Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet orası birde on beş dakika kadar önce sol tarafıma ağrı girdi yan tarafa yani sol yan
canım benimde öyleydi nadir solda agrı oluyordu ama çogunlukla sagda oluyordu kasıklarım agrıdıgın da ya test yap diyecegim üzülüyorsun yapma pazartesiyi bekleyelim canım inşallah güzel haber alacaksın bu arada senin adetine çok varmış benimde öyleydi klomenin 18. günü benim adetim di

İnşAllah pazartesi sevinirim

Ay canım keşkee testi yapmadan önce onu yazmıştım sonra testi yaptım ama malesef negatif
olsun canıbu ay olmassa ne olur ki demekki zamanı varmış rabbim öncelikle hayırlı saglıklı evlat versin hayırsız olup saglıksız bir sürü çocuk olacagına bu ay degilde bidahaki ay saglıklı hayırlı evlatlarımız olsun degilmi kızlar hem ben hamile olsamda hep yanınızda olucam sizden bi gün HAMİLEYİM cümlesini duyacagım

Yaa canımsınn aynen öyle canım hayırlısı olsun üzülmeyi dün yasadıgım için bugün iyiyim sanırım beni stres etkiliyor çünkü normal yollarla çabuk gebe kalabiliyorum ama böyle planlı olunca olmuyo

Ay canım keşkee testi yapmadan önce onu yazmıştım sonra testi yaptım ama malesef negatif
Aynen öyle üzme kendini sırası değilmiş hevesini asla korma motiveni düşürme burdahepimiz bebeklerimizi konuşucaz inşallah

hayırlısı neyse o olsun canım sıkma canını herşeyde bi hayır vardır peki bi çözümü yokmu hastaneye falan yatırıp tedavi edemiyolarmı nedeni ne araştırmıyorlarmı canım

hayırlısı neyse o olsun canım sıkma canını herşeyde bi hayır vardır peki bi çözümü yokmu hastaneye falan yatırıp tedavi edemiyolarmı nedeni ne araştırmıyorlarmı canım
Hayir hic bisey yapmiyorlar, en uzuldugum konuda doktorumun takipsizligi yuzunden oldygunu dusunuyorum,eger takip etseydi rahim duvarimin kalinliginin yetersiz oldugunu gorup prigestana baslayabilirdi, boylece tutunabilirdi bebek, ama takip yapmamayi tercih etti.

canım doktorunu degiş gittigin doktorada anlat baktın fazla ilgilenmiyor yine degiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…