- 7 Kasım 2025
- 5
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi yarennnnn01
Kızlar ben Klomen kullanmaya başlicamda doktor kontrolü olmadan acaba ilaç bittikten kaç gün sonra ilişkiye girmem gerekiyor ve kaç gün aralıklı girmem gerekiyor kullanan bilen var mı aranızda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klomen doktor takibi olmadan kullanılmazKızlar ben Klomen kullanmaya başlicamda doktor kontrolü olmadan acaba ilaç bittikten kaç gün sonra ilişkiye girmem gerekiyor ve kaç gün aralıklı girmem gerekiyor kullanan bilen var mı aranızda
Doktor kontrolü olmadan kullanmayın risk olabilir. Kimse bilemez yumurtaların kaç günde büyüyüp catlayacagınıKızlar ben Klomen kullanmaya başlicamda doktor kontrolü olmadan acaba ilaç bittikten kaç gün sonra ilişkiye girmem gerekiyor ve kaç gün aralıklı girmem gerekiyor kullanan bilen var mı aranızda
Şöyle ben doktordan bu ilacı istedim bana yazmadı bende reçetesiz olarak aldım peki ben bu ilacı kullandıktan bi kaç gün sonra başka bir doktora yumurtalığıma baktırmak için gitsem bakıp söylerlermi acabaKlomen doktor takibi olmadan kullanılmaz
Yumurtalıkları büyütmek için kullanılır ve vücuda hormon verir ultrason olmazsa Ohss riski var canım
İlişkiye gireceğin zamanı yumurtanın büyümesi ve çatlayacağı zaman belirler ve öatlaması lazım
Gittiğim doktor yazmadı bende reçetesiz almak durumunda kaldımDoktor kontrolü olmadan kullanmayın risk olabilir. Kimse bilemez yumurtaların kaç günde büyüyüp catlayacagını
Reglyken muayeneye gidiyorsunuz öyle başlanıyor ilaca regl olunca gidin yumurta takibi yaptırmak istiyorum diyinGittiğim doktor yazmadı bende reçetesiz almak durumunda kaldım
Kuzum doktor muayene edip ilacı yazmadiysa ihtiyacın olmadığını düşünmüştür. Şimdi kullanıp yumurtayı gereğinden fazla büyütürse bir de o yumurta catlamazsa kiste dönüşür. En iyisi adetin üçüncü günü başka bir doktora git. O gereken tedaviyi uygular.Şöyle ben doktordan bu ilacı istedim bana yazmadı bende reçetesiz olarak aldım peki ben bu ilacı kullandıktan bi kaç gün sonra başka bir doktora yumurtalığıma baktırmak için gitsem bakıp söylerlermi acaba
İşte gerek görmüyorum 7 ay içinde olacağını düşünüyorum dediKuzum doktor muayene edip ilacı yazmadiysa ihtiyacın olmadığını düşünmüştür. Şimdi kullanıp yumurtayı gereğinden fazla büyütürse bir de o yumurta catlamazsa kiste dönüşür. En iyisi adetin üçüncü günü başka bir doktora git. O gereken tedaviyi uygular.
Olmadı öyle yapayım başka doktora gidipReglyken muayeneye gidiyorsunuz öyle başlanıyor ilaca regl olunca gidin yumurta takibi yaptırmak istiyorum diyin
Ancak özelde senin istediğin bu işlemi yaparlar canım ama özel içinde çok para dökersin çünkü yumurta oluşup çatlayana kadar en az 5 kere muayene olmak zorunda kalıyorsun her aşamaya bakmak zorundaOlmadı öyle yapayım başka doktora gidip