Klomenle ilgili bilgi alabilir miyim

yarennnnn01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2025
5
0
1
24
Kızlar ben Klomen kullanmaya başlicamda doktor kontrolü olmadan acaba ilaç bittikten kaç gün sonra ilişkiye girmem gerekiyor ve kaç gün aralıklı girmem gerekiyor kullanan bilen var mı aranızda

Kızlar ben Klomen kullanmaya başlicamda doktor kontrolü olmadan acaba ilaç bittikten kaç gün sonra ilişkiye girmem gerekiyor ve kaç gün aralıklı girmem gerekiyor kullanan bilen var mı aranızda
Klomen doktor takibi olmadan kullanılmaz
Yumurtalıkları büyütmek için kullanılır ve vücuda hormon verir ultrason olmazsa Ohss riski var canım
İlişkiye gireceğin zamanı yumurtanın büyümesi ve çatlayacağı zaman belirler ve öatlaması lazım

Doktor kontrolü olmadan kullanmayın risk olabilir. Kimse bilemez yumurtaların kaç günde büyüyüp catlayacagını

Şöyle ben doktordan bu ilacı istedim bana yazmadı bende reçetesiz olarak aldım peki ben bu ilacı kullandıktan bi kaç gün sonra başka bir doktora yumurtalığıma baktırmak için gitsem bakıp söylerlermi acaba

Kuzum doktor muayene edip ilacı yazmadiysa ihtiyacın olmadığını düşünmüştür. Şimdi kullanıp yumurtayı gereğinden fazla büyütürse bir de o yumurta catlamazsa kiste dönüşür. En iyisi adetin üçüncü günü başka bir doktora git. O gereken tedaviyi uygular.

İşte gerek görmüyorum 7 ay içinde olacağını düşünüyorum dedi

Olmadı öyle yapayım başka doktora gidip
Ancak özelde senin istediğin bu işlemi yaparlar canım ama özel içinde çok para dökersin çünkü yumurta oluşup çatlayana kadar en az 5 kere muayene olmak zorunda kalıyorsun her aşamaya bakmak zorunda
Örneğin;
Yumurta büyüdü diyelim baktırdın fakat rahim kalınlaşmamışsa 9mm arası yine çocuk tutmaz
Yani sen kendine göre şuan takipsiz ve doktorsuz femera kullanırsan sürecini geciktirmekten başka hiç bir işe yaramaz…
Ki kaldı ki kist oluşturursa ve fark etmezsen operasyon geçirmek zorunda kalırsın bu da 6 ay boyunca korunma zorunluluğu demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…