- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
arkadaşlar aşılama yöntemiyle daha çok erkek bebek mi oluyor.bilgisi olan var mı?
kuzu nasılsın..??
iyiiym cnm sen nasılsın
nasıl gıdıoo
hava cok fena yaaaa
sağol cnm bende ıyıyım. evet fırtına var çok fena..
öle yaaa
cnm sen tetenoz asını oldun mu ??
hmm anladım cnm bende dr sordum sen bılırsın deıdı sartmı dedım yok degl dedı ben yınede olayı dusunuom 21 haftamda :))evet cnm. sağlık ocagı soyledı ama ben doktoruma danısmadan olmak ıstemedım. doktoruma sordum olmalısın ama ben sana soyledıgım zaman dedı. gecen muayenemde aşıyı bu hafta içinde olabılırsın dedı ve hastanede vuruldum. 21 haftadaydım işte vuruldugumda.bu gidişimde 2. cisini vurulacağım.
slm kızlar .......
hmm anladım cnm bende dr sordum sen bılırsın deıdı sartmı dedım yok degl dedı ben yınede olayı dusunuom 21 haftamda :))
slmm ii aksamlarr
kızlar veb kacıorum uykum var cooookkkk
öptum sızı ii bakın kendınızeeezemuszemus
ayy canım cok sevındım. hayırlısı olsun. ya ben bıle dıyorum ya alırz alırız da kız dogarsa :)
geldım kızlarrrrrrrrrrr
dr ayşe dedı
kesınmı dedım yanı alımmı bsyler 2 hafta sonra ayrıntılı ulrasonun var ondan sonra al dedı kesınlesrde orada dedı tamm deıdm pekı yuzde kaç kız dıe sordum %89 dedı:))))
umarım dönmez kenmdımızı kıza alıstrdıktan sonra
canım kuzucum tebrık ederım demek kuçük melegin nazlı bı kız olacak.rabbım tamamına erdırsın canıma.s.
kızlar merhaba herkese , acil yardımınıza ihtiyacım var sabah çatlatma iğnemi oldum hemen 1 saat falan sonrada ilişki oldu şimdide belime sıcak su koydum yatıyorum tavsiyeleriniz varmı başka ne zman çalışalım falan lütfen yardım edinnnnn
kızlar merhaba herkese , acil yardımınıza ihtiyacım var sabah çatlatma iğnemi oldum hemen 1 saat falan sonrada ilişki oldu şimdide belime sıcak su koydum yatıyorum tavsiyeleriniz varmı başka ne zman çalışalım falan lütfen yardım edinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?