Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler
a.s zeze26 canim cook sevindim tebrik ediyorum seni.. kan testindede hamileligin onaylanacak insallah seni cok iyi anliyorum hala inanamiyorum demissin bu kadar ugrastan sonra insan nasil tepki verecegini bilemiyor inanamiyor bende dusuk yaptigim hamileligimde ayni duygulari yasadim canim insallah yarin guzel bir sonuc alacagiz burada sevincini seninle paylasacagiz guzelim Allah hepimizin gonlune gore versin.. AMiN :Saruboceq:
selam zezecim. Canım arkadaşım çok sevindim. Senin daha önce başına gelen çok ama çok üzücü birşey. Kolay kaldırılabilecek birşey değil. o yüzden Allahım bebeğine uzun uzun ömürler ve sağlık versin. Kendine çok iyi bak. Bizi her aşamadan haberdar et olur mu? Dualarımız seninle...
Yeni hamile arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum. Allah sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallaahh:Saruboceq: Zeytinciğim vallahi helal olsun kızz. İnan çok sevindim. Başakçığım senin de iyi olmana çok sevindim. İnşallah test sonuçların da güzel olsun. Kızlar bilmem hatırlıyor musunuz ama ama bende kist oluşmuştu ve bu ay klomene ara vermiştim. Adet olduğumda da gonal f diye karından vurulan iğneye başlayacaktım. Ama Yüce allahım herkese de bana da hayırlısını nasip etsin. Sanırım uzun bir ara vermek zorunda kalacağım. Burada paylaşmam doğru olur mu bilmiyorum ama nasıl olsa herşeyimizi paylaşıyoruz... Ben 4 yıl önce beyin kanaması (avm) geçirmiştim ve 1 yıl önce tedavim bitti ve ben tamamen iyileştim(Allahıma çoookk şükürler olsun). Sadece yılda bir kez MR çektirip götürmemi istemişti tedavimi olduğum hastane. Ben de nasıl olsa ara verdik diye onu aradan çıkarayım dedi. Sonuçları aldım cuma günü ve Dr. bana beybinde kist var dedi:çok üzgünüm: Yani 2 günden bu yana nasıl dağınığım anlatamam. Bunu anlatıp da sizleri üzdüysem çok özür dilerim. Ama noluurr bebeişiniz olmuyor diye hayata küsmeyin Yüce Rabbim ne verirse hayırlısını verir. Bu yüzden de artık beni listeden silebilirsiniz. İnanın hepinizi çook seviyorum:a015:
umutlu canim Allahtan sana sifa diliyorum senin icin dua edecegim birtanem.. uzulme lutfen tip cok ilerledi herseyin bir caresi vardir guzel Allahim dermansiz dert vermezmis.. Moralini yuksek tut stres yapma ustesinden geleceksindir ailene simsiki saril canim.. bak sukurler olsunki bir tane yavrun var ileride onada kardes gelecektir.. dualarimizdasin ..
canim pre-seed hakkinda diger topikteki yorumlarini okumustum bu konuda seninde fikrini almak istedim. sagolsun kibele'nin verdigi siteden 6 'lik pakette order verdim dun elime ulasti ama kullanip kullanmamakta kararsizim. birincisi yan etkisi sonunda mantar olusabilecegini duydum ne derece dogrudur bir fikrin varmi canim. ikincisi biliyorsundur belki bende pco yum bu ay takip yaptirmadim yumurtlama olup olmadigindan emin degilim muhtemelen henuz olmadi cunku genelde adet olmam gereken tarihe yakin bir tarihte gerceklesiyor.. kullanip kullanmamakta kararsizim ne dersin?
canım arkadaşlarım..2 aydır yorum yazıyorum onun dışında daha önce misafir olarak yazdıklarınızı okuyordum,sizinle üzülüp sizinle sevindim..çok duygulandım şu an...zaten gözlerim şiş..durup durup ağlıyorum..
eşim 12 şubattan önce hamile kalmam için dua etmiş hep,bugün söyledi..oğlumuzun doğum günü o gün..yaşasaydı 2 yaşına girecekti..şimdi mezarının başına ağlayarak gitmeyeceğiz..kardeşi olacağı müjdesini vereceğiz inşallah..kulağına artık abi olacağını fısıldayacağım kuzumun..bizi duyacak biliyorum..artık 4 kişilik bi aile olacağız diyeceğim ona,soğuk mermeri öperken..
offf çok duygusallaştım yeter bu kadar uzatmayayım..Allahım hepinize en kısa zamanda nasip etsin..Yarabbin sen büyüksün..dualarımızı geri çevirme..
ranacım canım bak ben preseediovulasyon günlerimde kullanıcam bikaç güne kullanırım muhtemelen o yüzden mantar konusunda bişiy diyemiycem ama kullanan bi arkadaş herhangi bi rahatsızlık vermediğini söyledi canım
preseedi önemli olan ovulasyon günlerimizde kullanmak bu ay tahmin ettiğin günlerde kullan bence canım inşallah tutar tuzmazsa eğer önümüzdeki ay ovulasyon kitleri ile birlikte kullanırsın o zaman daha etkili olur google a preseed success stories yazarzan kullananların nasıl kullandıkları ve memnunitetleri konusundaki mesajlarını da görebilirsin ama biliyorumki önemli olan ovulasyonu yakalayıp kullanmak inşallah bu ay kaçırmamışsındır tatlımm eğer kaçırdıysanda dediğim gibi önümüzdeki ay mutlaka ovulasyon kiti ile birlikte kullan canım
umutlu.. arkadaşımm. sana acil şifalar diliyorum.Çok üzüldüm okuyunca....Allah dermansız dert vermesin. Sen de ne olur ara sıra yazabilirsen yaz olur mu durumunu? Allah tez zamanda sağlığına kavuşmana yardımcı olsun inşallah.
tesekkur edrım canım ablacıgım busıteye gırelı bir kac gın oldu ama burda herkes benı anlıyor ve dger verıyor.cunku hepımız aynı yoldayuruyoruz.Rana abla adet gunum20 subat
***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************
OCAK AYI LİSTESİ
reyyan89:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK ????????
vildan 83::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 OCAK ????????
selinn_1687:::::::::::::::::::::::::::::::18 OCAK ????????
beyazbeyaz:::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK ????????
ilinay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 OCAK ????????
ceylan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK ????????
ŞUBAT AYI LİSTESİ
arifeyvz ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ŞUBAT ???????
bumuyani :::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT ???????
qusel::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT ???????
a.akilli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT ???????
zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT ???????
zeytin1007:::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT ???????
NBNH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT ???????
neyzen_x::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT ???????
nese_206::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT ???????
merseray ::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT ???????
simarik_gril::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
Patricia:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT
deniz588:::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT
eemell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ŞUBAT
eylül01:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ŞUBAT
BLACK_PEARL::::::::::::::::::::::::::13 ŞUBAT
APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBAT
askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBAT
nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ŞUBAT
GAMZELİ:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBAT
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBAT
umutlu 22:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ŞUBAT
mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ŞUBAT
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT
BAHTIM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT
kelebekafyon1:::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT
26eser26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ŞUBAT
bebişim52:::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ŞUBAT
nisan 13::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT
Balsurat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT
reyyan86:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ŞUBAT
BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
guleysa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
RANA.ABLE. ::::::::::::::::::::::::::::::27 ŞUBAT
ceylan83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT
serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT
MART AYI LİSTESİ
karamelek-07::::::::::::::::::::::::::::::::1 MART
cerot :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
hulyaeyup::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
Hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MART
seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
nilufer_3457:::::::::::::::::::::::::::::::::13 MART
PROF.SEVİL GEBESEVER ve diğer arkadaşlar selam..Allah hepimize en kısa zamanda tombiş tombiş bebekler versin..sevilcim benim son iki hapım kaldı fakat kalbimi sıkıştırıyor gece fena tıkanıyorum..inanılmaz derecede ödem oluştu..sende durum nedir..evi arayacağım erken diye aramıyorum...ben bu ay sadece klomen kullanacam çatlatma iğnesi olmayacağım..arkadaşlar uzaun zaman yani 3 aydan fazla klomen kullanmayın inanılmaz hasar veriyor vücuda..çünkü bunu ben yaşıyorum..4.kullanımım bundan sonra kullanmayı düşünmüyorum...3 kullanımda 5 kilo aldım..kaldı ki günlük spor yapıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum yine de vücudumdan atamadım bu lanet olası hormonları..bebek yapacam diye besili danalara döndüm..cokacimcoookcokacimcoook
***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************
ŞUBAT AYI LİSTESİ
arifeyvz ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ŞUBAT ???????
bumuyani :::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT ???????
qusel::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT ???????
a.akilli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT ???????
zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT ???????
NBNH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT ???????
neyzen_x::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT ???????
nese_206::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT ???????
merseray ::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT ???????
simarik_gril::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
Patricia:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT
deniz588:::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT
eemell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ŞUBAT
eylül01:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ŞUBAT
BLACK_PEARL::::::::::::::::::::::::::13 ŞUBAT
APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBAT
askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBAT
nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ŞUBAT
GAMZELİ:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBAT
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBAT
mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ŞUBAT
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT
BAHTIM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT
kelebekafyon1:::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT
26eser26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ŞUBAT
bebişim52:::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ŞUBAT
nisan 13::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT
Balsurat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT
reyyan86:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ŞUBAT
BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
guleysa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
RANA.ABLE. ::::::::::::::::::::::::::::::27 ŞUBAT
ceylan83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT
serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT
MART AYI LİSTESİ karamelek-07::::::::::::::::::::::::::::::::1 MART
cerot :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
hulyaeyup::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
Hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MART
seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
zeytin1007::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 MART
nilufer_3457:::::::::::::::::::::::::::::::::13 MART
GÜNAYDIN KIZLAR. ZEYTİNCİM ARAMIZA HOŞGELDİN. (MARTTA KESİN HAMİLE KALACAK OLANLARIN LİSTESİNE) BU AY BİZE ÜZÜLME YOK YİNE BİLİYORSUN. BOL BOL ÇALIŞMA VAR.
RANACIM SENİN VE DİĞER KIZLARIN AFFINA SIĞINARAK OCAK AYINDA REGL OLMASI GEREKEN FAKAT KENDİLERİNDEN HABER ALAMADIĞIMIZ ARKADAŞLARI LİSTEDEN ÇIKARDIM. BAYAĞI UZUN OLMUŞTU LİSTE. İNŞALLAH HAMİLEDİRLER.
ZEZECİM SENDEN DE KESİN HABERİ BEKLİYORUZ CANIM..
günaydın kızlar ne olur bana yardım edin.ben cuma günü dr.giitim sağ tarafımda 3 tane 18 m yumurta,sol tarafımda ise 20 m lik yumurta vardı.dr.E2 testini yaptır sonra iğne yapalım dedi.E2 282 çıktı.dr.daha yüksek bekliyordum dedi.bazı yumurtalar boş demekki dedi. ne demek istedi anlamdım tabiki.telefonda konuştuk e2 sonucunu.sonrada iğneni yaptır beklemeyelim dedi.derilaltından kolumdan yaptırdım.E2 sizlerdende istiyomu doktorunuz ve E2 değerleriniz folikül evrede kaç oluyor
sağolun kıslar ama kocam bikaçgüne kadar yurt dışına çıkıcak o yüzden pek umudum yok buay çünkü daha dün adet oldummm martta gelince artık çalışmalara başlarız :)) zeze güzel haberlerle gelirsin inş.
tatlım benımde adet gunum yarın ama demekkı dogru degılmıs canım içimden hiç test yapasım gelmıo artık varsa var yoksa yok 1 hafta gecmeden ıdrar testı bıle yapmıcam