Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler
zeyno_81 inşallah adet olmazsın arkadaşım. 4 ay klomenleri peşpeşe mi kullandın. benim normalde bugün eger devam etseydim 3.klomene başlama günüm olcekti. senin için dua edeceğim inş. ve tüm isteyenlere.......
Canım Merhaba
Bende Klomene adetimin 3. günü başladım ve 7 gün boyunca günde 4 tane içtim. Benim yumurtalar ancak o dozla büyümeye başladı. Sonra adetimin 11. günü kontrole gidiyordum. 12. günde çatlatma iğnesi. Her Doktorun yöntemi farklı canım. Doktoruna güvenmen çok önemli.
Tedavin hayırlı olsun canım. Ama senin durumun bana çok karışık geldi. O yüzden yorum yazmak istemedim. Bana normalde günde iki tane verirdi doktorum. hap bittiğinin ertesi günü de yumurta takibine çağırırdı. Taaki yumurta yeterli olgunluğa erişene kadar da gün aşırı çağırırdı. Ama senin anlattığına göre adetinin 17. günü çağırmış doktorun. Ben klomen kullanırken 15-17 ve 11. günlerde büyümüştü yumurtam. Bana göre çok geç çağırmış doktorun. Ama bize buradan birşey söyleemek düşmez. Ancak kafanı karıştırırız. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
iğne oldum 1 hafta oldu..gebelik varsa 5 ve üstü çıkıyormuş
5 e yakın olunca heyecan yaptım yaa 2 gün sonra tekrar baktırıcam
gebelik olunca ikiye katlanarak yükseliyormuş bakalım hayırlısı
ama dediğin gibi iğneden dolayı yüksek çıkmış olabilir yav offf :sinifsinif:
canım bendede yumurtlama normaldi ama gonapheneni kullanınca daha ii oluyo..ben 4.gün başlayıp günde 1 tane 4 gün kullandım yumurta büyüyüncede iğne oldum sen ilk denemende başarılı olursun inşallah
slm kızlar. bugün gitmiş oldugum doktora tüm tahlillerimi gösterdim. herşeyin normal oldugunu söledi. ama bi kaç test eksik dedi. yumurtlama da olmuş bu bağlamda gebelik olmuyosa ya spermler haznede telef oluyo ya da tüpler tıkalı dedi. önceki doktor bana tüplerle alakalı bişe demedi dolayısıyla tüplere falan bakmadı. 2 ay klomen kullandım. acaba aranızda böle olan var mı?yani tüplere bakılmadan klomen ve otrivelle kullanan. cevaplar icin tşkkrler.yarın tüm tahlilleri yeni doktora göstercem bakalım ne dicek. sizlerle de paylaşırım.
selam kızlar nasılsınız?ben çok mutluyumzemuszemus allah kısmet ederse çarşamba gün annemle babam gelecekler ve ben rahim filmi çektireceğim aranızda çektiren var mı?çok acıyor mu?özel hastanede çektireceğimeyvahedigeldismile
canoşum ben çektirdim ama anestezi ile yapıldı bana bende çok korkuyordum laparoskopi yapıldı kamerayla içimde ne var ne yok bakıldı bu arada tüplerede bakıldı sol tüpüm tıkalıymış o esnada açmışlar...benimki laparoskopi olarak yapıldığı için 2 gün ağrım çok oldu sonra geçti ama bildiğim kadarıyla rahim filminde çok acı duyulmuyormuş korkma yaptır canım...
umutlu22.......................................... ........... 2.kere hamiş olacak birgün..
serselo........................................... ............patikler örülmeye başlandı...olacak birgün....
kuzu84............................................ ...................birgün mutlaka olacak ********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMAAŞALLAH LİSTEMİZE
SEYDAM hoşgeldin aramıza inş. tez zamanda yavruna kavuşursun....beklemediğin adet tarihini 2 haziran olarak yazdım canım bir yanlışlık varsa söyle düzeltirim ben tedavinden hayırlı sonuç alırsın inşşşşşşşşşşşş..............
kızlarrr ben yarın kolonoskopi için hastaneye gidecem bana dua edin sonuçlarım temiz çıksın akşam sonucu sizlere bildiririm.hepinizi öpüyorum..........
arkadaşlar birşey sorcam yardımcı olursanız sevinirim ben 5 gün önce klomen kullanmaya başladım(dr tavsiyesi) adetin 3.cü günü başladım.bugün ilaç bitti.genelde benim adetim 6 yada 7 gün sürerdi bu ay 5 gün sürdü bugün tam namaz kılıcam abdet alıcam tuvalette kanamam olduğunu fark ettim zaten bir kaç saattir karnımda sıcaklık hissi hafif karın ağrısı vardı sanki adetim yeni başlıyor gibi kanama doktorumu aradım devam ederse yarın gel bakalım dedi ben dün akşam ve bu sabah inciri kaynatıp 1 er bardak suyunu içtim acaba omu yaptı yoksa ilaçtanmı gerçi dr um ilaçtan olmaz dedi sizin başınıza geldimi böyle birşey bi yardımcı olursanız hala devam ediyor kanama ama az
arkadaşlar birşey sorcam yardımcı olursanız sevinirim ben 5 gün önce klomen kullanmaya başladım(dr tavsiyesi) adetin 3.cü günü başladım.bugün ilaç bitti.genelde benim adetim 6 yada 7 gün sürerdi bu ay 5 gün sürdü bugün tam namaz kılıcam abdet alıcam tuvalette kanamam olduğunu fark ettim zaten bir kaç saattir karnımda sıcaklık hissi hafif karın ağrısı vardı sanki adetim yeni başlıyor gibi kanama doktorumu aradım devam ederse yarın gel bakalım dedi ben dün akşam ve bu sabah inciri kaynatıp 1 er bardak suyunu içtim acaba omu yaptı yoksa ilaçtanmı gerçi dr um ilaçtan olmaz dedi sizin başınıza geldimi böyle birşey bi yardımcı olursanız hala devam ediyor kanama ama az
Merhaba Canım.
Hic bir fikrim yok inan. Sadece sunu söyleyeyim. Klomen benimde adetimi kısaltıyor. Ama senin yasadıgın basıma gelmedi. Gecmis olsun canım.
kızlarrr ben yarın kolonoskopi için hastaneye gidecem bana dua edin sonuçlarım temiz çıksın akşam sonucu sizlere bildiririm.hepinizi öpüyorum..........
angel nejla
yani bence az az kanaman olması normal olabilir
bazen benimde klomen kullanırken reglim bitmesine rağmen lekelenmeler oluo
ama kanaman çoksa bana incirden olabilir gibi gelio
stres yapma canım öenmli bi durum olucanı sanmıorum
sağol zeyno ilk gördüğümde çok korkmuştum neoluyor diye doktorum problem değil devam ederse yarın gel dedi biraz rahatladım bakalım yarın gidiem inşallah bi problem olmaz
angel nejla
yani bence az az kanaman olması normal olabilir
bazen benimde klomen kullanırken reglim bitmesine rağmen lekelenmeler oluo
ama kanaman çoksa bana incirden olabilir gibi gelio
stres yapma canım öenmli bi durum olucanı sanmıorum
zaten son 6 aydır anormallikler bitmiyor bi düzenli olduğum adetim düzensizleşiyor bi tamamen kesiliyor 2 ay olmuyorum strese alıştım yani iyice sağol canım yinede dediğin gibi inşallah bi sorun yoktur doktora gidicem
canoşum ben çektirdim ama anestezi ile yapıldı bana bende çok korkuyordum laparoskopi yapıldı kamerayla içimde ne var ne yok bakıldı bu arada tüplerede bakıldı sol tüpüm tıkalıymış o esnada açmışlar...benimki laparoskopi olarak yapıldığı için 2 gün ağrım çok oldu sonra geçti ama bildiğim kadarıyla rahim filminde çok acı duyulmuyormuş korkma yaptır canım...