- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 31
- Konu Sahibi ThinkinPinky
Kızlar inatçı mıdır bunlar tecrübelerinize dayanarak ne söyleyebilirsiniz? Günlerdir mesaj atmıyor ama beni umursamadığındanmı yoksa inat mı ediyor anlayamadm..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aramadım ama aslında dedigi seyden dolayı onun araması gerekiyor(bence)Sevgilim degil ama eşim koc burcu ama ben şahsen burclara inanmam herkesin farkli bi yapısı var sen arasaydin bi sorun mu var diye aradin mi
Sevgilin mi yoksa flört dönemi mi ?
ahhahahah bu mesaja cok guldumEgoludur evet. Yuzune bakarken yalan soyler hic anlamazsin. Buradayim der baska yerdedir. Hayati yalandir. Utopik seyleri sever. Buyuk isler yapmak ister salak oldugu icin batar.isi gucu yalan ve batip cikmaktir.
Benim eşimle hiç ilgisi yok bunların :)) Burçlara çok inanmam ama doğru olduğunu varsayarak şunları söyleyebilirim; inandığı şeylerde inatçıdır, sahip çıkar, aşkını daima doruklarda yaşar ve asla gizlemez, romantiktir, iltifat etmeyi sever, dürüst ve sadıktır, cömerttir, birazcık yavaştır, gecenin kaçı olursa olsun "hadi" dediğin an her yere gitmeye hazırdır, isteklerini reddetmez, enerji doludur, eğlencelidir, ev işlerine pek katkısı olmaz ama dünya iyisidir :))Egoludur evet. Yuzune bakarken yalan soyler hic anlamazsin. Buradayim der baska yerdedir. Hayati yalandir. Utopik seyleri sever. Buyuk isler yapmak ister salak oldugu icin batar.isi gucu yalan ve batip cikmaktir.
nasıl bi insanla karşılaştıysan merak ettimEgoludur evet. Yuzune bakarken yalan soyler hic anlamazsin. Buradayim der baska yerdedir. Hayati yalandir. Utopik seyleri sever. Buyuk isler yapmak ister salak oldugu icin batar.isi gucu yalan ve batip cikmaktir.
Egoludur evet. Yuzune bakarken yalan soyler hic anlamazsin. Buradayim der baska yerdedir. Hayati yalandir. Utopik seyleri sever. Buyuk isler yapmak ister salak oldugu icin batar.isi gucu yalan ve batip cikmak
Peygamber efendimiz koç burcudur.