda gebelik testi istedi . o da negatif cıktı. adet smktürücü bi ilaç verdi. acaba bunu kullansam mı yoksA kesin sonuç die kanda gebelik testi mi yaptırsam??????bilmiyorumkismile
kızlarrrr yaa bana yardım edin. adetim 10 gün gecikti . test yaptım negatif cıktı.bugün doktora gittim.ultrasonla baktı. küçük bişe görüyorum ama seni ümitlendirmim dedi. idrarda gebelik testi istedi . o da negatif cıktı. adet smktürücü bi ilaç verdi. acaba bunu kullansam mı yoksA kesin sonuç die kanda gebelik testi mi yaptırsam??????bilmiyorumkismile
slm cnm bu ay benımde reglım 13 gun gecıktı ..dr gıttım 9.gununde baktı oda suphelendı ama kanda baktı bende negatftı ilaç verdı sokturucu kullandım bıttıkten 2-3 gun sonra oldum regl..belkı senınde boyle bsydır mevsımsel olabılır.dr 10 gun gectı dıe kanda gerek gormedımı acaba..için rahat etmesı için kanka baktr cnm istersen bellımı olur:))
hayırlı kandiller kızlar...tespih namazı kıldık bikaç arkadaşla bereber sonra dua ettik allahım kabul eder inş..
tüm bebek isteyernlere sağlıklı hayırlı evlatlar ver diye dua ettim..
ben yrn sbh dra gidicem kızlar bana dua ederseniz sevinirim..
hayırlı kandiller kızlar...tespih namazı kıldık bikaç arkadaşla bereber sonra dua ettik allahım kabul eder inş..
bende bu gece dua edıcem cnm regl bıttı sanırsam :))hadı bakalım hayırlısıyla gıt gel tatlım Rabbım yuzunu guldrsunn inşşşşş :))bzı burda sakın hbrsız bırakma olurmu
ben bu topiği kullanmayı hala ogrenemedım yaa... biri bişe yazmısmı dıe sureklı sayfa yenılıyorum yada cıkıp tekrar gırıyorum. sizler nasıl yapıyorsunuz banada öğretirmisiniz...laelaelaelaelaedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden