günaydın kızlar nasılsınız? varmı hamişhaberler???
kızlar yarın bılemedın salı benım regl gunum dua edin yaaa, bu ay karnımda değişik bir ağrı var hanı reglden once olur ya kasık ağrısı. bu seferkı ondan bıraz daha değişik, çocukluğumdan hatırlıyorum bu ağrıyı hanı karnın kuru kuru ağrırdı ya oyle bışey ama arada kasıklarada vuruyo. acaba klomenın etkisimi ? ilk defa bu ay kullandığım için birz yabancıyımoffff biliyorum daha erken ama hergun test yapıyorum negatıf çıkıyor:
ben hıç çift çizgi goremeyecekmiyim yaaa. hamiş kalanlar kanınızda nasıl ir ağrı oluyordu?? bilen yada uyan varmı kızlar?
bnmde bu ay çok erken başladı kasık ağrılarım genelde adet olmadan bi kaç gün önce başlardı ağrımaya ama daha adetime 1 hafta var ama hatta bi kaç gün önceden beri başladı ağrımaya... yaa blmiyorm aslnda umudum yok ama işte umut olmadanda olmuyo offf daha test yapmadm hiç bu güne kdr da nasıl durdum onuda hiç bilmiyrm ama :)ama heralde çok uzun sürmicek bu böyle yrn yaparım muhtemelen allaahh inşallah nasib eder hep dua ediyorm yoksa rahim fişmi çekilcek ama çok korkuyorm off nedr bu kadnların çektiği yaaa