Ay git gitCanım eşim hayır dedi üzülüyorum diye ama ben akşamı bekliyorum kasık agtımdan duramıuorum diye hastaneye giderim kesingidicem canım akşam olsun bi
aynen bıktık vallaAy git gitbide artık sürekli ilişki işe yarar mı ya 1 hafta oldu nerdeyse zaten olan olmuştur diye düşünüyorum sizce?
Cidden ya yorulduk tükendikaynen bıktık valla
Canım naptın gittin mi doktoraaynen bıktık valla
Benim yoktu galiba canım normalde de akıntısı olan biriyim farkedemedim ama şöyle diyebilirim yapış yapışKızlar benim bugün çok akıntım var baya beyaz renkte bide kasıklarım arada ağrıyo sizdede akıntı sorunu oldu mu
Yok canım gitmedim gitmeye hazırlanıyorum şuanda eşimi tavladımCanım naptın gittin mi doktora
Ay inallah regl olmam. U akıntı korkuttu beniBenim yoktu galiba canım normalde de akıntısı olan biriyim farkedemedim ama şöyle diyebilirim yapış yapış
Güzel haberini bekliyoruzYok canım gitmedim gitmeye hazırlanıyorum şuanda eşimi tavladım
yo kcanım bende güzel haber almadım yok gebelik dedi adet gecikmesini beklicem artıkGüzel haberini bekliyoruz
Yaa belki de daha kanda çıkıcak kadar yükselmemiştiryeni geldim hastaneden kızlar malesef gebelik yok dedi doktor agrım var diye gittigim içinde bir sürü kan verdim
Ya kaç çıktı değer bazen iki veya üç olan değerler yükseliyor diye duydumyeni geldim hastaneden kızlar malesef gebelik yok dedi doktor agrım var diye gittigim içinde bir sürü kan verdim
3 canımYa kaç çıktı değer bazen iki veya üç olan değerler yükseliyor diye duydum
Bilmiyorum canım regl gecikmesimi bekliyecegim artık test falanda yapmayacağım doktor gebelik yok diyeceğine bi tane çaksaydı bu kadar altüst olmazdım yemin ederim kolumdaki kanalı bile çıkarttırmadan eve geldim kendim çıkarttımYa kaç çıktı değer bazen iki veya üç olan değerler yükseliyor diye duydum
Canım senin iğnenin etkisi gecmis o zaman değilmi. Adet gününü beklersin bide test yapmak için3 canım
3 yükselwdebilir ama cidden hemen ümitsizliğe kapılma inşallah yükselicekBilmiyorum canım regl gecikmesimi bekliyecegim artık test falanda yapmayacağım doktor gebelik yok diyeceğine bi tane çaksaydı bu kadar altüst olmazdım yemin ederim kolumdaki kanalı bile çıkarttırmadan eve geldim kendim çıkarttım
Bilmiyorum canım belkide testler ilaç etkisiyle pozitfti kanda belli olmayan idrar testinde hiç belli olmaz sonuçtaCanım senin iğnenin etkisi gecmis o zaman değilmi. Adet gününü beklersin bide test yapmak için
İnşallah canım beklicem artık3 yükselwdebilir ama cidden hemen ümitsizliğe kapılma inşallah yükselicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?