• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasılsınız kızlar benim moralim çok bozuk sadece pik günü değerlendirme yapabildim bir kez eşim üşütmüş rahatsızlandı bu ay da olumlu olmicak muhtemelen benim 😔
Canım neden olmasın sonuçta değerlendirmişsin zaten birden fazla kez olmuyor ki birinde buluşuyor bu yumurta ve sperm belki de buluştular senin haberin yok olumlu düşün.
Sen olumlu düşünürsen beyin onu tekrar ediyor ve vücut kendini ona hazırlıyormuş. Tabi kötü düşündüğün zaman da aynı oluyor. Kendine hergün olacak olacak diye komutlar ver 5 dakika güzel şeyler düşün moralin de yerine geliyor ve motive oluyorsun. İNŞALLAH bu kez olacak ikimizin de 🤗

Canım neden olmasın sonuçta değerlendirmişsin zaten birden fazla kez olmuyor ki birinde buluşuyor bu yumurta ve sperm belki de buluştular senin haberin yok olumlu düşün.
Sen olumlu düşünürsen beyin onu tekrar ediyor ve vücut kendini ona hazırlıyormuş. Tabi kötü düşündüğün zaman da aynı oluyor. Kendine hergün olacak olacak diye komutlar ver 5 dakika güzel şeyler düşün moralin de yerine geliyor ve motive oluyorsun. İNŞALLAH bu kez olacak ikimizin de 🤗
İnşallahh canım benim çok istiyoruz Allah görüyor bu ay güzel haberleri alalım inşallah

Kız daha 10 dk önce aklımdan gectin valla sorcaktım sonra dedim daha ayın 10 nda test yapcaktı cokl sevindim🙏🏻 Rabbim saglıkla kucagına versin yarın hemen iğneye basla❤️❤️
Doktor keseye kadar kesinlikle iğne vermem dedi bebeğim coraspin içiyorum keseyi gördüğümüz an iğneye başlayacakmışım. Çok korkuyorum kimyasal mıdır diye inşallah sağlıkla ilerler 💓💓💋Allah razı olsun duanızı eksik etmeyin lütfen

Doktor keseye kadar kesinlikle iğne vermem dedi bebeğim coraspin içiyorum keseyi gördüğümüz an iğneye başlayacakmışım. Çok korkuyorum kimyasal mıdır diye inşallah sağlıkla ilerler 💓💓💋Allah razı olsun duanızı eksik etmeyin lütfen
Canım testini bi atar mısın. Kalk hemen bı limon Filan ye bari🙈

Eklentiler

• IMG_20201207_005753.webp
    IMG_20201207_005753.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 35
Back
X