Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Mrb ben ha dun bsladm klomen kullanmya 6 aydan snra tekrar klomen kullancgm ins bu sefr ise yarar

Bn umudmu kaybtmstm gecn sne ocaktn itbrn'kullanmya bslamstm hazranda gonolf ignye gecmstm basariszdi bnde tedaviyi brakmya karar verdm temmzda kendilgndn adet oldum pcosluym agustosda adt'görmdm eylulde br bktm ki'hamilym ama malesf 11 ekmde bos gebeliktn kurtaj oldm bnim hkaymde bu iste

arkadaşlar doktor bna adetin beşinci günü gel dedi. o zaman muayne eder mi yoksa sadece ilaç mı verecek

kimse yok mu ya yazacak. gittim doktora klomen verdi günde bir adet. 6. gün gel dedi. bu arada ilişki olmalı mı arkadaşlar dr bişey demedi lütfen cevaaaaaap

2. Ayimda ikizlerime hamileyim Allah im kucagima saglikli bi sekilde almami nasip etsin isteyn herkese de versin Rabbim

Bende kısaca anlatayım geçen sene Mart 13 adet oldum 3 gün gidemedim pazar diye 4 gün pazartesi günü gittim ploktin hormonum yüksek diye düşsün diye klomen ve dostinex 2 tane var içinde düzenli içtim bir ilaç daha var ama hatırlamıyorum şimdi sonra nisanın 3 gel dedi ve gittim 3 yumurtacık olgunlaşmış çatlamak üzereydi o yüzden çatlama iğnesi vurmadı sık sık ilişkiye girin dedi progestan verdi bebek Rahime tutunsun diye yaptık ama o ara Abi'm söz vardı o ay hemen Kalıcağım hiç düşünmemiştim tabi doktor adet 1 hafta geçsin test yap pozitif çıkarsa gel dedi adet geçti ama umursamadım yani trabzona gittim iki üç sonra Abi'm sözü oldu yordum kendimi Abi'm söz günü hiç unutmuyorum bir hafta geçti diye test aldım yaptım test pozitif çıkmış ikincisi silik çıktı ama tam pembe değil diye bende hamile değilim zannettim 16 aylık Evliydim o zaman ama artık her ay geçikme Yaşadığım için her ay Ümit bıkkınlık geldi var mı o ayda tedavi başladım ama işte pko var bende o yüzden geçilmeli oluyorum kızlıktan beri var uzatmayayım daha fazla tabi yok diye ben testi attım hatta eşime bu ay da birşey yok dedim annemlere gittim bebek yok diye 150 metre kare evi tek başıma temizledim annem gelen giden olucak diye yemek yaptı tabi koltuk süpür sil iş yaptım o gün çok yoruldum sözden geldik kanamam oldu doktor adet olursa. 3 gün ü gel Demişti yine tekrar ederiz tedavi tabi ben adet oldum diye gittim ultrasonla baktı dedi bir test yapalım bende şok oldum tabi kanamam var nasıl olur diye para tuzağı diye tabi yaptırdım 2 hafta gebelik çıktı 400 küsürdü işte süpriz oldu kızım bana ikizde olabilir dedi ama ötekisi tutunamamış kanamayla attım ama kızım tutundu bana 8 ayı doldurduk suyum erken gelmiş az az ben fark edemedim enfeksiyon kaptı ve acil Sezeryan kızım Dünya'ya geldi ama 3 gün dayandı ismi gibi melek oldu babası melek koymuştu bu olay 4 ay önce oldu şimdi bu ay yine tedavi başlıcağım ama meleğimi unutmayacağımAllah herkez anne olmak istiyor tedavi olup olmuyor diyorlar ki olsa da kaybetsek ne yanlış bir cümle öteki türlü hep bi Ümit olucak ben 16 ay bekledim hiç korkmadın bir gün olur diye ama bu Acının ne tarifi var ne kaldıracak gücü evladın acısı ban başka görmek sevmek sonro soğuk toprağa bırakmak çok acı çok uzattım kusura bakmayın paylaşmak istedim umut yitirmeyin anne olursanızda kaybetmemek için dua edin olur birgün yeterki Allah ol desin ama kaybetmek çok AMA çok acı yine tedavi olucam bu inşallah yine bir meleğim olucak klomrn verirse doktorum yine sürecimi paylaşırım arkadaşlar Allah'a emanet

Kızlar takip ettiğim diğer konularada yazdım bilginiz olsun diye aylardır ığraşıyoruz bebiş için yumurtlamada hormonlarda sorun yok eşimdede sorun yok ama bir türlü gebelik olmuyodu klomen kullandım 2 ay ptogesteron ama gene bişey yokkk....geçen endokrine gittiğimde guatr testi istedi iyikide gitmişim test sonucu 15 tsh tabi şok bu ne nasıl yüksek fslan neyse dr ilaç verdi kendi kendime araştırmalarım sonucu tsh gebrliğe büyük etki ediyor oluşumunu engelliyo oluşsa bile düşük oluyo vs birsürü dezavantaj halbuki soğan kürü hayıt suyu vs yapıyodum ne bileyimki tsh yüksek ve ondan olmuyo bu kadın doğumcular sadece lh prolaktin progesteran e1 falan yapıyodu ve normaldi tsh yi mutlska yapmaları lazım düşük yaşayanlar kimyasal gebrlik yaşayanlar sebepsiz interfilite olanlar mıtlaka tsh ölçümü yaptırın doktorlar bunu gözardı edebiliyolar sonrada ilaç klomen aşılama tüp bebek deyip duruyolar altı üstü bir tüp kanla boşa zsman kaybından maddi ve manevi kayıplardan kurtulursunuz bunu önemseyin ve doktorunuzdan tsh yapmasını isteyin yada endokrine gidip baktırın benim 2 yılım boşa gitti neyse ilaçla 2 nin altına düşünce gebelik oluşuyomuş kendiliğinden ÖNEMLİ MUTLAKA TSH yi baktırın bu prolaktini yükseltiyo yumurtlamayı bozuyo pko yapıyo üreme organlarını ve önlemi slınmazsa tüm organların işleyişini bozuyor benden söylemesi

merhaba arkadaşlar benimde klomenle iki yumurtam oluştu adetin 4. günü başladım içmeye kimi doktor 3. gün kimisi 5. gün başlatıyomuş.. pregnyl iğne kullandım doktor adetin 1 gün geçse bile sakın test yapma çünkü ilaçlar yanıltacaktır mutlaka dedi.. öyle merak içindeyimki 10 gün beklemem lazım yumurtalarımın biri 22.4 mm. ötekisi de 20.9 mm. nasıl merak içindeyim bi bilseniz

İnşallah tutar canım rabbim hepimize nasip etsin

Canm esimin ailesinde cogul gebelikler vardi ondan kaynakli olabilirdi malesef birinin kalbi durdu digeri cok sukür iyi 5 aylik oldu
canım benim kaynanam da ikiz kürtaj olmuş 3 buçuk aylıkken ikiz demişler oo gün iki olduğun öğrenmiş şimdi olsa aldırmaz dım dedi sence benim de ikizim olurmu gecermi, kaynanam dan

Canm esimin ailesinde cogul gebelikler vardi ondan kaynakli olabilirdi malesef birinin kalbi durdu digeri cok sukür iyi 5 aylik oldu
canım benim kaynanam da ikiz kürtaj olmuş 3 buçuk aylıkken ikiz demişler oo gün iki olduğun öğrenmiş şimdi olsa aldırmaz dım dedi sence benim de ikizim olurmu gecermi, kaynanam dan

merhaba.bende klomen kullananlardanım. 1.5 yıllık evliyim. bu ay adetimin 4. günü başladım. 3-2-3-2-3 şeklinde 5 gün içtim.dr.um gebelik gerçekleşene kadar gelmene gerek yok dedi. maksimum 6 ay bu şekilde kullanmama rağmen gebelik oluşmazsa tekrar kontrollere başlanıcak. doktorum rahat biri. her ay beni muayenesine çağırarak stres olmamı istemiyor. olucak allahın izniyle diyor. sizlerher gebelik olmayışında dr.unuzun kapısını mı çalıyorsunuz?

Yumurtladıgın günü hesapla oo gün ilişkiye girersen gebelik şandı daha çok bana doktorun öyle dedi hatta internetten hesapla çıkıyor yazdın mı goole dene

Mrb. Bende klomen e başladım bu ay. 11 aydir olmuyordu gecen ay eşim varikosel ameliyatı oldu bu ayda ben tedaviye başladım TSH yüksek cikt+klomen. Ins bu ay ümitlerini boşa cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…