- 18 Kasım 2019
- 5.763
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.141
- 198
Evet orası birde on beş dakika kadar önce sol tarafıma ağrı girdi yan tarafa yani sol yanya canım bel agrım benim halen var ozamnlarda vardı kuyruk sokumunun üst tarafı degilmi 5 parmak üstü
Günaydın canıııımmmGünaydın kızlarr
canım benimde öyleydi nadir solda agrı oluyordu ama çogunlukla sagda oluyordu kasıklarım agrıdıgın da ya test yap diyecegim üzülüyorsun yapma pazartesiyi bekleyelim canım inşallah güzel haber alacaksın bu arada senin adetine çok varmış benimde öyleydi klomenin 18. günü benim adetim diEvet orası birde on beş dakika kadar önce sol tarafıma ağrı girdi yan tarafa yani sol yan
günaydın canım bugün pek mi mutlusun bize müjde verecekmiş gibisin hadi inş allah neşeni bozmasın canım :)Günaydın kızlarr
İnşAllah pazartesi sevinirimcanım benimde öyleydi nadir solda agrı oluyordu ama çogunlukla sagda oluyordu kasıklarım agrıdıgın da ya test yap diyecegim üzülüyorsun yapma pazartesiyi bekleyelim canım inşallah güzel haber alacaksın bu arada senin adetine çok varmış benimde öyleydi klomenin 18. günü benim adetim di
inşallah canım inşallahhhhh :)İnşAllah pazartesi sevinirim
Ay canım keşkeegünaydın canım bugün pek mi mutlusun bize müjde verecekmiş gibisin hadi inş allah neşeni bozmasın canım :)
olsun canıbu ay olmassa ne olur ki demekki zamanı varmış rabbim öncelikle hayırlı saglıklı evlat versin hayırsız olup saglıksız bir sürü çocuk olacagına bu ay degilde bidahaki ay saglıklı hayırlı evlatlarımız olsun degilmi kızlar hem ben hamile olsamda hep yanınızda olucam sizden bi gün HAMİLEYİM cümlesini duyacagımAy canım keşkeetesti yapmadan önce onu yazmıştım sonra testi yaptım ama malesef negatif
Yaa canımsınnolsun canıbu ay olmassa ne olur ki demekki zamanı varmış rabbim öncelikle hayırlı saglıklı evlat versin hayırsız olup saglıksız bir sürü çocuk olacagına bu ay degilde bidahaki ay saglıklı hayırlı evlatlarımız olsun degilmi kızlar hem ben hamile olsamda hep yanınızda olucam sizden bi gün HAMİLEYİM cümlesini duyacagım
Pcoluyum diye sakın dert yapma kendine bende pcoluyum klomenle yumurta büyütüp çatlattık ilk denemede oldu çok şükürAyyy canım içimiii öyle rahatlattın ki Allah razıolsunn.. gebelikte olmuyo bi türlü zaten pco musun canım sen
Ay canım keşkeetesti yapmadan önce onu yazmıştım sonra testi yaptım ama malesef negatif
Aynen öyle üzme kendini sırası değilmiş hevesini asla korma motiveni düşürme burdahepimiz bebeklerimizi konuşucaz inşallahYaa canımsınnaynen öyle canım hayırlısı olsun üzülmeyi dün yasadıgım için bugün iyiyim sanırım beni stres etkiliyor çünkü normal yollarla çabuk gebe kalabiliyorum ama böyle planlı olunca olmuyo
İnşallah canımmAynen öyle üzme kendini sırası değilmiş hevesini asla korma motiveni düşürme burdahepimiz bebeklerimizi konuşucaz inşallah
Beyazgulbeyaz canım nasıl oldun
Kanamam devam ediyor canim baya yogunlasti, durmasi imkansiz bebegin sali gunu kan vericem tekrar deger ne kadar dusmus bakicaz
Hayir hic bisey yapmiyorlar, en uzuldugum konuda doktorumun takipsizligi yuzunden oldygunu dusunuyorum,eger takip etseydi rahim duvarimin kalinliginin yetersiz oldugunu gorup prigestana baslayabilirdi, boylece tutunabilirdi bebek, ama takip yapmamayi tercih etti.hayırlısı neyse o olsun canım sıkma canını herşeyde bi hayır vardır peki bi çözümü yokmu hastaneye falan yatırıp tedavi edemiyolarmı nedeni ne araştırmıyorlarmı canım
canım doktorunu degiş gittigin doktorada anlat baktın fazla ilgilenmiyor yine degiştirHayir hic bisey yapmiyorlar, en uzuldugum konuda doktorumun takipsizligi yuzunden oldygunu dusunuyorum,eger takip etseydi rahim duvarimin kalinliginin yetersiz oldugunu gorup prigestana baslayabilirdi, boylece tutunabilirdi bebek, ama takip yapmamayi tercih etti.
Bende 3 solda 2 sagda olusmus 15-16-17 mm dedi ama catlatma ıgnesı ıcın paZartesı dediKaç yumurta oluştu kaç milimdiler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?