Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu ay adet olursam ilk defa kullanacağım aşılama nasıl oluyor? İnşaallah bu ay hamilesinizdir de hayırlısıyla burada paylaşırsınızbenim 5. klomenim 5 yumurtalık oluştu bu ay inş. kalırım yoksa aşılama olcak
inşallah hepimizin gönlüne göre olur. ben daha aşılama olmadım doktorum hsg çekildiğim için aşılama olmadan kalabilirsin diyo bu iki ay yapmadı ama bu sondu belli olsun bakalım inş. gerek kalmaz aşılamaya ama zor bii işlem değil eşinden alınan sperm örnekleri temizlenip vajinal muayene ile yumurtalıklara yerleştiriliyor aradaki mesafeyi katederken sorun oluşmasını engelliyo bayıltma felan olmuyo arkadaş oldu biraz daha pahalı sadece inş. gerek kalmaz.Ben bu ay adet olursam ilk defa kullanacağım aşılama nasıl oluyor? İnşaallah bu ay hamilesinizdir de hayırlısıyla burada paylaşırsınız
İnşaallah canım bu ay hamile kalırsın hayırlısı ileinşallah hepimizin gönlüne göre olur. ben daha aşılama olmadım doktorum hsg çekildiğim için aşılama olmadan kalabilirsin diyo bu iki ay yapmadı ama bu sondu belli olsun bakalım inş. gerek kalmaz aşılamaya ama zor bii işlem değil eşinden alınan sperm örnekleri temizlenip vajinal muayene ile yumurtalıklara yerleştiriliyor aradaki mesafeyi katederken sorun oluşmasını engelliyo bayıltma felan olmuyo arkadaş oldu biraz daha pahalı sadece inş. gerek kalmaz.
inş. canım hepimiz kalırız rabbim isteyen herkese nasip eder çok bekledik artıkİnşaallah canım bu ay hamile kalırsın hayırlısı ile
Amin inşallah canım sen ne kadarlık evlisininş. canım hepimiz kalırız rabbim isteyen herkese nasip eder çok bekledik artık
ben 4 yıllık evliyim bir sene korunduk ikinci sene dokuz ay sonra hamile kaldım 2 ayımda düşük oldu. bir yıl bekledim olmadı yine bir yıldır da klomen tedavisi görüyorum hsg çekildim şimdilik öyle bakalım sen...Amin inşallah canım sen ne kadarlık evlisin
ben eylülde 2 senelik evli olacağım canım bir kimyasal gebelik oldu ilk defa da klomen kullanacağım bugün adet olmam gerekiyordu olmadım bakalımben 4 yıllık evliyim bir sene korunduk ikinci sene dokuz ay sonra hamile kaldım 2 ayımda düşük oldu. bir yıl bekledim olmadı yine bir yıldır da klomen tedavisi görüyorum hsg çekildim şimdilik öyle bakalım sen...
inş. hiç birşeye gerek kalmadan hamile olursun bize de haber ver ama merak ederim. ne zamandır olmuyo senin düşük ne zaman oldu daha yeni evlisin sen olur merak etme yaşın kaçben eylülde 2 senelik evli olacağım canım bir kimyasal gebelik oldu ilk defa da klomen kullanacağım bugün adet olmam gerekiyordu olmadım bakalım
30 yaşındayım canım 5 ay oldu idrar tahlilinde pozitif çıktı kanda negatif 22 gün günüm geçti sonra adet oldum işteinş. hiç birşeye gerek kalmadan hamile olursun bize de haber ver ama merak ederim. ne zamandır olmuyo senin düşük ne zaman oldu daha yeni evlisin sen olur merak etme yaşın kaç
klomen kullanmak için 5 ay erken değil mi canım?30 yaşındayım canım 5 ay oldu idrar tahlilinde pozitif çıktı kanda negatif 22 gün günüm geçti sonra adet oldum işte
yok kimyasal gebeliğim 5 ay oldu yoksa bir senedir olmuyor bebeğimizklomen kullanmak için 5 ay erken değil mi canım?
hmmm senin daha hafif geçmiş benim iki aylıktı bir kısım düştü bir kısmını kürtaj yaptılar çok acıydı hem psikolojik hem fizyolojik. rabbim kimseye yaşatmasın sağlıkla kucağımıza evlatlarımızı almayı nasip etsin. benim de yaş 30 yaş düşündürüyor işte...30 yaşındayım canım 5 ay oldu idrar tahlilinde pozitif çıktı kanda negatif 22 gün günüm geçti sonra adet oldum işte
Hayırlısıyla olacağına inanalım bak bu sıralar dualar daha önemli 3 aylardayız canım bol bol dua ethmmm senin daha hafif geçmiş benim iki aylıktı bir kısım düştü bir kısmını kürtaj yaptılar çok acıydı hem psikolojik hem fizyolojik. rabbim kimseye yaşatmasın sağlıkla kucağımıza evlatlarımızı almayı nasip etsin. benim de yaş 30 yaş düşündürüyor işte...
kesinlikle hep dua ediyorum rabbime sığınıyorum vardır bir hayır vardır bir bildiği diyorum şükrediyorum zaten maneviyat olmasa dayanmak zor. rabbim dualarımızı kabul etsinHayırlısıyla olacağına inanalım bak bu sıralar dualar daha önemli 3 aylardayız canım bol bol dua et