klomenle hamile kalan var mi

nevkaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
1.022
315
123
Mrh arkadslar ben 1 senelik evliyim bu ay klomen tedavisi gordum adet tarihim 5 eylul ama 30 agustosta idrar testi yaptm dayanamadm negatif ckti :( ve suan karin agrilarim var klomen kullanip hemen hamile kalan var mi bi de idrar testini erken yaptgm icin negatif sonuc almis olablr myim

Sadece klomen mi kullandin catlatma iğnesi oldun mu?canım klomenle hamile kalanlar oluyo tabikide ama erken yapma testi bekle adetini olmassan direk kan ver orda yanılma olmaz

Mrh arkadslar ben 1 senelik evliyim bu ay klomen tedavisi gordum adet tarihim 5 eylul ama 30 agustosta idrar testi yaptm dayanamadm negatif ckti :KK43: ve suan karin agrilarim var klomen kullanip hemen hamile kalan var mi bi de idrar testini erken yaptgm icin negatif sonuc almis olablr myim
Canim bende ilk klomen tedavimde hamile kalmistim igneyi vurulduktan 14 gun sonra doktor test yapmami soylemisti yaptim ve silik cizgi cikmisti ama malesef bebegimin kalbo durdu bence adet gunune kadar bekle silikte olsa mutlaka sonuc verir hayirlisi olsun

Ewt sadece klomen kullandm canm 2 tane yumurta olustu ve kendi catladi igne olmadim

Bana catlatma ignesi yapmadi doktor klomenden snra kontrole gttim yumurtam oluştuğunu syledi iliski icin gun verdi tekrar gttim yumurtam catlamisti tekrar gun verdi iliski zaten doktorun verdgi gunlerde oldu hep

Ewt sadece klomen kullandm canm 2 tane yumurta olustu ve kendi catladi igne olmadim
Tamam güzel o zaman bekle adetini. Igne olsaydin 14.gün belli olurdu ama şimdi adet zamanini bekle iyi haberler. Alırsın inş. .bide kaç mm di yumurta büyüklüğün?

Insallah canim dua edin. Yumurta buyuklugunu sylemedi doktor bilmiyorm canm

Adet olursan 3.gun tekrar gel dedi doktor hormon testim normaldi yaptrdgmda bu ay adet olrsam klomene devam etcek sanirim

Back
X