• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

slm kızlar şimdi dr. geldim,adetten sonra 13.günümdü sağ overde 1 tane 20 ml lik yumurta oluşmuş ..... dr. çok çok iyi dedi:teytey:
çatlatma iğnesi verdi ( PROFASİ ) ,yarın öğleden sonra yaptırmam gerekiyor,ama iğne hiçbir yerde yokk :(( depolarda bile kalmamışş,ne yapacağımı şaşırdımm. dr. aradım ama doğumdaymış,ulaşamadımm

kızlar,, Nar suyunu NAZAN dan duydum ilk. Narı alıyosunuz kabuklarını soyup katı meyve sıkacağıyla bir güzel sıkıp eşinize ve kendinize birer bardak hazırlıyosunuz. bildiğim kadarıyla işin sırrı taze nar suyu içmek. Marketlerde satılanları organik falan deselerde almıyorum ben.Kaç kere yaptın derseniz sadece 2 kere. aklıma gelince.İşin piri NAZAN..Bakınca siteye mutlaka yazar zaten..Ne işe yarıyor derseniz yumoşları büyütüyormuş.

CANIM İNCİR KÜRÜNÜ NASIL YAPTIN TARIFINI VERİRMİSİN BANA CANIMa.s
Şekerler ben çok faydasını görmedim incir kürünün ama tam uyguladım da sayılmaz.sadece 21 gün uyguladım. Aslında 21 gün sonra 7 gün ara sonra tekrar 21 gün uygulamak gerekiyor.
Yarım litre aynamış suya 9-10 adet kuru inciri bir havucu doğrayarak atıyorsunuz. 20 dk kaynatıyorsunuz. İster sabah akşam yemeklerden önce isterseniz 3 e bölüp 3 öğün olacak şekilde içiyorsunuz.21+21 gün kaydirigubbakcemile5

slm kızlar şimdi dr. geldim,adetten sonra 13.günümdü sağ overde 1 tane 20 ml lik yumurta oluşmuş ..... dr. çok çok iyi dedi:teytey:
çatlatma iğnesi verdi ( PROFASİ ) ,yarın öğleden sonra yaptırmam gerekiyor,ama iğne hiçbir yerde yokk :(( depolarda bile kalmamışş,ne yapacağımı şaşırdımm. dr. aradım ama doğumdaymış,ulaşamadımm
canım maşallah yumoşlara. Doktorun kesin sezeryan yapıyodur. İşi çabuk biter yani. Sen gün içinde tekrar ara..

canım maşallah yumoşlara. Doktorun kesin sezeryan yapıyodur. İşi çabuk biter yani. Sen gün içinde tekrar ara..

doktorum aradı şimdi beni,bulamadığımı söyledim..sorun yok kendiliğinden çatlar zaten ,4 gün aksatmadan beraber olun dedi..bulamadım diye strese girmiştim,iyi oldu bu dance::dance:

Merhaba Zeze;

sakin bozma moralini her seferinde ilk kez deniyor gibi dusun; yuksek moralle basla tedaviye olanlari dusunme fazla. benimde tedavide ilk ayim aslinda cok fazla dusunmuyorum cok da umutlanmıyorum olursa sevineceğim:) bal corekotu tarcın karışımını da tatbik ediyorum.
merka ettim incir kürü nedir havuclu ne ise yarar bilgi verirsen sevinirim.

Tşekkurleryerimseniben

sağol canım burada gerçekten moral buluyorum..ilk ayım hayal kırıklığısenağlama..her seferinde ilkmiş gibi davranmak iyi fikir deniycem sağola.s küre gelince: 9-10 kuru inciri ikiye böl kaynamakta olan 2.5 bardak suya at..10 dk kaynadıktan sonra 1 havucu doğra,10 dakka daha kaynat(kapağı kapalı) 20 dk. dinlendir..sabah akşam iç..canım incir yumurta büyütüyomuş,havuçta çatlatıyomuş..
şifa olur inşallah güzel haberlerini beklerim:1hug:

doktorum aradı şimdi beni,bulamadığımı söyledim..sorun yok kendiliğinden çatlar zaten ,4 gün aksatmadan beraber olun dedi..bulamadım diye strese girmiştim,iyi oldu bu dance::dance:

çok heyecanlandım..canım hadi hayırlısı..Allahım güldürsün işallah yüzünü..sonra da sıra bize gelsin:1hug:

merhaba arkadaşlar ben geçen ay klomen kullandım.adetim 4 gün geçti.sonunda adet oldum.galiba klomen geciktiriyormuş.bu ay da hiç ilaç kullanmadım.ama bugün 5. gün test yaptınmı diye sorarsanız yapmadım.çünkü geçen ay hayal kırıklığına uğradım.benim size bir sorum var ilaç dan dolayı adeti geciken varmı.ama bu ayınki ilaçsız bana yardım edebilirmisiniz.ağrılarım çok fazla adet oldum olacam.özellikle belim çok ağrıyor.

slm herkese arkadaşlar benide arnıza alırmısınız ben 18. ayıma girdim 1 ay klomen kullandım ara verdim şimdi tekrar doktor verdi bu sefer günde 2 taneyle başlicam inşaallah listeniz uğurlu gelir tez zamanda hepimiz bu mutlu haberi burdan veririz:CüvCüv:

merhaba arkadaşlar ben geçen ay klomen kullandım.adetim 4 gün geçti.sonunda adet oldum.galiba klomen geciktiriyormuş.bu ay da hiç ilaç kullanmadım.ama bugün 5. gün test yaptınmı diye sorarsanız yapmadım.çünkü geçen ay hayal kırıklığına uğradım.benim size bir sorum var ilaç dan dolayı adeti geciken varmı.ama bu ayınki ilaçsız bana yardım edebilirmisiniz.ağrılarım çok fazla adet oldum olacam.özellikle belim çok ağrıyor.
SELAM ARZU. BEN 3 AY KULLANDIM KLOMEN. AMA ADETİM HİÇ GECİKMEDİ TAM VAKTİNDE GELDİ.AMA BURADA BİR ÇOK ARKADAŞ GECİKTİRDİĞİNİ YAZMIŞ. SANIRIM ADETİN DÜZENLİ İSE İLAÇ FAZLA BİR ETKİ YAPMIYOR. REGL AĞRISINA BENZER AĞRILARA GELİNCE GEBELİK BELİRTİLERİ İLE AYNI BİLİYORSUNDUR. BELKİ DE HAMİŞSİNDİR. REGL BEKLEDİĞİ HALDE HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENEN DE ÇOK BURADA.. HADİ BAKALIM İNŞALLAH CANIM..ÇIKMADIK CANDAN ÜMİT KESİLMEZ:Saruboceq:

slm herkese arkadaşlar benide arnıza alırmısınız ben 18. Ayıma girdim 1 ay klomen kullandım ara verdim şimdi tekrar doktor verdi bu sefer günde 2 taneyle başlicam inşaallah listeniz uğurlu gelir tez zamanda hepimiz bu mutlu haberi burdan veririz:cüvcüv:
hoşgeldin aramıza arkadaşım. Adet olman gereken tarihi verirsen listeye ekleyelim seni de. Allah yardımcın olsun..

canım inş..tutarda gerek kalmaz hsg ye ama sana bişi söyliyeyim hsg çekilirsen çekildikten sonra kendi kendine güleceksin çünkü hiçç ama hiçç acı olmuyor..ben kendim bizzat çektirdim ve anestezi falanda yapmadılar..inan sivrisinek ısırığı varya işte o acı kadar bile acı olmuyor..rabbim sana inş bu ay bebiş verirde hiçbişeye gerek kalmaz..

hee unuttum..sadece ilaç veriyolarya işte o ilaç tüplere geldiğinde adet ağrısı yapıyo o kadar onuda zaten bi saat önceden iki tane ağrı kesici içiriyolar..

cok saol canım ya buda galıba herkese gore deısıyo kımı arkadaslar cok fena dıyolar allahım ınsallah rabbım o zamana bırakmazda hepımız bebıslerımızı kucagımıza alırız tez zaman da ınsallah tatlım

Evet canım çok memnunum başından beri ben ona gidiyorum mua biraz kalabalık ve bekliyorsun ama çok doğru kararlar veriyor ve çok ilgileniyor hiçbir sorun yanıtsız kalmıyor herşeyi açıklıyor ...Eğer gittiğin başka doktor yoksa tavsiye ederim Fatih beyi ama hastanede değil mua ya git derim, çünkü hastane aşırı kalabalık çok hastası var özel olarak ilgilenemez...

saol canım ama ben pek sevmedım o dr u muaynesınde belkı dogru kararlar verıyodur ama ben pek hoslanmadım evet bıde cok beklıyorsun ben zaten muaynanesıne gtmıstım canım devlet hast rovansta olan fatıh bey sıgortada da mıne hanım denemedıgım dr kalmadı bende su an mıne hanımdan memnunum canım allah bı an once bebıs nasıp etsınde dr lardan kurtulalım artık

hoşgeldin aramıza arkadaşım. Adet olman gereken tarihi verirsen listeye ekleyelim seni de. Allah yardımcın olsun..

teşekkür ederim gecikmezse 18 şubatta canım allah hepimizin yardımcısı olsun eskiden bu kadar zor değildi hamile kalmak herhalde artık haplarla iğnelerle oluncada tutunamıyo rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlısını versin en kısa zamanda aranıza aldığınız içinde teşekkürlera.s.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız benım karnım agrıyor adetıme 4 gun kaldıkırmızı renk gormek ıstemıyorum ınsallh olmam adet dua edın bu ay umutluym azcık ınsallh gelmezz yavvvvv

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız benım karnım agrıyor adetıme 4 gun kaldıkırmızı renk gormek ıstemıyorum ınsallh olmam adet dua edın bu ay umutluym azcık ınsallh gelmezz yavvvvv

inşallah görmezsin kırmızıları :Saruboceq:Allah hepimizin kalbine göre versin ah bi hamile kalsak saglıklı bebişimiz olsa bizimde :delphin:

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

19-01-09 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
ROSEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
maviş83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
sevil78::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************

OCAK AYI LİSTESİ

reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK ?????????
polenss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK ?????????
angell2008::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK ?????????
askkizi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK ????????
sudeyoncaa:::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK ????????
reyyan89:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK ????????
samyeli26::::::::::::::::::::::::::::::::: 14 OCAK ????????
ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK ????????
Diyar23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 OCAK ????????
vildan 83::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 OCAK ????????
selinn_1687:::::::::::::::::::::::::::::::18 OCAK ????????
ces_nar:::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 OCAK ????????
nisan 13::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK
beyazbeyaz:::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 OCAK
26eser26:::::::::::::::::::::::::::::::::::24 OCAK
interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 OCAK
Balsurat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 OCAK
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 OCAK
ilinay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 OCAK
serpil2003::::::::::::::::::::::::::::::::::27 OCAK
BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
ceylan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
ceylan83 ::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 OCAK
ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 OCAK
Karamelek-07::::::::::::::::::::::::::::30 OCAK

ŞUBAT AYI LİSTESİ

arifeyvz ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ŞUBAT
bumuyani :::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT
Hayat70::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT
ebrunisa::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ŞUBAT
seldafid:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT
qusel::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT
nilufer_3457:::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT
a.akilli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT
zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT
cerot ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 ŞUBAT
NBNH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
neyzen_x::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
nese_206::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
merseray ::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
simarik_gril::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
bernadette:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
bihter41:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT
eemell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ŞUBAT
BLACK_PEARL::::::::::::::::::::::::::13 ŞUBAT
APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBAT
GAMZELİ:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBAT
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBAT
umutlu 22:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ŞUBAT
mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ŞUBAT
RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT

gecikmezse 18 şubatta canım allah hepimizin yardımcısı olsun

a.s merhaba kizlar nasilsiniz? benim sonunda hafta sonu kirmizilar geldi yalniz cok siddetli agrim var iki gundur evde sicak su torbasiyla gezer oldum hala devam ediyor kizlar guzel Allahim yadimcimiz olsun.. GAMZELİ canim insallah bu ay yumosun seni sevindirecek bebisini bize mujdeleyeceksin oyle hissediyorum canim.. mavi rüya aramiza hosgeldin :1hug: umarim listemiz sana ugurlu gelir..

booooooooolll hamişli bi gün olsun inşallah kızlar gerçi akşam oldu ama okuldan yeni geldimmm

Back
X