marifetli eller
butik sabun lohusa terligi ve daha fazlasi....
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
- 17 Ocak 2015
- 380
- 71
- 38
Mrhabaa canim klomeni neden bırakmıştin kiiiMrb ben ha dun bsladm klomen kullanmya 6 aydan snra tekrar klomen kullancgm ins bu sefr ise yarar
Canm esimin ailesinde cogul gebelikler vardi ondan kaynakli olabilirdi malesef birinin kalbi durdu digeri cok sukür iyi 5 aylik olducanım aile de ikiz gebelik varmıydı klomen çogul gebelik yapıyormu gerçekten ben de doktorum verdi ama daha kullanmadım araştırıyom
Rabbim diyer. evladına uzun omur versin canımCanm esimin ailesinde cogul gebelikler vardi ondan kaynakli olabilirdi malesef birinin kalbi durdu digeri cok sukür iyi 5 aylik oldu
İnşallah tutar canım rabbim hepimize nasip etsinmerhaba arkadaşlar benimde klomenle iki yumurtam oluştu adetin 4. günü başladım içmeye kimi doktor 3. gün kimisi 5. gün başlatıyomuş.. pregnyl iğne kullandım doktor adetin 1 gün geçse bile sakın test yapma çünkü ilaçlar yanıltacaktır mutlaka dedi.. öyle merak içindeyimki 10 gün beklemem lazım yumurtalarımın biri 22.4 mm. ötekisi de 20.9 mm. nasıl merak içindeyim bi bilseniz
Inşallah inşallah inşallah :) rabbim hepimizine nasip etsinİnşallah tutar canım rabbim hepimize nasip etsin
canım benim kaynanam da ikiz kürtaj olmuş 3 buçuk aylıkken ikiz demişler oo gün iki olduğun öğrenmiş şimdi olsa aldırmaz dım dedi sence benim de ikizim olurmu gecermi, kaynanam danCanm esimin ailesinde cogul gebelikler vardi ondan kaynakli olabilirdi malesef birinin kalbi durdu digeri cok sukür iyi 5 aylik oldu
canım benim kaynanam da ikiz kürtaj olmuş 3 buçuk aylıkken ikiz demişler oo gün iki olduğun öğrenmiş şimdi olsa aldırmaz dım dedi sence benim de ikizim olurmu gecermi, kaynanam danCanm esimin ailesinde cogul gebelikler vardi ondan kaynakli olabilirdi malesef birinin kalbi durdu digeri cok sukür iyi 5 aylik oldu
Yumurtladıgın günü hesapla oo gün ilişkiye girersen gebelik şandı daha çok bana doktorun öyle dedi hatta internetten hesapla çıkıyor yazdın mı goole denemerhaba.bende klomen kullananlardanım. 1.5 yıllık evliyim. bu ay adetimin 4. günü başladım. 3-2-3-2-3 şeklinde 5 gün içtim.dr.um gebelik gerçekleşene kadar gelmene gerek yok dedi. maksimum 6 ay bu şekilde kullanmama rağmen gebelik oluşmazsa tekrar kontrollere başlanıcak. doktorum rahat biri. her ay beni muayenesine çağırarak stres olmamı istemiyor. olucak allahın izniyle diyor. sizlerher gebelik olmayışında dr.unuzun kapısını mı çalıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?